måndag 20 januari 2020

Svensk kultur når nya oanade höjder med kören Guldfittorna!

Förra veckan fick vi uppleva ett ”praktarsle” i SVT:s direktsändning och ELLE:s pris till en hijab som årets mode.
Frågan är om inte detta ändå tar alla pris som går att få. Foliehatten vet inte om han skall skratta eller gråta, när han såg denna video med kören ”Guldfittorna” som sjunger ”Party in my pussy”, där Veronica Palm ingår i kören! Maria Abramovic är nog topp ETT bland de sjuka "konstnärerna." Vilken normal konstnär skriver "bland färsk bröstmjölk med sperma och drick under jordbävningsnätter", "med en vass kniv skär djupt i ditt mittersta finger på din vänstra hand och ät smärtan"...målat med grisblod? 
Guldtänder har man sett, Foliehatten undrar hur en…...
Gruppens målsättning är ”mångfald, hudfärg, religion, ge utlopp för feministisk frustration och sexuell läggning.” De ”sjunger om sex och våld för att spegla raseriet över en patriarkal värld.”

Guldfittorna borde kanske be en man ur patriarkatet om hjälp helst långt innan den sexuella frustrationen börjar ta sig så pass desperata uttryck. Feminism är inget annat än matriarkatets förtryck av vita män. Man kan som kvinna inte hata män och vara harmonisk samtidigt. Frågan är väl om det någonsin varit något party i pussyn för flertalet av dessa galanta damer, brukar vara ett tecken om avsaknad av just party, när man måste stå och försöka sjunga om det.
Feminismen började bra (i några dagar) - sedan ballade det ut fullständigt och är snart lika perverst som regnbågsfestivalens perversiteter och de avgudar Islam och muslimer.
Genuskunskap är ingen vetenskap och kommer aldrig bli. De saknar helt godkänd vetenskaplig metodik och har varit tvungen att skapa en egen "metodik". Den går enbart ut på att man refererar och bekräftar varandra. Det räcker med att läsa uppsatser och avhandlingar från institutionerna och det ser ut mer som vänsterjournalism än vetenskap och replikerbarheten i resultaten är ofta lika med noll. Foliehatten såg en hel del av dessa under sin anställning vid LU.
Genusvetenskap verkar vara ytterst svag, en koloss på lerfötter. Det är antagande som leder till antagande som leder till antagande som man studerar, alltså långt ifrån empirisk forskning. För 150 år sedan var frenologi en modevetenskap, idén att skallens form bestämmer individens egenskaper. I framtiden hamnar genusvetenskap i samma tvättvask som frenologi.
Undrar om inte genusforskning har blivit vår tids rasbiolog. Det är helt enkelt så att genus”vetenskap” är flum och de kommer med medvetet kontroversiella uttalanden som saknar stöd från empirisk forskning, då blir man kallad idiot, inte svårare än så. Försök med valfritt flum och se vilka reaktioner du får.
Både Norge och Danmark har kastat ut genusvetare från universiteten, eftersom det inte är en vetenskap. Men i Sverige kör man på med full fart!

Genusflummet härjar idag fritt redan i förskolan !
Barnen själva bestämma, om man ville vara pojke eller flicka och så undrar man varför dagens ungdomar är totalt "Fucked Up", när det gäller könstillhörighet och så kallad könskorrigering.

Genus på svenska högskolor/universitet, vid föreläsningar/seminarier utgår många diskussioner från att alla kvinnor är inkompetenta offer som utnyttjas av männen och på alla plan. Övriga studenter blir rädda, att framföra egen åsikt om de inte samstämmer.

Genusstudenterna har arrangerade frågeställningar inför övriga närvarande med instruktörer som i sin tur låtsas som ingenting. De ställer frågor som "hur kan samhället repareras nu när mansdominansen förstört så ?" eller "hur kan vi skydda demokratin nu när SD kan ha representativa nämndemän i domstolar ?"
Unga kvinnor tjänar mer än unga män, unga män är mycket mer utsatta och inte lika curlade genom kvotering, särskilda lagar och andra förmåner. Sverige är ett av världens mest jämställda land, vilken kvinna som helst kan få vilket jobb som helst ifall hon är mest kvalificerad. Att säga något annat så är du antingen en bitter boomer som inte ser verkligheten som den är idag eller så har du en skev verklighetsuppfattning.
Hade feministerna faktiskt fått party i deras pussies av "eftertraktade män" så hade de sannolikt inte känt behovet av att skuldbelägga samtliga män för sin inre och yttre fulhet.
/Hälsningar Patriarkatet
(den objektiva sanningens röst)

2 kommentarer:

 1. "Spiritual cooking" är vad Kärringarna ylar om.
  Cooking with pagans!
  Gissa var dessa böner har sin övertygelse nånstans???
  Som du skriver, Hatten,de är nog svältfödda.
  Hahaha!

  Jo, Mallory Mittell har en del sunda ide'er angående feminism.

  SvaraRadera
 2. Mitten på 80-talet satt jag på pub Tennstopet i centrala Stockholm när jag får sällskap av en för mig främmande kvinna/tjej. Vi kommer i samspråk och det visar sig snart att hennes värderingar i motsats till mina ligger långt till vänster. Vi pratar könsskillnader män o kvinnor emellan, när hon plötsligt, helt bestämt påstår att männens "pitt" egentligen är en förvuxen klitoris, varav jag kontrar; "du har helt fel, din klitoris är pitten du aldrig fick". Det tog två sekunder, sen satt jag ensam med min pilsner igen.

  SvaraRadera