torsdag 6 maj 2021

Är vi på väg mot en enpartistat?

Enligt nuvarande lagstiftning är inte rasistiska organisationer eller partier förbjudna och det är inte straffbelagt att vara medlem i en sådan organisation. Vänsterpartiet vill inte förbjuda rasistiska organisationer utan anser att rasism bekämpas på andra sätt än att förbjuda en eller flera organisationer. Den svenska lagstiftningen tar sikte på vad någon gör, inte vad eller vem hen är. Det är en principiellt viktig ordning som Vänsterpartiet står bakom. Att förbjuda vissa organisationer inskränker den grundläggande rättstraditionen och grundlagen. (s. 297)

Ett 25%-parti visar diktaturambitionerna tillsammans med stödtrupperna i 7-klövern. Man börjar med ett uttalande i regimmedia av "Mollgan" för att senare med partiernas/7-klöverns godkännande i riksdagen skärpa regler och lagstiftning till det endast finns ett parti kvar som i DDR.

När endast
partiet återstår så är målet nått, precis som i DDR med socialistiska enhetspartiet SED, fast i Sverige så kommer det heta SES Socialdemokratiska-Enhetspartiet-Sverige. Vad som hände i DDR 1949/50 och framåt kommer att vara riktningsgivande för svensk politik.Håll ögonen på media gällande denna fråga framöver!

Det är en väldigt obehaglig läsning. Utredningen har inget med att skydda människor från förföljelser men att jaga oliktänkande och spionera. Det är intressant att SD, V och L fattar allvaret i detta. I de avsnitten där S, MP och C yttrar sig vittnar om att de är extremister. I synnerhet S, M och Kd yttrande i utredningen är pinsamt. Foliehatten känner ett sådant obehag att Sverige kommer bli allt mindre fritt och att demokratin skall inskränkas. Fruktansvärt obehagligt.

Kristallkulan hade rätt som vanligt, eller rättare sagt, mänskligt beteende är högst förutsägbart. Som en viss person sade när han såg Tyskland och Berlin under olympiaden 1936: "Det här kommer att gå åt helvete" och han fick helt rätt ett antal år senare.
Demokratins och de medborgerliga fri och rättigheternas dödgrävare dvs. mainstreammedia och 7-klövern har härmed verkligen lyckats med att fullständigt släcka ljuset i Sverige.

Jämför med DDR under diktaturtiden 1983 "different Germany"

The lights are down in Germany
and Germany is closed to me
different somehow this time.
The airport's still, cold corridors
ring empty beats through hollow feet
that I find to be mine.
Different Germany.
History repeats somehow.
Different Germany.
Afraid to know you now.
And past my eyes with leathered gaze
stare clean-cut boys all dressed as men
in sharpened uniform.
Who turned the clock? (Moved on or back)
and what dark chill is gathering still
before the storm.
Out in the street a tableau double-glazed
with laughing girls whose fastened smiles
are clearly not meant for me.

Det finns en nynazistisk organisation - NMR. Hur många medlemmar har den? Ett par hundra? På grund av den så anser S, M, KD, C och MP att demokratin i stort sätt skall avskaffas. Visst - SOU rapporten gör ett antal antaganden. I realiteten är det få organisationer som förbjuds men detta är ett första steg.
I DDR så var saker och ting strukturerat. Du visste vad du skulle tycka och tänka. Det fanns en form av logik. Vad är SAP och SOU 2021:27 logik?
Foliehatten vet inte. Det är så mycket lögn inbakat i den där utredningen. Den är explicit partisk. Vänsterns Linda Sneckers reservation är helt korrekt.

Den där utredningen kan inte ens definiera rasism, ras eller etnicitet. Den är ett skämt. Vad som är rasism och inte är en politisk fråga. Det är inget man lagstiftar om. Det är som sagt bra av SD, V och L att de står upp för demokratin och spelreglerna när S, M, KD, Mp och C inte gör det. SD är riktigt jävla tafatta.
Till Foliehattens enorma överraskning står vänsterns Linda Sneckers upp för demokratin och säger nej!


2 kommentarer:

  1. Och vår så kallade oppositionsledare syltryggen Kristersson viker som vanligt ner sig.

    SvaraRadera
  2. Och vår så kallade oppositionsledare syltryggen Kristersson viker som vanligt ner sig.

    SvaraRadera