lördag 15 maj 2021

Läxhjälp en ny föddkrok för invandrarföreningar!

Det svenska välfärdssystemet blöder och en del av befolkningen roffar åt sig medan de kan! Exemplen är många på hur man kan få bidrag utan kontroll och redovisning.

Skolverket beslutar om ansökningar av statsbidrag med stöd av förordning (2014:144). Beslutet avser bidrag till organisationer för läxhjälp eller annat skolarbete under 2021. Skolverket beslutar att delvis bevilja 142 organisationer statsbidrag om totalt 59 999 991 kronor.

Titta gärna in på länken och den förteckning över vilka föreningar som erhållit dessa 60 miljoner. Foliehatten har mycket svårt att tro, att någon på riktigt av alla dessa föreningar, ger läxhjälp till barn? Vem går ens till en förening för att få läxhjälp?
Titta namnen på föreningarna!

Rebecca Weidemo Uvell har i ett blogginlägg skrivet om "Somalierna i Sverige= SM i organisation". Scrolla en bit ner och titta på listan som Rebecca gjort  och även de kontroller hon genomfört. Foliehatten är helt tagen över vilka som fått bidrag och det
intressanta är att när det finns pengar att hämta för dessa somalier och de är inte sena att utnyttja detta till max.

Skolverket har brustit i sitt omdöme totalt vid beslutande om utdelning av hissnande 60 miljoner SEK. Över 30 miljoner SEK går till föreningar som är starkt knutna till Somalia och efter en snabb undersökning på Internet ser Foliehatten att flera inte ens är i närheten av att vara seriösa. Tvärtom så känns det som att dessa pengar, som avsågs för något bra, går direkt för att öka segregationen och förtrycket.

Några exempel:
Hodi-Malmö.
De har redan blivit granskade av Malmö stad som fann att de fuskade med bidragen och tvingade dem betala tillbaka.

R
öda Havet föreningen i Stockholm som uppmärksammats tidigare för att ta in kontroversiella Imamer har nu plötsligt fått ännu mer pengar för att anlita ännu fler Imaner.

R
ajo kulturförening får ett bidrag på 1,1 MSEK och från att döma deras Facebook sida blir Foliehatten verkligen konfunderad! Titta ni också och fundera över varför de får 1,1 MSEK. Uppenbarligen är det någon slags scam som pågår. Något nätverk som driver olika föreningar för att kunna plocka bidrag.

Somaliska ungdomar i Falkenberg får också 1,1 MSEK för 83.000 elevtimmar. Det ger 13 kr/tim. Frågan är hur fick de ihop 83 k timmar i lilla Falkenberg?
Foliehatten googlar och hittar inget spår av föreningen "Somaliska ungdomar". Däremot finn en "Somaliska föreningen". Inga klara uppgifter där heller, men de skulle ordna en fotbolls turning och uppgav sig ha 40 ungdomar i träning. Det är den enda uppgift Foliehatten hittar, där något antal nämns.
83k elevtimmar är vansinnigt mycket. Är det samma 40 ungdomar som tränar fotboll blir det 2000 timmar per år och ungdom, det är mer än arbetstiden för en vuxen heltidsarbetande. Det verkar inte finnas någon relation mellan antal
elever, elevtimmar och utbetalat bidrag. Är det någon som tror att Skolverket gör en kontroll?
Det är lite konstigt att såna här föreningar kan få så stora summor i bidrag, utan att visa upp professionalism och ännu mycket konstigare att en så liten minoritet som somalier utgör får så mycket av bidragen.

Är det inte bättre att läxhjälp ges via skolorna? Pengarna kan användas via skolorna och exempelvis lärarstudenter kan extraknäcka med att ge läx stöd i håltimmar eller under helg.

Bidragen ligger helt i linje med regeringens önskemål. Både MP och S har mycket täta band med islamister och arbetar aktivt för att stärka Islams ställning i Sverige. Regeringen är så besatta av att göra alla lika fattiga så nu skottar de skattepengar åt alla håll. De bryr sig verkligen inte längre vart pengarna hamnar.
Bidragen är betalningen för att de röstar på socialdemokraterna i val. Pengarna går naturligtvis till största del till utvalda personer, klanledare, i församlingarna. Skattebetalarna betalar.

Vem är det som beviljar utbetalningen och efter vilka kriterier går de efter?
Varför får somaliska föreningar hälften av alla pengar?

En sak är i alla fall glasklar - dagens bidrags Sverige måste raseras och raderas.
Desto fler händer som är där och fingrar och pillar desto fler som inte kan låta bli att nalla i syltburken. Dra in allt och sänk skatterna istället.

Det grundläggande problemet är socialistens centrala agenda vilken möjliggör cirkusen. .
Socialistens livsblod är "utsatta" vilka är beroende av socialistens "välvilja". De strävar givetvis att så många som möjligt skall vara och förbli, "utsatta" eftersom dessa personer utgör socialistens lydiga valboskap. Detta framgår med all (icke) önskvärd tydlighet av valresultaten i de ”särskilt Socialistiskt utsatta områdena.”

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar