söndag 19 januari 2020

I vilken världs lever MP:s migrationspolitiska talesman Rasmus Ling?

Det skall bli mycket att intressant att följa den politiska utvecklingen efter den intervju Stefan Löfven gav i DN och hur detta kommer att påverka samarbeten mellan S och MP. Att de är på en rejäl kollisionskurs, är ställt utom allt tvivel.
I intervjun med DN för några dagar sedan sa Stefan Löfven, att asylinvandringen till Sverige måste minska "rejält" för att klara integrationen, även om hans regering förra året släppte in närmare 120.000 asylsökare. Det svänger rejält om Stefan Löfvens uppfattning i migrationsfrågan.
MP:s migrationspolitiske talesperson Rasmus Ling rasar mot Löfvens uttalande. Enligt Ling är det sossarnas politik som statsministern vädrar, inte regeringens.

Ling utvecklar mer på sin FB-sida: ”I januariavtalet är S, MP, C och L eniga om att värna asylrätten, och att arbeta för en ny human skyddsgrund i asyllagstiftningen. Syftet med det är att exempelvis svårt sjuka äldre, eller barn som fått en stark anknytning till Sverige, ska kunna ha möjlighet att stanna av humana skäl. I somras återinförde vi möjligheten för syriska flyktingar att kunna återförenas med sina familjer. Det är human progressiv politik för utsatta människor. Januariavtalet ligger fast. Att statsminister Löfven ännu en gång går ut i en intervju och redogör för sitt partis ståndpunkt om att ”antalet asylsökande ska minska rejält”, är hans val. Jag tycker det är olyckligt………..”

Svar från en man: ”Å skattebetalarna står för notan. Sjukvården går på knäna och kommunerna hissar vit flagg. Inga fler utlänningar, vi kan inte försörja fler men politikerna bryr sig överhuvudtaget inte. Barn dör i vårdköerna medan utlänningarna äter sig mätta på deras bekostnad. VIDRIGT.”
Kvinna: ”Ditt svar är det vidriga.”
Kvinna: ”Bra! Men blir lite oroad över att du inte skriver något om alla de unga vuxna som har en stor anknytning till Sverige. Många har vistats längre tid i Sverige än det land de riskerar utvisning till. Glöm inte bort dem, de har misshandlats nog.”

Foliehatten är inte alls förvånad att det är flest kvinnor som försvar MP:s migrationspolitik. Han undrar i vilken värld dessa kvinnor lever? Kan det vara fråga om batikkvinnor?
 
Bara för några månader sa Stefan Löfven i AB: ”Han vill dock inte ha ett tak för asylmottagningen. Han pekar på att den internationella asylrätten i grund och botten kom till efter att judar på flykt från nazisternas förföljelser inte fick tillträde till andra länder. Du måste ha rätt att söka asyl om ditt liv är hotat och du är förföljd.”
Det är allt så samma land och samma parti som förmådde tyskarna att stämpla "Jude" i passen så att de inte skulle kunna "smita in" i Sverige under andra världskriget och ett uttalande av en man vars föräldrar var hängivna nazister. Visst klingar det lite falskt från början!

Mycket hinner hända på ett par månader. Opinionen för minskad invandring är stor. S är inte längre största parti. För att rädda det som går, finns det ingen annat för SL att göra, än att minska på invandring, om inte S i nästa val skall bli ett parti på långt under 20%.

Stackars MP ”ding i Ling” har ännu inte förstått att hans monopolbank är synad och sänkt. Varför ska invandrarfamiljer hållas samman till varje pris, medan svenska familjer uppmanas att splittras och om familjen prompt måste finnas, bör den i varje fall göra sig av med heteropappan och ombildas i aktivistisk regnbågsform. Största delen av sin vakna tid ska svenska barn tillbringa på genuscertifierade homoglobal entusiastiska klimat skräckindoktrinerande offentliga institutioner. Men för invandrarbarn är det viktigt att få leva familjeliv, ja för vuxna utlänningar också tydligen.

Titta på bif länk. Det är en äkta miljöpartist. MP drar till sig alla möjliga dårar.  Frågan är inte om det handlar om en diagnos, utan flera diagnoser?

I en debatt i Aktuellt maj,2019 mellan SD:s Paula Bieler och MP:s Rasmus Ling om slopandet av ID-kontrollerna, där Paula Bieler klart och tydligt lägger fram tunga argument, för varför detta är totalt vansinnigt, att slopa id-kontroller. Ling hade ynkliga argument och svamlade mest och var så otroligt dålig, så blev han fullständigt överkörd av Paula . Han värnade mest om Skåneregionen i stället för att se till Sveriges situation. Han avslöjade kriteriet vi har i vår regering. Men det visste vi redan och så gladdes han åt att asylsökande nu åter kunde komma.

Foliehatten har funderat på vad Ling menar när han säger: man "fly" från Danmark till Sverige? Hur kan man fly mellan länder i Europa?
Rasmus Ling illustrerar MP:s ansvarslösa attityd perfekt, bara undviker problemen och börjar papegoja om EU:s fria rörlighet istället.
Vi kan notera att Youtube plockat bort filmen om debatten i sann Sosseanda ! Lever vi i en diktatur?

Dags för att Rasmus att ge sej ut på luffen och upptäcka Sverige, inte åka B747 mellan Malmö och riksdagshuset i Stockholm. T.o.m. journalisterna är skeptiska Rasmus lilla fantasivärld.
I en artikel i Sydsvenskan säger Rasmus Ling: "En ny humanitär skyddsgrund ska utredas, något som är viktigt för personer som har stark anknytning till Sverige eller är svårt sjuka."

Utöver utökad anhöriginvandring så ska nu alltså även "svårt sjuka" få rätt att stanna här. Hur många svårt sjuka kan det finnas i världen? Och hur många svårt sjuka finns det redan i de svenska köerna till cancervård och annat? Förstår Ling ens att det ena hänger ihop med det andra?


3 kommentarer:

  1. Abnormt att över huvud taget knysta om att utöka invandringen med "svårt sjuka" samtidigt som alla politiker är fullt medvetna om att vi krymper den Svenska sjukvårdens resurser med att stänga sjukhus och vpårdinrättningar samtidigt som vi säger upp massor med vårdpersonal och läkare och allt detta för att vi saknar pengar till finansiering.

    Mp måste helt enkelt vara mindre vetande. Har dom åtminstone inte ens en utbildad tjänsteman som kan upplysa dom?

    SvaraRadera
  2. Hur kommer det sig att mina inlägg bara försvinner när jag trycker på "publicera"?

    SvaraRadera