onsdag 5 maj 2021

Dalai lama en repatrieringsman höjd över varje misstanke om bristande godhet.

De med bra komihåg kommer säkert ihåg, att Dalai Lamas 2018 besökte Malmö. Trots att de snart gått 3 år sedan hans besök, är det fortfarande det mest radikala som inträffat på svensk mark de senaste åren.

Detta säger inte så mycket om Dalai Lama som det gör om tillståndet och samhällsklimatet i detta land. Det är precis samma maktstrukturer som initierade och låg bakom ryska revolutionen som idag finns bakom kulisserna och drar i trådarna och effektuerar Europas ödeläggelse. Marxism/kommunism/judaism.

Under en pressträff
vid besöket lyfte den 83-årige Nobelpristagaren (1989) Dalai lama Europas omfattande flyktingmottagande de senaste åren.
Dalai lama: ”De har haft ett lidande i sina hemländer och har hopp om att nå Europa för ett bättre liv. Men de ska inte bli kvar permanent i Tyskland eller Sverige. Så småningom ska de återvända till sina hemländer och återuppbygga dem.”

Foliehatten anser att det var visdomsord från en man som faktiskt förlorat sitt land och hela livet kämpat för att få det tillbaka
och att hans högsta önskan är "Tibet åt tibetanerna." Har svensk media tagit upp det? Han är klassad som ”god” så det finns ett nyhetsvärde i det.
 

Sydsvenskans Rakel Chukri var inte vara nådig mot den blide tibetanen.
Chukri: ”På onsdagens presskonferens framhåll Dalai lama att flyktingar i Europa i slutändan måste flytta tillbaka till sina hemländer. Är hans fyrkantiga syn på identitet ett resultat av att han har varit flykting i snart 60 år?"

SVT v
alde att utelämna vad han sade om återvandring och att "Europe belongs to the Europeans." Det är f.ö. inte första gången Dalai lama sagt att flyktingarna borde återvända. En del kognitiv dissonans borde det allt orsaka.
Det sk anständiga etablissemanget hade inte förstått att Dalai lama är den perfekta Migration Liaison Officer? En repatrieringsman höjd över varje misstanke om bristande godhet. Vem kunde vara mer lämpad?

Sverige är spjutspetsen och har länge varit världsledande i alla skyttegravar och på alla fronter i kriget mot det "onda vita fasansfulla". Nästan helt utan någon som helst debatt ändrades Sveriges grundlag 2010 på några viktiga punkter, bland annat att Sverige numera är ett mångkulturellt samhälle och samerna är att betrakta som ett folk. I många andra länder tillhör grundlagen en del av det kollektiva medvetandet,
men inte i Sverige. Något mer självutplånande självhatande än svenska folkets representanter står inte att finna någonstans. Någonsin.
Att åberopa lika folkrätt är inte rasism. Att osynliggöra och
inte påtala det, är däremot rasism!
Varför är det så fel att bejaka svensk folkrätt när det är helrätt bejaka israelisk- och judars folkrätt? Att förneka svenskens existens och hävdvunna företräde till Sverige är att förneka henne den folkrätten och kränka hennes mänskliga rättigheter.

Man vet man kommit till Sverige när mottagare av Nobels fredspris framstår som mer radikal än självutnämnda nationella oppositionsledare.
EU:s agenda och färdriktning har på europeisk mark senaste åren ytterligare kunnat flyttat fram sina positioner, antydan och framväxten utav olika nationella regimkritiska rörelser har effektivt kunnat kväsas (gula västarna den mest kritiska akuta). Corona restriktioner kom här ganska lägligt minst sagt, nästan som på beställning.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar