söndag 26 januari 2020

Löfven jagar nazister istället för att ta itu med Sveriges problem!

Äntligen har Expressen samlat nog med mod och säkert inhämtat ägarens tillåtelse, för att plita ner ett korrekt orsakssamband med invandringen. Sveriges mycket allvarliga problem orsakas av en rent horribel mängd invandrare som tillåtits slå ner bopålarna i vårt land, för att därefter tillåtits bete sig hur fan de vill och att mjölka alla system, de hjälpts att hitta vägen till. Det är inte knarket, det är inte barnfattigdomen det är blotta mängden invandrare och den slappa hanteringen av dessa som skapat problemen och regeringen sitter i Rosenbad och tittar på.
 
Problemet är regimen. Barbariet är bara symptomet. Det är bara en tidsfråga innan nästa infall av galenskap hamnar framför regimens radar, även om den nuvarande idiotin eventuellt bedarrar. Regimen med sina kolportörer, kommissarier och funktionärer, måste kastas ut på gator och torg.

Dahlberg, Expressen: ”Hösten 2015 anlände uppåt 10 000 asylsökande i veckan. Trots att Sverige ligger längst upp i EU:s norra hörn var det hit en betydande del av alla migranter som kom över Medelhavet sökte sig. Ändå betraktades flyktingkrisen länge - och än i dag av vissa - som något som bara hände.
När Afghanistans president Ashraf Ghani besökte Sverige samma år lär Löfven ha uttryckt sin oro över den stora mängden ensamkommande ungdomar som sökte sig till Sverige. Presidenten ska då ha skrockat något i stil med: ”Gör något åt era pull-faktorer först!” Enligt Ghani var det alltså Sverige som aktivt lockade ungdomarna hit med våra generösa villkor.
Nu är det i stället den grova kriminaliteten som tydligen har drabbat landet likt en naturkatastrof. Ändå är det inte på vår egen bakgård som man letar efter möjliga förklaringar till utvecklingen. I stället lyfts narkotikan fram som en huvudförklaring. Andra talar om den stora mängden vapen från Balkan eller om barnfattigdomen.
Rättsväsendet måste få de resurser och befogenheter som krävs och brottsbekämpningen måste ges högsta prioritet på alla departement och myndigheter. Det är talande att i regeringens nya regleringsbrev till Migrationsverket finns inte något mål om att beivra fusk och felaktigheter. Däremot ska Migrationsverket återrapportera hur det går med jämställdhetsintegreringen.
Frågan är varför regeringen är oförmögen att inse allvaret i den rådande situationen. Är det Miljöpartiet som bromsar i varje fråga av vikt? Är det Stefan Löfven som inte klarar av att leda regeringsarbetet? Landet behöver en nystart. Om det kräver att MP och Löfven lämnar Rosenbad bör de göra det i en gemensam sorti. ”

Inte blev det bättre, när den som kallar sig statsminister uttalade sig i TV4. Löfvens uttalande är ett ännu större magplask och helt sanslöst, än den intervju han gav i i november i SVT. Begriper inte Löfven att stödet för honom, är under nollpunkten.

Han yrar och fabulerar om nazismen. Västvärlden måste se upp, så att 1930-talets Nazityskland inte upprepar sig på nytt.
Nu "mullrar" det av så kallat hat i flera länder, däribland Sverige. Han vill bland annat satsa mer pengar på att skicka fler svenska barn till Auschwitz, så att de lär sig faran med nationalism och i takt med att fler och fler överlevare från Förintelsen dör, måste den svenska staten bli bättre på att informera barnen om nazismens brott. Medborgarna ska "utbildas" i Förintelsen samtidigt som polis och åklagare måste bli ännu hårdare mot svenskar som begår åsiktsbrott.
Löfven: ”Jag har lovat att jag ska gör allt jag kan som statsminister. Det är oerhört viktigt att vi inte glömmer.”

Det bästa Löfven kan göra är att avgå direkt. Han har gång på gång bevisat, att han är totalt oförmögen att ta itu med problemen. Problemet är hans valboskap!

För få svenskar är politiskt engagerade och tänker inte självständigt. JÖKen har inga hållbara argument och går därför på person- och partiangrepp . De plockar fram figurer ur ”skräckkabinettet”, senast Sveriges utan tvekan”dyraste” minister Maud Olofsson som uttalande sig. Det hon totalt missat, är att vi lever i en demokrati eller …?

De flesta svenskar är alldeles för lata och flata, så de flyter med strömmen utan egna reflektioner. Redan på dagis börjar feminist, genus och kommunist hjärntvätten sedan fortgår den på grundskolan, universitetet, daglig media etc. Källkritik är dessutom så styrd av SVT och MSM, där de hävdar att allt är sant. Folket fattar inte, att de dagligen sysslar med propaganda och är en del av agendan, att statlig media som vilseleder och propagerar lögner. Målsättningen har varit att skapa klyftor och iscensätta övervakningssamhället, så att de som har makten inte går att nå eller kritisera.
Sverige var uppenbarligen ett mycket sjukt och dysfunktionellt land redan innan afghanbarnen invaderade oss. Invandringen kunde bara ske för att våra demokratiskt valda politiker samt regimtrogen media kopplat ett ohälsosamt grepp om beskrivningen av Sverige och världen. De har ljugit sig blåa i ansiktet och nu ser vi resultatet. Har Svensson vaknat nu då? Nej, inte i tillräcklig omfattning. Så länge stora massor är beroende av regimen för sin dagliga försörjning och existens kommer inga uppror ske. Allt kan fortsätta som tidigare. Ny retorik, visst, men fortfarande 120.000 nya under 2019.

Sverige har extrem bidragspolitik, extremt öppna gränser, extrema avgifter till EU, extremt generös migrations och invandrings politik, extremt höga skatter, extremt eftersatt välfärd i.o.m. det saknas pengar och extrem korruption och bedrägeri av JÖKen.
Man måste haft ett streck i betyg i ekonomi och samhällskunskap, om man inte fattar att hur extremt misslyckad den förda invandringspolitiken varit och är.

Foliehatten känner till flera som röstar rött som ännu inte begripit vad de har ställt till med. Det finns massor av människor som inte har förstått, inte vill förstå som envist förnekar, att något som helst problem skulle kunna bero på de stackars flyktingarna.
MP och C och deras röstgrupper och inte heller S:s ideologiskt röstande grupper inser faktum. Den senare gruppen kanske förstår och har insikt, men man bryr sig inte om det, för att man röstar socialdemokratiskt av andra skäl som att man har alltid gjort det och kommer fortsätta göra det tills man dör. Det är mer en klassfråga för dem. Sossarna är som en familjemedlem för denna grupp, någon som står på den fattiges sida mot de rika. Befinner man sig i ett kollektiv blir det svårt att tänka självständigt utanför boxen. Moral och sunda värderingar förvrängs och man gör skillnad på människor och förväntar sig mindre av dem som det är"synd" om.
Varför gör de så? Samma personer hävdar ofta i samma andetag att de inte är rasister, inte är SD, att de är goda och välvilliga. De kommer fortsätta rösta rött tills dagen de dör. Förnekelsen är så skrämmande att man undrar, om de är mänskliga överhuvudtaget.

Det vi ser nu är bara början på vedermödan. Det kommer bli värre, och värre. Politikerna kommer fortsätta stå handfallna, de kommer vara som papegojor i sin retorik och sakna lösningar. Sveriges folk förtjänar sina ledare som de röstat fram. Vad svensken sått ska de skörda. Polisen kommer inte förmå beskydda dem. Fattig som rik kommer drabbas. Är du en dåre, idiot, PK, naiv, nyttig idiot och saknar förnuft måste det svida på rumpan, innan du kan ta ditt förnuft till fånga. Inse och förstå i överensstämmelse med hur verkligheten är beskaffad att du som ung lät dig luras av etablissemanget och det måste du sona.

En grupp som fått betala ett ohyggligt dyrt pris, är de utförsäkrade.
Försäkringskassansupproret
på FB, är en skrämmande tråd att läsa och är verkligen är en hemsk läsning. Detta är en grupp för folk som blivit nekade ersättning från FK. Massa sorgliga historier om folk som inte haft ekonomisk ersättning under längre tid, ibland inte på flera år. De blir nekade trots massiva utredningar av specialistläkare som får indragen ersättning, trots att de tidigare varit godkända. De får leva på anhöriga, sälja av ägodelar och vissa har till och med, tagit livet av sig, för att de inte orkat kämpa mer mot myndigheterna. Alla är jätteupprörda hela tiden.
Det är jättemånga som med rabiat envishet, måste påpeka varje gång att det kan inte, bero på invandringens enorma kostnader
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar