söndag 2 maj 2021

Covid-19 avslöjade att invandrarna inte vill följa restriktionerna!

Hos flera vänster falanger blir man mer och mer frustrerad över att rasismen (läs icke vänster) blivit norm. Vänsteragendan och aktivismen har inte fungerat. Allt det negativa hamnar ständigt på den vänsterliberala sidan. Ökad kriminalitet, kvinnomord, utanförskap, fattigpensionärer, krisande samhällssystem med mera. Pandemin har gett svenska folk insikt om, att det är så här våra levnadsvanor och tankesätt kommer att bli om MPs politik blir vägledande.

För vänstern är det mycket besvärande att Covidpandemin i sig i inte ringa utsträckning hålls igång av klustret ”hitvandrade” bosättare. Dagligen och stundligen uppmanas vi att tänka på att inte belasta sjukvården som går på knäna, vi måste hålla i och hålla ut ytterligare ett tag för att inte överbelasta sjukvården som går på knäna för om vi inte håller i och håller ut får kanske inte den arma sjukvårdspersonalen semester och då orkar den inte mer och resultatet av det blir att ingen av oss får någon vård oavsett åkomma. Det kastas åthuntningar mot "studenter" och "ungdomar" och folk som inte handlar livets nödtorft enskilt osv, dagarna i ända. Men vilka är då sjukvårdsterroristerna? De kriminella shopparna? "Ungdomarna"?


SVTNyheter avslöjar sanningen: ”Hela 91 procent av alla 80-plussare som är födda i Sverige har vaccinerats. Motsvarande siffra bland personer över 80 år födda i Nordafrika är 59 procent, och 44 procent bland personer i samma åldersgrupp födda i övriga Afrika. Utrikesfödda har också i större utsträckning varit sjuka i covid-19, behövt intensivvård och avlidit till följd av sjukdomen, enligt Folkhälsomyndighetens beräkningar.”

Givetvis är det märkliga fakta som kommer fram från SVT Nyheter. Vad kan orsaken vara? Folkhälsomyndigheten säger sig i varje fall inte ha en aning. Men de utrikesfödda är hursomhelst - själva visserligen ovilliga - prioriterade i samtliga vaccineringsstrategins olika faser. Inget tycks dock hjälpa mot de utrikesfödda folkhälsovådliga ignorans.

SR Ekot frågar under en presskonferensen om Folkhälsomyndigheten har misslyckats med att nå grupperna.
Tegnell: ”Vi jobbar med att försöka nå de här grupperna, det är inte lätt. Här behövs ytterligare insatser och åtgärder.”
Något eget ansvar kan tydligen inte förväntas från "de här grupperna", nej nej nej, här tarvas ytterligare insatser och åtgärder, tillhandahållna av svenskar och svenska myndigheter.

Terrorism, groteska kostnader, bostadslöshet, Korona pliis tiggeri i varje gathörn eller medeltida kvinnosyn har inte lyckats rubba det svenska etablissemangets syn på "Den Andre" som ett underbart berikande inslag i den svenska grå vardagstristessen men frågan är om det inte blir bosättarnas hantering av den här andra
Coronan som skjuter den svenska fördragsamheten i sank?

För alla som bor i någon form av tätort har sett dem, horderna av främmande folkslag som ägnar sig åt gruppbeteende under alla tider, på alla platser och i alla sorters sammanhang, högaktningsfullt givandes fan i allt vad rekommendationer och restriktioner heter
från regering och Anders Tegnell!

När skall polletten trilla ner hos JÖKen partierna att bosättarna har visat med all tydlighet gång på gång, att de inte vill delta i något mångkulturprojekt på samma sätt som majoriteten av svenskarna inte heller vill det. Desto fler bosättare som kommer hit, desto mer ökar oviljan bland så väl invandrare och svenskar att ha med varandra att göra.

Visst kan svenskar och invandrare fungera bra ihop. Men då handlar det om assimilerade invandrare som kan växla mellan att vara som alla andra svenskar ute i samhället och vara sig själv med sina landsmän. Men dessa invandrare är färre än den majoritet som fungerar dåligt och dessutom är en grupp som växer ohejdat. Det är de
ssa vi talar om. Vi kan även tillägga att möjligheten att bli en assimilerad invandrare minskar i och med att möten där svenskar och invandrare tillsammans jobbar bra ihop är mättad.

Somalier kommer sannolikt aldrig,
aldrig någonsin att känna någon tacksamhet eller ödmjukhet inför svenska statens krumbukter för att tillfredsställa dem. All skuld för deras misslyckanden kommer läggas på svenskar. Har de till exempel inte lärt sig svenska? Naturligtvis är detta svenskars fel!
När
nu somaliernas ointresse för sitt värdlands kultur, språk och påbud om Covid drabbar dem själva, kan de inte ta till sig/struntar i information i pandemitider och vad gör då staten? De lägger sig platt på marken och skriver och förmedlar information på somali. Tillägnas svenska samhället ett litet uns tacksamhet för detta? Naturligtvis icke, för, som Leila Ishaq från Somaliska föräldraföreningen i Skärholmen sa i en intervju från mars 2020: ”Det är sällan en somalisk, 80-årig kvinna går in på Vårdguiden.

En väldigt intressant och avslöjande detalj i reportaget är när Ishaq jämför med valrörelsen, där enorma resurser sattes in för att tjata clientes till valurnorna. Bland annat ringde ”valambassadörer” runt till deras områden och ”informerade” på arabiska, tigrinja, etc. Detta, om något, visar väl vilken funktion detta befolkningssegment förväntas fylla).
Foliehatten är inte alls överraskad av sossarnas/kommunisternas agerande. För att sitta kvar vid köttgrytorna, måste de mobilisera alla invandrare som röstar på dem.

Det framgår ganska tydligt att somalierna är så missgynnade av det svenska samhället och då upprättade makten en ”svensk-somalisk kriskommitté.” Talesperson Degmo Daar intervjuades i augusti. Tyvärr har inte heller fröken Daar något gott att säga om det samhälle som fördelar svenskars skattepengar till somalier eller om den vårdapparat som nu går på knäna efter att ha intensivvårdat, bland andra, många somalier.

I intervjun framkommer bl.a. att bara en av fyra somalier tackade ja till antikropps-test för att kartlägga smittan. Vadan denna letargiska inställning till att bromsa smittspridning? Degmo Daar vet inte helt säkert, men sannolikt beror även detta på ”strukturell ojämlikhet” samt ”misstro mot myndigheter.” Foliehatten kan inte finna någon orsak för somalier att misstro myndigheterna, men för fröken Degmo tycks det vara en självklarhet.
 
Denna djupt omogna självömkan och det ansvar som läggs på svenskar, har
framförts i en avhandling från Uppsala universitet, med den gråtmilda titeln ”Somalierna fick skulden för sin egen död. ” Foliehatten undrar vem som dragit i trådarna?

Somaliska företrädare klagar på svenska samhället på samma sätt som företrädare för dem med personlig assistans när deras hjälp uteblir. Tar man bort ordet somalier kan man tro att det är en person från ett assistansbolag som talar.

Foliehatten har fått berättat(alldeles sant) hur somalierna till 100% utnyttjar den svenska godheten. En God Man besökte tillsammans med 2 socialsekreterare en somalisk man som hade på pappret en s.k. ensamkommande boende hos sig.
En av socialsekreterarna frågade var mannens fru var. Vi är skilda och min fd fru vårdar våra föräldrar i en annan lägenhet. När den Gode Mannen tittade in i sängkammaren såg ”hen” en stor dubbelsäng!3 kommentarer:

 1. Ett känt faktum är att personer med mörk hy drabbas hårdare av Covid-19.
  Detta har med brist på tillräckliga mängder D-vitamin (som inte är ett vitamin utan en hormon). Som du vet får människan sitt D-vitamin genom solljus på naken hud. Den folkspillra som blev uppjagad till den kalla nord fick med tiden ljus hy för att lättare kunna tillgodogöra sig solljuset.
  De ängder som FOL hälsomyndigheten/läkemedelsverket rekommenderar som daglig dos är helt otillräcklig om man önskar sig en mild coronainfektion. Kraftigt överviktiga bör öka sin dos till det dubbla då kroppsfettet innehåller/absorberar hormonet som då inte kan nyttjas i blodomloppet.

  SvaraRadera
 2. Vad blir värst? boten eller $oten?

  Mvh Per

  SvaraRadera