fredag 7 maj 2021

Foliehatten spekulerar del 20

Det var den självgode ”hsb” Göran Persson som i början av 2000-talet släppte in Miljöpartiet och då startade också förödelse av Sverige. Godsherren som bestämde allt såg till att hans fru Anitra som var VD för Systembolaget, att hon fick en bra pension! Det fina godsherre paret!

Sedan tog den om möjligt ännu värre skitstöveln Stridshingsten Reinfeldt över stafettpinnen från den kluckande godsherren och lastade mupparna på folk och land.
Löfven - ord överflödiga - tog belåtet över pinnen från Reinfeldt och loppet mot jumboplatsen fulländades.

Dessa tre löpare tog skitpinnen av enda skälet att få bära den. Stövlarna, inga löpare, menade att det var makten de höll i sin hand. Aldrig någonsin i en västerländsk demokrati - eller diktatur/demokratur över klotet - har ett 5%-parti
haft den inverkan på ett folk och land i sin iver att förgöra en nation som s k "miljö"- partiet i Sverige
och allt för Perssons, Reinfeldts och Löfvens makthunger på folkets och landets bekostnad.

Hur har MP genom åren behandlats av totalmedia? Ja en snabb reflektion från allmän synpunkt - den friheten skänker Foliehatten sig att bedöma - ger vid handen att partiet har bemötts och vårdats med milda vantar alla 20 år de suttit med sin fruktansvärt oproportionerliga makt över svenska folkets och Sveriges framtid.
So
ssarna har gjort den krassa bedömningen att 66 % av muslimerna röstar på partiet och det är därför det är bra för partiet att det kommer muslimer/röstboskap till landet. För sossarna är det bra att de kan skjuta fram MP framför sig i skottgluggen och skylla på dem. Desto fler menaiter som kommer till Sverige desto bättre för den socialdemokratiska nomenklaturan. Kommer det tillräckligt många så kan de få egen majoritet igen. Det är så enkelt.
Det är därför den nya migrationslagen ser ut som den gör! Sossarna har tittat i valurnan och kommit fram till att detta.


Foliehatten hoppas att muslimska Nyans kommer igång ordentligt till kommande val och tar rejält med röster från sossarna!

2 kommentarer:

  1. Jaha, och vad ska du säga/tycka den dagen Nyans får samma status och makt som Mp har idag.

    Och, vilket är ganska troligt, när de båda finner varann och agerar tillsammans i riksdag och regering?

    SvaraRadera
  2. @Ben-Hur. Instämmer. När den dagen kommer blir det ett nytt språk och en ny lag i Sverige.

    SvaraRadera