söndag 5 januari 2020

Det blir inget krig mellan Iran och USA!

Det har säkert inte undgått någon, att USA har dödat Irans högsta general, Qasem Soleimani i en drönarattack. När han blev dödad var han på väg till ett officiellt möte med företrädare för Iraks regering. Han uppges vara hjärnan bakom blodig terrorism från regimen i Iran och i förgår gick SVT ut och mildrade generalens bakgrund genom att benämna honom som ”iransk toppdiplomat” och ”superkändis!”
Kritiken blev massiv mot detta uttalande från SVT och igår gick SVT ut och meddelade, att de hade benämnt Soleimanis status fel, det skulle vara ”toppgeneral!” Qasem Soleimani är rena rama förebilden för de vänstervrida! Vi kan konstatera att flera vänstervridna personer har hyllat honom och fördömt Trump! Tänk om Reinhard Heydrich också på sin tid hade blivit beskriven såsom varande "toppdiplomat" och "superkändis!"

S
VT har ett svårt dilemma när de skall förklara för folket hur de ska tänka och vad som är rätt och fel i frågan. SVT hatar Trump samtidigt som det finns många iranier här i landet som de inte vill trampa på tårna.

Om USA från början lämnat M
ENA i fred hade det kanske varit stabilt i området. Skövlingen har varit planerad sedan det kapitalistiska och globalistiska intresseorganet FN bildades av några få finansiellt starka "amerikaner." Läs: Olja!
Israel och deras bundsförvant Saudiarabien tackar inte precis nej till dukat smörgåsbord, (när) om den planerade skövlingen är klar.

Foliehatten är helt övertygad om, att det inte blir ett krig mellan USA och Iran. USA har inga marktrupper och sätta in och att bomba sönder Iran finns inte på kartan. Det kommer att bli hårda ord, attentat och kanske fler drönarattacker!
Givetvis hoppas Israel att Iran skall falla, så att de kan inrikta sig på Jordanien och särskilt på landets västra delar och Libanon, Gazaremsan och Västbanken. Israels landyta lär växa det närmaste decenniet.
Det var samma kvinnliga nyhetsuppläsare som rapporterade om den grova våldtäkten på en Ålands-färja. När denna nyhetsuppläsare är i farten, ska man veta, att det är rena lögner som förmedlas. Alltså en typisk skattefinansierad journalist i stats/regimmedia SvT och SR tycks medvetet försöka vilseleda oss medborgare till en bättre inställning till Islam för att den oundvikliga religion konverteringen skall bli så bra som möjligt.
SVT är en vänsterextremistisk tv-kanal som propagerar för islamism och som ljuger om det mesta. När Foliehatten hör ordet SVT så tänker han på forna diktaturen DDR och på en kanal för fanatisk Islamism, typ Hamas och Hizbollah. SVT döljer sanningen och vinklar det mesta politiskt. SVT sprider dagligen medvetna lögner. Det socialistiska SVT går givetvis i den "feministiska regeringens" ledband, synd bara att man som icke socialist/muslim inte slipper att betala till denna reklampelare för Islams förträfflighet och den feministiska regeringen som inte längre har folkets stöd!

SVT:s inriktning är intressant, men ännu mer intressant blir det om vi fokuserar på Sverige.
Vilka ligger bakom agenda journalistiken om invandringen i Sverige. Bonnier, Hjörne och Ander, de äger över 90% av privata medierna i Sverige.
Vilka har möjliggjort och anställt chefer som driver agenda i statliga medier? Regeringar som Persson, Reinfeld och Löfven. Reinfeldt fick 20 miljoner av Bank of America för några få föreläsningar när han "pensionerat sig". Vilka äger Bank of America? Stiftelser, men framfört allt Rotschild och Rockfeller. Värt att nämna är att George Soros har jobbat för Rotschild i många år. Han vill ha mångkultur i Europa via Open Society. Dessa globalister verkar för mångkultur och klimatet i vartenda medieorgan de kontrollerar. Klimatet är för övrigt startat av Rockfeller, läs Nordangårds bok, väldigt väldokumenterad.

Nu kör samma intressen drev mot Iran, det vill säga de globalister som vill ha mer invandring til Europa, vill att ett krig startas i Iran. Förmodligen blir konsekvensen mer flyktingar til Europa, på så vis slår globalisterna flera flugor i en smäll.
Bli av med en fiende som Iran som inte vill handla olja i USD slås ut. Petrodollarn är avgörande för USA:s ekonomiska inflytande, faller den, faller USA som ett korthus.
Europeiska folkutbytet går ännu fortare då krig skapar mer invandring, precis som konsekvenserna blev av Irak och Syrien krigen. Det var globalisterna som drog igång dessa krig.
Man får muslimerna att rikta sin energi mot varandra, istället för att enas mot Israel som är den naturliga fienden.
Man får ökat stöd för de "nationella" partier i Europa som de kontrollerar som egentligen är pseudonationella, då de kontrolleras av globalistiska intressen.
Polen har inte äkta polska nationalister, utan de har andra avsikter. Riktiga nationalister finnes i Ungern, Italien och Frankrike, Orban, Salvini och just det Marine le Pen. Inga av dessa samarbetar SD med av någon anledning, varför?
Det är få svenska sociala media som ger hela bilden. All media, även alternativmedier har agendor, i utrikespolitiken är det ganska uppenbart i en del fall.
Det kan vara intressant att förstå vad som händer i utlandet och hur det rapporteras i Sverige, men ännu mer intressant, vilka konsekvenser får de här krigen i MENA för Sverige?
Av erfarenhet är det mer flyktingar och ökat oljepris, inte något positivt direkt.
Är det inte lustigt, att samma globalister som vill ha ett mångkulturellt Europa också driver hårt för fler krig i MENA!

1 kommentar:

  1. God fortsättning hatten ,,, bra skrivet , så uppfattar jag världen o du har all anledning att undra över sd ,,, det gjorde jag med ,sen gick jag ur partiet o jag kan bara hoppas att man kuppar bort förrädarna i sd,s ,ledning så vi får tillbaka det sd som inte är styrt av sionister

    Bra jobbat hatten o tack för dina artiklar
    Pelle

    SvaraRadera