onsdag 5 maj 2021

Krypskyttet mot det nya högerblocket har startat!

För ett par dagar sedan gick Olle Wästberg, av judisk börd, i Expressen till attack mot SD som sägs hota Public Service(PS) och därmed den grundlagsskyddade åsikts- och yttrandefriheten.
Det är naturligtvis
inget annat än skitsnack av Wästberg och det vet han själv också. Åkesson har snackat om att lägga ned P3. De tre "högerpartierna" har sagt att PS som mycket annat kan behöva förändras i grunden.

SvT nyheten
gick också ut ungefär samtidigt att journalister skräms till tystnad av hat om hot på nätet. Inslaget rullade på och fick bred uppbackning av diverse journalister. Signalen gick fram: hotet och hatet kom från högerhuliganer. Det är en hint till politiker att förbereda lagar som beskär åsiktsfriheten på nätet.
Det Wästberg varnar för hotar hans egen sida med... Det stora åskmolnet i fjärran tornar upp sig. Samlade etablerade media och tongivande tunga debattörer har börjat operation rädda Löfven.

Wästbergs fake news får med lätthet PS med sig i drevet mot SD och
även M och KD. Valrörelsen har börjat och det blir en kvarnsten kring Åkessons hals. Inget parti klarar fientlighet från SvT och SR när de väl formerat sig och bestämt sig för attack. Ingen statlig myndighet vill ha egen beskuren organisation.

Wästberg, de vänsterliberalas svar i Sverige på Kremls kungamakare Michael Suslov en gång i tiden, bekymrar sig inte om anställdas jobb på PS. Inte heller om att någon yttrandefrihet skulle vara i fara i Sverige. Hans målsättning är att nu, ett och ett halv år före valet starta något vi kommer översköljas av i totalmedia fram till september 2022, det långsamma nednötandet av möjligheten till ett alternativ till Löfven, MP och Lööf.

SD har inte ett skit för att de med fulla muggar hyllade Israel och SD teg om ägarefamiljers och investmentbolags herravälde över åsiktsfriheten i Sverige. Åkesson trodde att han kunde hösta in sympati från Bonnier och Schibsteds judiska ägare genom att ta klar ställning för Israel och inte med ett ord offentligt nämna något negativt om judars dominans i svensk media, judar som är så hatiska till SD. Israel är också för Foliehatten ett imponerande land med en enorm utveckling trots en fientlig omgivning.

Så vad har Sverige att vänta? Ett Public service på "kant" med SD
och vänsterextreme Helin gnuggar händerna och en uppseglande kampanj i etablerade media mot nätet (och alternativa media) för dess hot och hat mot yttrandefriheten i Sverige.

Utgången ter sig given även för de optimistiska. För oss andra, säg godnatt redan idag, så är det sagt.
P S modererade något i takt med att SD växte. P S som folkägt kan inte fortsätta "pissa på" som de gjorde förr om åren på en växande andel av folket som vi skattsedeln försörjer P S. P S har sett /hittat ett hål att krypskjuta mot de hemska antidemokraterna.
P 3 kan läggas ned som en provocerad Åkesson sa i kanalen, när han
förlöjligades. Det blir säkert ett nöje för Åkesson, att skära ned i tablån till förmån från sakprogram som Kristersson/Busch antytt.

Det klart att Wästberg och anhang utanför P S också sett hålet - fast han kanske gillar konceptet mer sak/nyheter och mindre nöje/glam om det skulle ske(men det är en spekulation) - och ansluter sig till krypskyttet.

 

1 kommentar:

  1. Alltid lika bra synpunkter och åsikter som framförs av dig alltid intressant och jag håller med dig i allt. Hoppas du håller på länge till

    SvaraRadera