måndag 27 januari 2020

Har vi kalifat i Sverige?

Borås tidning har i en artikel skrivit om en rapport som Borås kommuns avdelning Centrum för kunskap och säkerhet (CKS) har tagit fram, en så kallad lägesbild, som gäller de senaste fem årens utveckling för stadsdelen Norrby.
I rapporten framgår: ”"Barnen står till exempel och stirrar och tillrättavisar barn som tar griskött i skolbespisningen. Dispyter kring barn som angrips på grund av att de äter griskött sker flera gånger per dag. Man spottar efter den som anses vara för lättklädd, mobbar eller fryser ut personer ."

Rapporten tar exempelvis upp två former av rättsskipning på Norrby som påverkar varandra. En som verkställs av kriminella nätverk och som bland annat använder våld som vedergällningsmetoder. En med straff genom böter, som har sitt ursprung i den somaliska sedvanerätten."

Bra av Borås tidning att vakna. Liknande artiklar läste Foliehatten i Berlingske, Jyllandsposten, Information och i weekendavisen för ca 20 år sedan. Sverige ligger 15-20 år efter Danmark. Först idag vågar MSM-journalister skriva sanningen, utan att angripas av Expos politiska politruker i DN och SVT/SR där de försöker påverka politiker och byråkratin. Svenska journalistkåren kan betraktas som en manisk särskola, 20 år efter den danska debatten.

Rapporten avslöjar något väldigt extremt allvarligt, att muslimer som kommer i majoritet eller dominant position sällan hyser några varmare känslor för icke muslimer. Det visar också, att problemen inte har med "arbetslöshet" att göra, utan helt enkelt att fel folkgrupper befinner sig på fel plats. Sverige är inte rätt för dem och att de uppenbarligen inte mår bra här. Det är bara att titta på de länder, där muslimer är i majoritet. Man mördar kristna och förföljer andra muslimska minoriteter som ex Ahmadiyya.
Många religioner lovar stort och säger sig vara från Gud, ett specifikt problem med Islam är att den hävdar något speciellt, de anser sig vara den enda och sista religionen. Mohammed var "Profeternas sigill." Det öppnar såklart upp för, att allting efter Mohammed kan betraktas som kätteri.

Borås är en stad som har haft en kraftigt invandring sedan 60-talet. Då var det konfektionsindustrin som lockade arbetskraft, mestadels unga kvinnor från Finland. Andelen finnar är av tradition mycket stor i Borås, men de senaste 10-15 åren har staden haft en betydande invandring från hela världen. Borås har områden med betydande misär och två stadsdelar som sticker ut (Hässleholmen och Norrby) som kvalar in bland Västra Götalands fem socioekonomiska svagaste områden, i konkurrens med stora förorter i Göteborg.

Norrby, en stadsdel som till stor del befolkas av somalier, har på sina ställen blivit en
No-Go Zone för de flesta Boråsare. Det är ett naturområde som separerar Norrby från Borås stadskärna. Norrby har en osynlig skylt ovanför sig, där man på sociala medier skriver, att det står "våldtäktsområde!"
Rikskriminalpolisen pekar ut Hässleholmen och
Norrby i Borås som två av 55 områden i Sverige där det finns lokala kriminella nätverk.
En stor del av befolkningen i Norrby utgörs av somalier som innebär att somaliska klanstrukturer har fått fäste i området. Något som bland annat tar sig uttryck på följande sätt, enligt rapporten:
”Egen rättsskipning”
”Klanerna rankas olika högt och lågt av befolkningen”
”Personer från de mindre klanerna utsätts – får inte vara med och delta i vissa sammanhang”
”Kvinnor är i avsaknad i det allmänna rummet (exempelvis somaliska föreningen)”
”Föreställningar om att man inte bör/får gifta sig över vissa klangränser”
De sociala normer som råder i området skiljer sig från majoritetssamhället”.

I rapporten står det: ”Norrby svämmar över av skräp både inomhus och utomhus.” Foliehatten anser att det är ganska frispråkigt av en kommun att skriva så. Kommunen upptäckte fadäsen och kom med ett förklarande:
”Nedskräpningen kostar AB Bostäder en heltidstjänst varje år, och det handlar inte bara om Norrby.” Timo Mahlanen, områdeschef på AB Bostäder: ”Det håller på att sprida sig till
många andra områden också.”

Precis som andra No-Go-Zoner stadsdelar i Sverige har Norrby en omfattande kriminalitet. Moped- och bilbränder, rån, våldtäkter, anlagda bränder och narkotikaförsäljning.

SVT nyheter rapporter också om omfattande bedrägerier. ”"En kvinna i 40 års åldern i Borås tvingas nu betala tillbaka uppemot 200.000 kronor som hon fått i barnbidrag, flerbarnstillägg och underhållsstöd. Orsaken är att barnen enligt skolan befunnit sig utomlands sen 2012. Även kvinnan bor nu utomlands."
Kvinnan dömdes i TR att betala tillbaka pengarna. Det finns små (i praktiken obefintliga) möjligheter att tvinga henne att betala tillbaka något, eftersom hon befinner sig i det land hon flydde ifrån!
Borås tidning skriver i en artikel: "En boråsare som flydde från Pakistan uppger att hans uppgifter i folkbokföringen inte stämmer. I folkbokföringen står det att boråsaren är född 1959, men mannen hävdar själv att han i själva verket är är född 1969. Förutom att åldern inte stämde var även hans födelseland felaktigt registrerat och namnet felstavat i personuppgifterna. Anledningen till att det står fel i folkbokföringen är att mannen använde sig av ett förfalskat pass när han flydde till Sverige från Pakistan 1989. För att ha större chans att få stanna i Sverige använde han sig av ett afghanskt pass med felaktiga uppgifter, något som hittills legat till grund för uppgifterna i folkbokföringen."

"Resurserna för att hjälpa nyanlända elever i skolan minskar. Under vårterminen fanns 20 studiehandledare ute på skolorna i Borås men i höst finns bara pengar till åtta tjänster.”
Stefan Eriksson, som är rektor för Centrum för flerspråkigt lärande, säger att behovet av studiehandledare ute på skolorna egentligen är lika stort nu i höst som det var i våras men att den ekonomiska verkligheten är som den är. Trycket på CFL har varit stort det senaste dryga året.
Stefan Eriksson: ”Under 2019 kom 450 nyanlända barn till Borås, efter lagändringen om återförening av familjer."

Borås tidning: "En ung kvinna som antastades av en okänd man i Annelundsparken lyckades fly och efter ett par veckor greps han sedan hon sett honom på stan och larmat polisen. Nu har 41-åringen häktats som misstänkt både för det som hände i parken och för liknande dåd vid en förskola.”
Samma dag som han gav sig på kvinnan i Annelundsparken hade han dömts för sexuella ofredanden och ofredanden av flera kvinnor och barn. Han försökte kyssa dem på munnen eller slicka deras halsar.
"Mannen hävdar själv att han inte haft någon sexuell baktanke i något fall utan att kramar är ett normalt sätt för honom att närma sig både barn och vuxna. Han har inte uppfattat att det var något fel i det. I hans ursprungsland är det vanligt med den typen av fysisk kontakt."


Alla boråsare får gärna berätta vad de anser att stadens store son, den alltjämt aktive och alerte
Ingvar Carlsson borde göra åt situationen. Han har bara för någon månad sedan gett ut en bok, ”Vad är socialdemokrati?” som han gjorde reklam för i Aftonbladets podd. Boken undviker att beskriva det Sverige som sossarna varit med om att skapa. Brottslighet, bedrägeri, hedersrelaterat våld, islamism och klankrig. Knappast förenligt med den socialdemokratin som herr Carlsson skolats in i.

JohanWesterholm om Norrbyrapporten: ”Det är en beskrivning av ett kalifat.”

Stefan Löfven har sett till att vi har fått kalifat i Sverige, allt medan han på 75 års dagen av befrielsen av Auschwitz jagar obefintliga nazister i Sverige!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar