tisdag 28 januari 2020

Att stå upp för våra västerländska värderingar och säga sanningen gillas inte av islamister!

Rättegången mot Ann-Sofie Hermansson inledes igår i Göteborg, för grovt förtal och salen var fullsatt när förhandlingarna inleddes.
 
Ann-Sofie Hermansson har varit marinerad i sosse-ideologi ända sedan hon började jobba fackligt på Volvo, där hon en gång var truckförare. Göteborgsmedierna älskade henne och hon blev då "Soffan" med hela Göteborg. 

Ödets ironi är att hon nu stäms för en av de få vettiga saker hon har uttalat offentligt genom alla år. Soffan fick sparken för att hon ville ta itu med hedersförtrycket. Det passade inte sossarna, eftersom sossarna skulle förlora muslimska röster. Soffan är en ovanlig sosse på det viset, att hon aktivt motarbetar hedersförtryck och liknande islamistisk extremism, medan sossarna i stort väljer att titta åt andra hållet, för att inte gå miste om de muslimska väljarna som blivit alltmer viktiga för S. Det är många som menar att det interna bråket hos sossarna i Göteborg hade just sin förklaring i detta och att de ville ha bort Soffan som blivit för obekväm för partiet.
 
Det civilrättsliga ärendet handlar om sex blogginlägg. I dessa ska Soffan, ha kallat två kvinnor för bland annat extremister och för försvarare av terrorister, antingen direkt eller indirekt.
Hermansson: ”Det är ett jäkla skitåtal!”
Det började med att Hanna Högstedt hade en filmidé om att klä sig i burka och sjunga Marseljäsen på Champs-Élysées för att problematisera det nyinstiftade franska burkaförbudet. Men något stämde inte och Högstedt gjorde aldrig färdigt filmen. Det havererade filmprojektet ledde vidare till en fördjupad analys och en ny film, där Högstedt samtalar med olika personer om filmproduktion, islamofobi och vita privilegier.

Hermansson: ”Att dalta med extremister är bland det farligaste man kan göra!” Hon säger detta om två kvinnor i ett blogginlägg 2018 i mars efter en inställd filmvisning som skulle ägt rum under våren 2018.

De tutpekade kvinnorna FD och MA representerar organisationen Muslimska Mänskliga Rättighetskommittén (MMRK) som knappast kan beskrivas som något annat är en islamistisk extremistorganisation. I en artikel i GP framgår vad MMRK ägnar sig åt. Läs artikeln och fundera över vad dessa två kvinnor stor för! Efter det att Foliehatten har läst artikeln, har han svårt att tro att ens svenska kränkhetslagar går att applicera på dessa islamist-kvinnor, så han skulle bli förvånad om Hermansson blir fälld för detta. Förlorar Hermansson kommer det hemska att inträffa, att man inte längre kan få kalla en extremist för en extremist och positionerna kommer att flytta fram ytterligare och yttrandefriheten kommer att tysta lite till.

Johan Westerholm, Ledarsidorna: ”För Fatima Doubakil och Maimuna Abdullah är det troligen inte så viktigt om de vinner målet eller inte. Det viktiga är att få uppmärksamhet och att etablera en bild av att muslimer blir diskriminerade i Sverige.”

Det handlar om två snarstuckna auktoritära islamister som inte fattat, att vi lever i en demokrati med yttrandefrihet. De vill själva presentera sig som offer för diskriminering. Själva har de inga problem att ständigt framföra "Vitt privilegium" som enda anledning till protesterna.
 
Soffan var anmäld för detta (av samma personer) tidigare och då lade polis och åklagare ned ärendet. Något som förhoppningsvis ger en hint om var detta bär hän.
De två kvinnorna
driver nu ärendet civilrättsligt. Foliehatten funderar över, vem betalar? Kan det vara Saudiarabien som går in och betalar här? Tydligen har dessa personer tidigare även sagt att de inte bryr sig om de blir kallade extremister.

SvD:s ledarskribent Ivar Arpi har tagit upp detta i en artikel. Ivar Arpi kallar dem vid namn och också att de är extremister. Kommer de att anmäla honom för förtal också?
Arpi: ”Det är vad Doubakil själv säger att hon vill uppnå i en intervju som Antirasistiska akademin gjorde med henne 2017. Där gör hon för övrigt tydligt att hon inte bryr sig om någon ur majoritetssamhället kallar henne extremist. Tvärtom ser hon det som ett slags hedersbetygelse: ”Jag ser det som ett tecken på att man gör någonting bra.”

Målet för dessa damer är att vara "Herrefolk" över de "mindre värda!" Medlet är låta Sveriges rättsväsende döma den "mindre värda" Soffan, för att hon utövat sin grundläggande mänskliga rättighet att prata sanning!
De två islamistiska kvinnorna symboliserar det nya Sverige. De vill få sina egna Sharia-lagar att gälla i Sverige och dessa två kvinnor kommer inte acceptera, att Sverige och personer lägger sig i deras Sharia-lagar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar