tisdag 7 januari 2020

Sossarna kastar nu ”giriga” blickar på A-kassorna!

Det pågår en ständig jakt efter mer pengar,  för att bekosta importen av sossarnas valboskap! Vad Foliehatten förstår vänder regeringen på varje sten som kan ge inkomster. Bara för några dagar sedan införde man en avgift på att stapla ved sin egen ägandes mark vid allmän väg. Den nya avgiften börjar gälla från 200101 och är på 2900 Skr. Ytterligare ett dråpslag mot landsbygden.
Enligt Ledarsidorna tittar/sneglar nu regeringen på A-kassan.
Planen är
att göra den tillgänglig för socioekonomiska migranter som först får en eller två månaders offentligt subventionerad anställning som sedan omvandlas till att de lyfter A-kassa. Tanken är att ge invandraren som avslutat en tvåmånaders projektanställning (arbetsmarknadsåtgärd) rätt till A-kassa på samma villkor som vilken fackansluten som helst? På så vis kan de ta pengar ur a-kassan och lösa kommunernas ekonomi. Det man inte kan komma ifrån är, att det till viss del är medlemmarnas pengar som man betalt in till, i hela yrkeslivet! Staten kan inte stjäla medlemmarnas pengar eller… ?
För att få igenom förslaget, måste sossarna få stöd av C:s Annie Lööf. Kanske Annie Lööf tycker att detta är en fantastisk idé. Då kanske man kan köra vidare med massinvandring ett par år till. Enligt obekräftade rykten skulle detta vara ett förslag från C och L! Ganska smart av regeringen. Kommunerna börjar gå på knäna, så man måste hitta finansiering på annat håll. Man anar att C och/eller L står bakom detta förslag. Lite för arbetarfientligt för att komma från sossarna? C och L:s strategiska mål har i decennier varit att försvaga anställningstrygghet och fackföreningsrörelsen, samt att sänka löner och försämra välfärden i Sverige rent generellt. Nu ges ett utmärkt tillfälle, genom att göra medlemskap i A-kassan dyrare, vilket blir en av följderna när de dräneras på medel. En sak är i alla fall klar, pengar behövs för att lösa kommuners och landstingens ekonomi.
Om motivet är att stödja kommunerna ekonomiskt tror Foliehatten att kamrat Sjöstedt kommer vilja ha kvar kakan och äta den. De kommer motsätta sig förslaget i förhoppningen att vinna arbetarröster, men samtidigt driva "mer pengar till kommunerna" för att hålla sin idealistiska väljarbas på gott humör.
Glöm inte att Sverige inte har någon konstitution som skyddar privat äganderätt från godtyckliga majoritetsbeslut från det totalitära riksdagen! Det är statens pengar, riksdagis majoritet gör precis vad fan de vill med dem. Det är bara i oreglerad kapitalism som enskilda individer får bestämma över någonting. Men sådant vill inga svenskar ha, svenskar är födda till att leva som slavar under socialismen.
Vad kan facket göra för att motsätta sig detta? Gå ut i strejk? Även LAS finns på agendan och så nu A-kassorna. Hur mycket kommer facket och arbetarna tåla tills de får nog? De som går på A-kassa och är arbetslösa kan inte gärna strejka. Nu får vi se om det finns nån arbetarrörelse överhuvudtaget. Riktigt arbetarfientligt förslag. Men svensken ska betala invandringen, på ett eller annat sätt.
Det finns obekräftade uppgifter om att A-kasseavgiften till största delen är skatt! Staten har under lång tid tagit hand om överskottet i A-kassorna, de är förbjudna att ha mer pengar i kassan än för ett års utbetalningar.
” Enligt TCO betalas det årligen in drygt åtta miljarder kronor mer till systemet än vad som betalas ut. Överskottet går rakt in i statskassan."
 
Foliehatten har hittat att ca en tiondel av det som betalas in till staten under samlingsnamnet "arbetsgivaravgift" benämns arbetsmarknadsavgift och syftar till att finansiera fackföreningsrörelsens system att stödköpa bort arbetskraft som inte är anställningsbar till lönenivåer facken hotat och utpressat sig till. Det medlemmarna i A-kassorna betalar in till i avgifter täcker inte ens administrationen. 90% betalar slavkollektivet skattebetalarna. Alldeles oavsett om de är med i A-kassan eller ej.
Om du inte har en (obligatorisk) arbetslöshetsförsäkring så riskerar vi att samhället får ta hand om dig ifall du blir arbetslös. Man har rätt att vara med i A-kassan utan att vara med i facket, men a-kassorna (alla utom en) administreras av facken (som har ensamrätt) och därmed betalar alla som är med till facket. De flesta anställda på facken finansieras av a-kassorna
Sossarna har inga väljare att förlora på förslaget om A-kassorna. De arbetare som ännu inte lämnat sossarna kommer aldrig att göra det, de bryr sig inte det minsta om vad som händer i verkligheten eller vad sossarna gör. De är sosseslavar resten av sitt liv ändå.
En
stor risk är att det lockar hit fler bidragsturister, de får jobb några månader på en pizza, sedan är det A-kassa och svartjobb som gäller.
Det är ganska solklart att samtliga ska få vara med i A-kassan, utan krav om att massinvandringen ska fortsätta. Kommunernas kassor är tomma och många är konkursbon. På detta vis tar staten över finansieringen av massinvandringen och lägger det på arbetarkollektivet. Räkna med att A-kassan blir obligatorisk för samtliga, att nivåerna sänks samt att avgifter går rakt upp för medlemskap.
LO skiter i vad deras medlemmar tycker, om det inte sammanfaller med socialdemokratisk politik. LO ”pissar” och utesluter medlemmar som röstar på SD.  Pösmunken själv, tycker att massinvandring gynnar medlemmarna inom LO. Att det sänker lönerna för medlemmarna är något de helt bortser ifrån eller att det går massvis arbetslösa inom bygg, då polacker/balter tar deras jobb.
Beslutet om att Sverige skulle vara ett mångkulturellt samhälle, är baserat på ett felaktig och föråldrat underlag. Politikerna tittade på 50-talet, 60-talet, 70-talet när man under 80-talet slog fast invandringspolitiken. Man utgick ifrån att det som gällde då, skulle också gälla i framtiden. Inte i sin vildaste fantasi trodde de ansvariga svenska politikerna, att det underutvecklade socialistiska Kina skulle ändra spelreglerna totalt. Lika lite förstod de, hur datoriseringen totalt skulle förvandla samhället. Invandringen hade tidigare varit lönsam för svensk industri, invandringen gjorde att den socialistiska staten kunde beskatta den privata sektorn hårt. Det var de gyllene åren.

Med 1990-talets start och i bankkrisens atmosfär märkte allt fler inom näringslivet, att invandringen inte var den lönsamma affär som de ledande politikerna ville påskina. Detta resulterade i att Ny Demokrati lyckades komma in i riksdagen. NY stal riksdagsplatser platser från övriga partier. De var ett hot och skulle till varje pris fördrivas. Det medförde att invandringsfrågan och integrationsfrågan per automatik inte fick/får kritiseras. Framför allt ville inte makten ge mörka krafter rätt. Samtliga partier anammade den offentliga lögnerna att:
Invandringen är lönsam.
Invandringen berikar vårt samhälle.
De som kommer hit är utbildade och vill bidra till samhället.
Makten vill också påskina att Sverige är rikt och har råd att vara generöst och att sossarna har gjort ett gott jobb. Sverige är bäst i världen.

Mona Salin konstaterar att S kärnväljare håller på att dö bort i hög ålder. Unga volontärer hjälper gamlingarna på ålderdomshemmen att rösta (och rösta rätt).
Sossarna kom fram till att invandrare kunde ersätta tidigare väljargrupper.

Man ska också komma ihåg att 90-talet präglades av ett brutalt inbördeskrig i det fattiga socialistiska o
ch europeiska Jugoslavien. En konflikt som SVT och övriga media bevakade hårt och fick kulturvänstern att kräva, att gränserna skulle öppnas i humanismens namn och givetvis blev det så.
Med juggarna kom ett antal nytt brottssyndikat, med helt annan brutalitet, härdade av kriget som snabbt ritade om den undre världen.  
När Sverige går in i 2000-talet, har redan några killar Reinfeldt(Det sovande folket) och Kristersson(kappvändare av rang) i MUF spånat på hur man ska krossa den svenska socialismen, öppna upp för privatisering och skapa ett kapitalistiskt dynamiskt ny liberalt samhälle med USA som förebild. Deras lösning är att via öppna gränser stressa sönder välfärdsstaten. Något som senare genomfördes under deras två regeringsperioder, där M slöt ett avtal med MP! Avtalet slöts p.g.a. Reinfeldts hat mot SD.
Det blev en vanvettig invandring som drevs på av tre agendor. M vill krossa det skattefinansierade socialförsäkringssystemet. S ville få in nya fattiga väljargrupper. V, MP och L ville visa att de främlingsfientliga krafterna har fel. C ville utnyttja de emotionella fördelarna av godhets poserande samtidigt som man villigt stödde de nya moderaternas plan.

I valet 2014 tackade ”De Nya Moderaterna” snabbt för sig på valnatten och övergav makten med uppmaningen om att ”Öppna era hjärtan.” Detta var positionerna fram till 2015 års asylkaos. S insåg först efter några månader att de gått i fällan.
Det starkt växande SD gör att sossarna, är bakbundna av sin egen retorik. Dessutom så är partiet ideologiskt splittrat och svagt. Toppen består av karriärister som är föga intresserade av, att riskera sina goda inkomster.
Sossarna är nu så desperata, att de diskuterar sådant som de själva dömde ut som rasism innan valet 2018. Sossarna måste finna nya inkomster till staten och kommuner, annars rasar korthuset de byggt upp. De har insett att om den nya pigmenterade underklassen får det sämre, så kommer de rösta på andra partiet, främst V eller MP. Intressant blir i nästa val hur många röster, de nya islamistiska kommer att ta av sossarna. Risken är enormt stor, att socialdemokratin aldrig igen kan komma igen som ett parti, på över 20%!.

Så i ljuset av detta så är det helt naturligt att tömma A-kassor, tvinga pensionskassorna att köpa billiga lån av stat o
ch kommuner med framtidens pensionärers pengar. Allt i hopp om ett mirakel för sossarna.
Ännu en indikation på Att JÖK regeringen inte förmår att styra landet eller som Thatcher sa:
”Socialism fungerar bara till man får slut på andras pengar ”
och det är kanske det vi ser nu,
trots Magdalenas försäkringar om att ladorna är fulla!1 kommentar:

 1. Efter att ha läst denna verklighetsbeskrivning undrar jag?
  Ska man sätta sig ner och gråta över Sveriges framtid?
  Eller lönar det sig ens att kämpa vidare?
  För sossarna är ingenting viktigare än MAKTEN!
  Kosta vad det kosta vill, landets undergång är en futilitet i sammanhanget, bara man för behålla Makten!
  Vad var det Vilhelm Moberg sade om vad som händer när de angelägna om landets bästa ersätts med de som enbart ser till sin egen (ekonomiska) framgång?

  SvaraRadera