söndag 23 maj 2021

MP vill bilda regering med vänsterpartiet!

I en intervju med Svenska Dagbladet säger MPs stolpskott Märta Stenevi ”gärna vill se” en regering där kommunist Vänsterpartiet ingår.
Stenevi: ”Vi har inga problem med det och tillsammans med V ”skulle vi kunna komma fram till bra saker!”

När man trodde att Sverige just hade upplevt den sämsta regeringen någonsin så ser det ut att kunna bli ändå lite värre. Tänk tanken att de politiska universalgenierna Löfven, Lööf, Stenevi och Dadgostar delar på makten i Sverige - vad skulle kunna gå fel?

Att sitta i knäet på MP har inte varit någon höjdarposition för S. De har tvingats till en hel del politik och beslut som har extremt dålig förankring inom stora delar av S. MP med sina mer och mer verklighetsfrånvarande utspel och politik börjar helt enkelt bli en belastning för S som de helst av allt vill slippa. Någon gång i  tiden försökte S i alla fall vara lite pragmatiska i sin politik. Men den tiden är sedan många årtionden förbi och nu är det andra riktlinjer som gäller –
makten.

S
valresultat från 1920 talet fram till slutet på 90-talet var sossarna ett parti som själva fick mellan 40-50% i riksdagsvalen. S har störtdykt och man lyckas inte ens 30% i det senaste valet. Var hamnar S när muslimerna röstar på Nyans – omkring 20%? Lite lätt panik på Sveavägen 68, inför valet 2022.

Stenevi visar sina kommunistvisioner och Bolund fantiserar om hans politiska överlägsenhet. Totalt livsfarligt om MP kommer till makten
även i nästa val tillsammans med sossarna, kommunisterna och Rödskrikan. Sverige blir nästa Venezuela om regeringen går vidare åt vänster.

Glöm inte att MP fick Reinfeldt på "kroken"och nu med Löfven det säger allt om denna ruttna sekt. Dagens socialdemokrater har det tufft. De är helt maktgalna med vänner som tidigare sosseledare satt ner foten mot. Tacka fan för att folk lämnar S. MP ska vi inte tala om.

V
och MP ligger varandra mycket nära. När V nu "formellt" inte längre ser sig som kommunister, bara "delvis" vill förstatliga näringslivet, vill framtvinga planhushållning m.m.. Båda vill krossa kärnfamiljen och normer. Då är det inte i många områden som partierna skiljer sig åt. Foliehatten ser bägge som kommunister/vänsterpartier till vänster om S.

Foliehatten vill ge kommunisterna en eloge. De är faktiskt ärligare än S,C och MP om vilket helvete dom vill uppnå och på så vis medvetandegör för den stora sovande massan vad målet är.
S, MP,
V och C i en regering vore den fullständiga katastrofen för svenskar och himmelriket för folk som vill leva gratis på arbetande svenskar.

Valet 2022 röstar vi för eller mot
Islam och i förlängningen ännu större skatter. Vi har tre alternativ: underkastelse, repatriering eller total stopp av all invandring! Drömscenariot är att L och MP får max 3.9% vardera vid nästa val. är S+V+C färdiga för nödslakt.

Enligt SvD idag har Sverige idag 800 000 personer som inte försörjer sig själva: Bara bidragen till dessa kostar 270 miljarder per år. Sug på kostnaden! Om bara 10% av dessa kunde försörja sig själva, så skulle det betyda 25 000 mindre i skatt för varje svensk skattebetalare och en rejäl höjning för svenska fattigpensionärer och MP vill öka invandringen. Vill verkligen väljarna det?

Foliehatten har väldigt svårt att tro nästa regering kommer bli en vänsterregering. Absolut ingen han känner eller möter är positiv till hur Sverige ser ut i dag. Det är bara totalt insnöade MP och sossar som tror på fortsatt regeringsstyre. Skulle nu, mot förmodan, det bli en vänsterregering kan valet inte ha gått ärligt till. Det blir spännande att se vad som händer.

Rödskrikan Annie Lööfs taktik är att vänta ut allas ställningstagande så att hon kan lägga sig i " rätt position " för stunden. För henne är heder och sanning något som man kan lägga på hyllan. Hon saknar allt som en politiker skall ha för att tjäna de som valt henne , hon är en egenkär egoist som endast förtjänar förakt och vårt hat. Rödskrikan Lööf är Sveriges mest strulande partiledare för närvarande som inte vet vad hon vill och bekämpar varje valresultat och folkviljan. Rödskrikan Lööf har verkligen målat in sej i ett hörn som vindflöjel och tystnaden om sina många pedofiler i partiet. Närmare valet så kommer nog folk ösa på ordentligt med deras skandaler, så det kommer fram till alla.

Frågan är väl om C vill regera med
MP och V! C. MP och V tillsammans är en säkerhetsrisk för hela samhället. Det skulle i så fall välla in migranter och anarki skulle uppstå. Äganderätt över fastighet, skog och mark skulle upphöra och skatterna skulle fördubblas samt företag skulle fly landet. Islam skulle få stort inflytande och våra nordiska grannar kommer bli tvugna att skärpa gränsbevakningen. Kriminaliteten skulle bli enorm och fattigdom och våld samt droger skulle dominera på gatorna.

MP eller som partiet kallas i folkmun, de gröna Khmererna har nu "kommit ut" ideologiskt genom Märta Stenevis ställningstagande. Det var inte så länge hennes tidigare uttalande att MP står till höger om S höll. Det är bra att MP bekänner färg i god tid före nästa val. Till skillnad från C som inte har gjort något ställningstagande ännu, utan mumlar något om "centerstyre" osv.

Det politiska pris som Lööf eventuellt skulle få betala genom att stötta en regering där V ingår är helt beroende av Public Service.
Om PB, vilket är troligast välja att helhjärtat och i alla sammanhang och sätt i valrörelsen propagera för denna lösning, lär Lööf knappast förlora några röster alls.

Nu vet alla utom den sovande befolkningen, att MP står närmre kommunismen än demokratin och att partiet utan tvekan går arm i arm med det svenska kommunistpartiet V.

V - kommunistpartiet som vill ersätta den svenska demokratin med ett kommunistiskt enpartisystem där opposition är förbjuden.

MP har profilerat sig som det Islam vänliga partiet genom förre språkröret Gustaf Fridolin som tvingades avgå efter att han blivit ertappad med fraternisering med islamistkretsar samt förre bostadsministern Mehmet Kaplan som umgicks med den turkiska extremistgruppen "De grå vargarna" och tvingades avgå.

Kaplan gick t.o.m så långt att han ansåg att svenska frivilliga till finska vinterkriget mot Ryssland var att direkt jämföra med de svenska islamister som reste ner till IS Kalifat och deltog i deras vidrigheter. En sådan person kunde naturligtvis Sverige inte ha men icke desto mindre utsågs han av Stefan Löfven till minister med MPs stöd.

MP de gröna Khmererna, har nu hållit S i koppel alltför länge och ensamma styrt regeringspolitiken genom sitt hot om regeringskris.
Utan MPs stöd ingen S regering, det vet dom om. Minoritetsregeringen C + S skulle få de väldigt jobbigt med V och MP och tvingas ta stöd till höger i det konservativa blocket.
Det är kul att se att politik inte är allt, utan sedvänjor sedan det gamla bondeförbundet som stöttade S regeringen på femtiotalet. C/Boendeförb var då ett partiet fullt av fattiga lantarbetare och fattiga men stolta självägande bönder. De var både lågavlönade men de satt på mark och kapital. I dag är det ett annat centerparti högerliberalt närmast libertarianskt. Men i kommunerna kan de gamla samarbetet fortfarande funka bra på personnivå.

Det vore en välsignelse för Sverige och svenska folket om MP tvingades lämna riksdagen i nästa val. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar