tisdag 21 januari 2020

En brand i proppskåpet hos svensk media har uppstått!

Somalias EU-ambassadör Ali Said Faqi meddelar att Somalias president har godkänt en plan, för att försöka hämta svensk-somaliska kvinnor och barn tillsammans med personer från flera andra europeiska länder, även om de är svenska medborgare till Somalia. Enligt kurdiska myndigheter har omkring hälften av de svenska kvinnorna i lägret somalisk bakgrund, vilket är mellan 30 och 40 personer.

Ali Said Faqi: ”Om ingen vill ha dem och européerna inte accepterar att ta tillbaka dem, så har Somalias president bestämt att de kvinnor och barn som vill kan tas till Somalia.”
Hur kommer medierna hantera detta? Är de svenskar? Somalier? Vilka är flyktingar, vilka är offer och vilka är förövare? Är det säkert i Somalia? Varför åkte de så många från denna grupp till IS? Fantastiska Sverige levererar. IS-kvinnor och barn är försvunna, bara väck och svenska staten har ingen aning, var de är. Ännu en gång har vi ett exempel på hur totalt vansinnig den sossestyrda politiken är. De står med byxorna neddragna och det är den denna politik som gjort detta möjligt!

För svensk media är detta en mardröm att hantera! En brand i proppskåpet på redaktionerna! Men redan börjar medierna modifiera sina vanligaste narrativ.
Nu handlar det om "Svensksomalier." Bara det är en revolution i
Public Service. Fram till nu, är alla som åkt T-bana svenskar.

Den linje som Sverige hittills haft, är att man hämtat hem föräldralösa och barn från Syrien, men vuxna som åkt dit för att ansluta till terrororganisationen IS får ta sig hem själva. Sveriges radio har pratat med en man som har en dotter och två barnbarn i lägret al-Hol. Han har i tre månader varit i Somalias huvudstad Mogadishu för att påverka politiker att evakuera barnen till Somalia.

Mannen till SR: ”Jag är villig att stanna kvar i Somalia tills jag får min dotter hit till Somalia. Det är det enda ljusa hoppet som finns för att ta min dotter till säkerhet.”
Strax före jul blev det klart med tillstånden för Sverige att hämta hem barn från al-Hol i Syrien. Men när barnen skulle hämtas hem till Sverige, gick de inte att hitta. Utrikesminister Ann Linde har tidigare sagt till SR:s Ekot, att släktingar kan ha flyttat barnen.
Foliehatten hoppas att alla inser vad det handlar om. Somalier som flytt från Somalia som flykting, kanske blivit svenska medborgare, åker nu ner till Somalia som flykting, för att få dessa ”svenskar” med somalisk bakgrund till Somalia.
En absurd tvist har nu uppstått vad gäller IS-terrorister med svenskt medborgarskap, då uppenbarligen Somalia är så pass säkert att man börjar hämta hem terrorister
och det kan även gälla somalier, från andra europeiska länder.
Skall bli intressant att följa de andra EU-ländernas agerande!

Om Foliehatten förstår situationen rätt, är upplägget att man tar "hem" dem till Somalia, där de "svenska" släktingarna väntar och därefter tar man flyget till Arlanda, där socialen får ta kostnaderna!

Somalia
blir en plattform för vidare färd till Sverige för terroristerna. När barnen via Somalia nått Sverige som svenska medborgare, är det omöjligt att neka dem inresa. Föräldrarna, dvs terroristerna, är det lika omöjligt för Sverige enligt Barnkonventionen som började gälla nu i januari, att neka barn närhet till sina föräldrar. Givetvis flygs familjer tillbaka till Sverige och svensken betalar hela kalaset, samt eviga bidrag till framtida generationer.

Det var väntat att det efter den aktivistiske kriminella chilenaren aktion som fick hit sina 8 barnbarn
(Skråmo) och nu är det somalier som startar samma aktion. En somalisk aktivist framförde i SR P1 och som befinner sig i Somalia för att driva saken, menar att Sverige skall ta hem terroristerna och sakföra dem här. Foliehatten ser fram emot bevisprövningen här i Sverige för brott som begåtts i Mellanöstern!


En annan intressant fråga är, hur bekostar den här somaliske aktivisten sin vistelse i Somalia? Han säger han skall stanna i hur länge som helst eller tills han fått sin vilja igenom? Dessutom, hur kan han befinna sig i Somalia som han fick asyl i Sverige för, eftersom det var livsfarligt för honom att leva där?
Ta "hem" IS-terrorister och deras barn till Sverige, men via en omväg. Foliehatten är säker på att Somalia inte går lottlösa ur ett sådant upplägg.

Även den "norska" IS-terrorist som ledde till regeringskris ha
de pakistanskt pass (utöver det norska). Det blir ingen regeringskris i Sverige som i Norge om terroristerna kommer hem med sina barn. MP, C, V eller L är på samma linje som sossarna!
Foliehatten anser att Sverige omgående bör omvärdera säkerhetsläget i Somalia och dra tillbaka uppehållstillstånd, samt begränsa anhöriginvandringen från Somalia!
1 kommentar:

  1. När de väl åkt tbx till tex Somalia så upphör lyktingstatusen enligt FN, mig veterligen.
    Vad ska de hit och göra sen, som flyktng??
    Är det inte lite för ljust ute för sånt??
    Flykting var alltså BS från start.

    SvaraRadera