torsdag 27 maj 2021

Sverige får guldmedalj i dödsskjutningar!

Ärligt talat vad händer med Sverige? Enligt B har vi nu högst dödligt skjutvapenvåld i hela Europa! Istället för guldmedalj i bästa arbetslöshets siffror i EU fick vi första platsen i dödsskjutningar. En handlingsförlamad regering, där sossar måste ta hänsyn till MP i så många frågor, är det inte alls konstigt att vi hamnar i toppen.

Klara Hradilova-Selin, utredare på Brå: ”Ökningen som Sverige redovisar går inte att se någon annanstans i Europa. Sverige har rört sig från botten till toppen i Europas statistik! Upptakten till varför det dödliga skjutvåldet ökat mest i Sverige vet vi inte!”

Sverige har hård vapenlagstiftning, vanligt hederlig fol
k kan inte köpa vapen, du måste ha jaktlicens, ändå har Sverige mest olagliga skjutningar i Europa.
Sanningen är att det smugglas in vapen och granater i stora mängder. Det finns andra länder med massinvandring i EU så pekar det väl snarast på den inkompetenta svenska politikerkåren, polisen, bidragssamhället och utanförskapsområden. Allt unikt för Sverige.
Det är inte alls ovanligt att Sverige sticker iväg i toppen inom vissa brott, alltid relaterade till invandring. För 10 år sedan låg vi i Europatopp med ungdomsrån. Andra år i topp kring våldtäkter. Vi ligger i topp med antal knarkdöda
och antal självmord i EU. 1600 om året.

Att Sverige har högst dödligt skjutvapenvåld i hela Europa beror på att vi haft och har en vansinnig invandringspolitik, det är den enkla sanningen.
Klara Hradilova -Selin vet inte, vet hon något över huvud taget. Att det ska vara så förbannat svårt att klämma ut sanningen.
Foliehatten anser att det finns alldeles för många idioter på ledande befattningar som inte vågar tala i klartext! Dagen efter har de inget jobb om de säger sanningen! Så långt har Löfvenregimenens makt gått.

Polisen får inte rasprofilera, därför kan
invandrare springa omkring beväpnade med allt från knivar till automatvapen och granater.
Utvecklingen
tog rejäl fart från 2012 och en del av skulden kan läggas på den ökände öppna era hjärtan Stridshingsten Fredrik som då styrde styrde Sverige.
Sedan togs stafettpinnen över av ”Dumbo från Västernorrland” ivrigt påhejad av hönshjärnan från Maramö. Nu är Sverige värst i Europa. Lägg där till ofinansierad polis, osynlig polis och för låga straff. Så går det när man överlåter ett land till antinationalistiska, omdömeslösa värdegrundstomtar.

Foliehatten undrar vad Löfvenregimen är ute efter? Vill de att du inte längre skall känna dig trygg och säker i ditt land?
Den styrande politikerna har kört ner Sverige totalt. Stridshingsten Reinfeldt såg till att i princip lägga ner Försvaret. Löfvenregimen via ”Knulla i Bangkok” Eliasson slog sönder och kastrerade en fungerande poliskår för att få in kåren i den feministiska fållan! Löfvenregimen har sett till att vi bokstavligen har öppna gränser så att kriminella, analfabeter och IS-krigare har kunnat komma hit i stora mängder. Svensson kan nu skörda resultatet - kaos, våld och otrygghet.

Det Foliehatten funderar över är om inte Löfvenregimen in i minsta detalj vet vad dom gör och det förnekas  varje sekund med att detta inte händer och att du bara inbillar dig. Löfvenregimen har mutat media med massa bidrag så pressen dansar med i skendansen, fast media nu börjar få svårt att hålla takten. Artiklar om våld, mord m.m säljer bra. Regimmedia har också insett att nätet tar upp allt som händer i Sverige och att de måste följa med.

Till detta
kan vi lägga den köpta helägda propaganda kanalerna SR och SVT som dagligen pumpar ut noga kontrollerad smörja, som på ett undanglidande sätt aldrig talar om verkligheten som den är.
De som mot förmodan tittar på Rapport eller Aktuellt så nämns överhuvudtaget inget om alla skjutningar utan det är droghandel, dåliga skolresultat m.m. Det är nästan löjeväckande när de som förmedlar nyheterna inte ser "elefanten i rummet!" För att om möjligt få slut på denna för landet helt förödande utveckling krävs en helt ny politik! Allt annat har visat sig ha motsatt effekt!

Det var intressant att se i gårdagens debatt i SVT Aktuellt hur Mikael Damberg försökte ställa sig in hos Jimmie Åkesson och hans väljare genom att säga att han höll med om vad Jimmie sa. Är det en förändrad taktik hos S som går ut på att försöka locka tillbaka de många fd S-väljare som gått till Jimmie? Om man kan öka sitt opinionsstöd med 3-4%, så vips är man uppe över 30% ! Stefan Löfvens försök att rasistförklara SD och dess väljare har misslyckats totalt.
På engelska säger man ’if you can’t beat them, join them.’

Aftonbladets Oshin Clantwell som alltid har massa synpunkter har nu inte någon förklaring och inte någon lösning heller. Han har yrvaket konstaterat att det skjuts och sprängs i kriminella miljöer mer i Sverige än i andra länder. Det är väldigt konstigt att han inte har skrivit något om Sveriges negativa utveckling dom senaste 20 åren när han har varit kriminalreporter nästan hela den perioden.

Problemet har varit allmänt känt länge men det har varit väldigt svårt att ta upp det utan att stämplas som rasist. Därför har kriminaliteten tillåtits växa. Unga har kaoset i 10 år innan dom började skjuta på varandra. De som är ledande i kriminella nätverk växte upp på 90-talet i samma förorter som stämplas som särskilt utsatta. Socialen har fått vetskap om problemen och har pratat med föräldrarna som inte har gjort något. Kanske är de också kriminellt belastade, vilket förklarar en del.

Sverige har haft invandring sedan 50-60-talen. Finnar, polacker, ungrare, greker, juggar. Men problemen har först kommit på 2000-talet då vi har haft en väldigt stor invandring från Mellanöstern och Afrikas horn. Länder som inte haft det har klarat sig mycket bättre.

När man trodde att ingen skulle slå komiken med att försöka trolla bort mängden brott med att "kompensera för socioekonomiska faktorer", så kommer någon stolle och menar att man ska trolla bort dödsskjutningar genom att räkna bort alla dödsskjutningar som begås av kriminella.

2 kommentarer:

 1. Regeringen förbereder insamling av samtliga lagliga vapen som finns i landet, inför jakt eller tävling får den licensierade vapenägaren kvittera ut sitt vapen hos polisen, samt inom 1 dygn efter användning återlämna det för förvaring, icke avgiftsfritt.
  Det är det BRÅ förbereder, regeringen inser att tröskeln för medborgargarden och grannsamverkan nu blivit farligt låg, man är helt enkelt rädd för att tappa initiativet i samhället.
  Politikerklassens stormtruppers vapen finns ju officiellt inte och om det mot förmodan skulle finnas oregistrerade vapen i Sverige har dessa naturligtvis absolut ingenting med invandrare eller skjutningar att göra.
  Enligt regeringen är det Sveriges jägare och tävlingsskyttar som utgör det största hotet mot människors säkerhet i landet, ja också alla som röstar SD eller än värre förstås.

  SvaraRadera
 2. Friberg Morgans handgångne man pekar i Säpos årsbok ut Ryssland som ett hot vid 20 tillfällen

  högerextremism nämns 13 gånger. Dit räknas väl vi som konsumerar fria medier,

  Och som får stå för fiolerna,

  ordet islamism får man leta länge efter men hittas till slut bara en gång.

  Avslöjande.

  Kan Friberg se sig i spegeln utan att hulka?

  SvaraRadera