tisdag 25 maj 2021

Begriper Märta Stenvi egentligen vad sexköp handlar om ?

 Märta Stenevi till Ekot om kritiken att det saknas mottagningar på många håll i landet: ” Regeringen har en viktig uppgifter när det gäller att stärka arbetet med att erbjuda hjälp till sexköpare som vill sluta, även om ansvaret för själva verksamhet ligger på kommunerna."

Det är inte alls förvånande att stolpskottet Stenvi yrar om sexhjälp och mottagningar. Hur fan kan man prioritera "hjälp" till sexköpare när kvinnor våldtas och mördas i det här landet? Regeringen höjde straffet för kvinnofridskränkning med 3 fjuttiga månader.

 
Det är sjukt hur de ska daltas med
kvinnofridskränkning när regeringen fullständigt skiter i kvinnor som blir utsatta för våld och övergrepp. Det är det mest anmärkningsvärda Foliehatten läst på länge .. Märta Stenevi -demonens uttalanden om sexköpares rätt till "hjälp" Vilken värld lever hon i? 

"Feministerna" i regeringen verkar hata kvinnor ... Regeringen har redan blivit stämd en gång för deras dalt med utländska män och nochalerande av utsatta kvinnor. Behöver man stämma staten ytterligare en gång för att idioterna ska fatta att det är oacceptabelt beteende? 

Ring klocka ring.” Det räcker med galenskaper nu .. Märta Stenevi är en demon. Endast en demon skulle uttrycka sig på det sättet hon gjort. Att sexköpare ska få hjälp med den stackars sexlusten, är fullkomligt absurt! Vilka patetiska politiker vi har! Vad är det för fel på dom?

Hon har väl inte "kommit på"/läst/hört att 70-80% av torskarna är araber och andra invandrare, syntax error för vänsterkärringen. Lösningen blir då att tycka synd om dem och bortförklara det och att de kommer från en annan kultur!

Den feministiska demokratin stöttar enligt vad de själva säger de absolut mest utsatta i samhället – sexarbetarna. Här är en liten utsatt thaidam, sannolikt utnyttjad sedan barnsben och förmodligen ett trafficking offer. Svenska staten får syn på den stackars utsatta kvinnan och Skatteverket ”beräknade  att kvinnan hade sålt 400 sexuella tjänster. Skatteverket beslutade därför att kvinnan skulle upptaxeras med cirka 170 000 kronor, betala drygt 55 000 kronor i mervärdesskatt och få skattetillägg på drygt 10 000 kronor för de sexuella tjänsterna som hon sålt.”

Hur kan staten försvara detta när de jagar män som köper sex med argument att det är så synd om kvinnorna medan de själva rånar kvinnorna som är sååå utsatta...
Kan det vara att hela sexköpslagen egentligen bara är till för att kunna skaffa sig lite hållhakar på den manliga delen av befolkningen som kan utnyttjas av regimen för att sänka folk som inte håller med? I själva verket skiter de nog i de här utsatta kvinnorna annars skulle man väl knappast straffbeskatta en så utsatt stackars invandrad kvinna?
Alla förstår att staten inte drar sig från att casha in på både gungor och karuseller! Nu har man ordnat det så fint att både horor och torskar taxeras. Man får det att se ut som om staten faktiskt bryr sig om och bekämpar brott när den jagar torskar i takt med att gängkriminella bjuds på pizza och läsk.


Vi kan notera att TV4 hade ett inslag om att en svensk sexköpssida på 30 dagar hade 1,9 miljoner besökare!

Är det en clickbait-nyhet? Media känner till att sex säljer. Sedan spelar det ingen roll om det handlar om hälften av alla svenskar har varit otrogna, var tionde man har köpt sex eller att det är 1,9 miljoner besök på sexköpssidor.

Oavsett hur många unika användare som står bakom besöken så visar det att det trots drygt 20 år med sexköpslagen och en ganska massiv propaganda så är det rätt många som i alla fall är
nyfikna på detta med sexköp. Hade man helt tagit avstånd och tänker att man aldrig kommer att köpa sex så tror Foliehatten att man inte ens tittar på sidorna.

Google: "Stockholm escorts "...ger ungefär 97500 träffar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar