torsdag 13 maj 2021

USA har givit order till Ukrainas president om plundring av Ukrainas tillgångar!

USA: s utrikesminister Antony Blinken besökte Kiev nyligen och han gav klara besked till Ukrainas president Volodymyr Zelensky.

Antony Blinken informerade om att Ukraina inte skulle få stöd för krig mot Donbass, men Zelensky fick också besked om att öppna upp Ukraina för utländsk(amerikansk) ekonomisk kontroll.

Professor Glenn Diesen kommenterade besök av Antony Blinken i Kiev och han
drar en kristallklar slutsats:

”Skulle USA gå i krig med Ryssland om Ukraina? ... Blinken pressades i en intervju med MSNBC för att svara om amerikanska styrkor kunde skickas i strid mot ryska trupper för att stödja Kiev i händelse av krig och svarade bara att Washington är engagerat i att "hjälpa Ukraina att försvara sig."


Med andra ord - nej. Med dessa ord stödde faktiskt Blinken misstankarna i Moskva om att Washington är redo att slåss mot Moskva till den allra sista ukrainaren, men aldrig riskerar sina egna amerikanska trupper.

Pepe Escobar har på omvägar fått tillgång till det inofficiella protokoll om vad som hände bakom stängda dörrar när Blinken instruerade och gav Zelensky klara besked vad som gäller.

Pepe Escobar : ”Här är riktlinjerna. Alla ukrainska statligt ägda företag måste kontrolleras av "utländska(amerikanska) intressen." Majoriteten av styrelser måste vara antingen utländska eller femte kolonister. Hela kontrollsystemet mot korruption måste också vara utländskt kontrollerat. Detsamma gäller rättsväsendet.

Andriy Kobolyev - en amerikansk operatör - måste återin
sättas som chef för Naftogaz.

Zelensky flyttade berg för att bli av med Kobolyev. Blinken krävde massivt tryck/utpressning på alla ukrainska oligarker, så att stora delar av den ukrainska ekonomin överförs till utlänningar(amerikaner), samma sak gäller för privatisering av mark. Blinken krävde att USA: s intressen i Ukraina skulle vara okränkbara enligt ukrainsk lag och att USA utser personer i ledande ställningar i det civila samhället.

Maidan-tårtdistributören Victoria "F
uck EU" Nuland, som också deltog i mötet, gjorde en lista över The Untouchables.  Slutligen måste det gigantiska spöket som hängde över hela resan till Kiev göras känt. I praktiken beordrades Zelensky att överlämna alla personer i Ukraina som hjälpte till att få ut information om Hunter Biden bravader till media via Rudolph Giuliani. Joe Biden vill tydligen ”tvätta” bort allt vad hans son hittade på i Ukraina.

Beskedet från USA och Blinken var något helt annat än vad clownen Zelensky hade hoppats på och förväntat sig och han måste ha blivit totalt mållös. Zelensky inte bara skändades för sin offensiv mot Ryssland och Donbass. Ännu värre för honom är att Blinken ber/ger order till honom, så att hans land kan plundras intill bara skelettet.

”Fattiga” oligarkerna som tyckte att plundring av Ukrainas rikedomar var något de kunde göra helt i fred. Nu är instruktionen klar
från USA: Plundring ska endast göras av företag som godkänts av USA: s utrikesdepartement.

Zelensky är väl medveten om att nazisterna i landet snabbt kan sätta honom på
dödslistan för att han förskingrar Ukrainas tillgångar. Escobar skriver att denna läcka, som förmodligen är helt korrekt, behandlas som radioaktivt avfall i de stora västmedierna. Inte överraskande, eftersom dessa medier ägs av samma kapitalgrupper som nu fritt anlitas för att ”tömma” Ukraina på tillgångar.

 

1 kommentar: