måndag 3 maj 2021

I går visade SVT i partiledardebatten att de är en del av Löfvenregimen!

I gårdagens partiledardebatt bevisades det mer än någonsin tidigare hur förlamad svensk politik är. Vi har partiledare som är så otroligt dåligt pålästa och lågintelligenta, att de medvetet kör landet i botten.Annie Lööf vägrar 100% se verkligheten. Rödskrikan ljög friskt om invandrarnas kvalificerade kompetenser! Kan det vara köpta examensintyg, hon menar? Rödskrikan har ingen som helst koll om vätgas och lagring av el. Idag finns ingen känd metod, där man kan lagra el från vind i mängd. Den finns bara i Rödskrikans fantasi!

Svenska politiker på hösta nivå har nog aldrig varit såhär svaga. Den retoriska nivån har alltid varit låg i Sverige, men den verbala nivån på partiledarna av idag måste vara rekordlåg.

Löfven och Sabuni kan inte ens tala korrekt svenska. Lööf svänger sig ofta med ord hon inte behärskar, gärna detta: "förfäktar". Hon gjorde det igår igen, men avbröt sig halvvägs in i ordet.
Stenevi och Nooshi har inte heller välsignats med talets gåva och noterades för många svaga formuleringar styltiga retoriska resonemang. Ebba, Ulf och Jimmie är klart bäst på att u
ttrycka sig.

Foliehatten kan lova er att med dessa totalt verklighetsfrånvarande politiker är detta land med cyberfart på väg ner i avgrunden. Det är inte något påhittat "hokus pokus", det är sanningen. Att höra kommentarer från SVT:s morgon TV med bl.a. Aftonbladets Lindberg är spiken i kistan. Här verifieras den stora lögnen som mantrat som skall fullföljas till den dag landet är ett minne blott av ett en gång blomstrande land. Arma djävla idioter...

Debattledarna visade gång på gång, att de var Löfvenregimens förlängda arm. Det var ingen tvekan om vart SVT hade sina sympatier..De försökte inte ens hålla sig lite diskreta! De var rent ut sagt urusla och enormt partiska. Det var mer än uppenbart att SVT siktat in sig på att sänka Ebba Busch, så äckligt så man spyr.

Man fundera på vem satt ihop paren som debatterade. Åkesson- Sabuni och det visar SVTs agenda! Alla med minsta lilla fungerande hjärna hade satt ihop Åkesson med antingen Stenevi eller Löfven. Regeringen som är ansvarig för den katastrofala migrationspolitiken. Tänk om de istället satt ihop Lööf-Åkesson, då hade studion brunnit upp!

SVT Nyheter skriver att Märta Stenevi gjorde bra ifrån sig och ännu en gång visar var de har sina sympatier. Flera sådana framträdanden av Märta Stenevi och vi kan räkna med att MP inte klarar 4% spärren!

Programledarna
kallar oppositionen för högeropposition eller menar de att det även finns en vänster dito? SD står väl längst till vänster av de parti som inte röstar för regeringens politik.

Debatten visade att Sverige har tre komplett galna kvinnliga partiledare. Det feministiska giftet har ätit upp deras hjärnor! De accepterar pedofili, islamism, balkongmord, könsstympning, kvinnomisshandel och de tappar allt vad förnuft heter, när de får hör varför det ser ut som det gör i Sverige.

Man kunde tro att Rödskrikan Annie Lööf nyss blivit utsläppt från någon anstalt när hon gick till hätsk motattack mot Jimmie Åkesson.
Lööf: ”
Jag känner sådant förakt när jag hör ditt resonemang. I decennier har kvinnor blivit misshandlade, torterade och dödade i sina hem. Låt inte den här debatten handla om invandring, du(Åkesson) är helt förblindad av detta.”

Vad lätt det är för Åkesson att få Rödskrikan att gå full bananas! Propparna brinner direkt han nämner nåt negativt om invandrare. Hon tar inte in vad han säger överhuvud taget. Snacka om problem med att analysera och hålla sig kall..
Rödskrikan borde kanske skänka en tanke på alla de mord, våldtäkter m.m som hennes afghaner har gjort. Synd att Åkesson inte tog upp centerns samling av pedofiler!

Löfven har haft makten i snart 8 år och kört landet i botten samt skämt ut Sverige gång på gång internationellt. Han har noll trovärdighet när det kommer till ansvar. Löfven försöker slingra sig, vilket jävla skämt till människa! Löfvén har verkligen åldrats och sminkningen var allt annat än smickrande för svetsarn.
Löfvén: ”Manlighet är att visa respekt och empati.” Säg det till dina
invandrarväljare och man nästan ser hur Löfven skakar av skräck bara 10 min i debatten. Ett ganska tydligt kvitto på hur S än en gång fört folket bakom ljuset om invandringens konsekvenser, gällande Pisa-undersökningen.

Stefan Löfven:"va inte så sura" om skolans haveri.
När man trodde att det inte kan komma mer korkade grodor ur den mannens mun så... Löfven blir jättearg när hans katastrofskola pekas ut.
"Vår egen statistik visar.. Nordkorea
och DDR.
Vänsterpartiet försöker få oss att tro att skolans haveri beror på friskolorna och inte massinvandringen av analfabeter med felaktig ålder.
Detta gäller många av våra samhällsproblem förövrigt. Invandringen är den stora anledningen. Spelar ingen roll vilken pedagogik, läroplan, eller lärarutbildning vi har, de kan inte kompensera.
Vi borde fundera mer på varför Finland har bland världens bästa skolsystem, dels är det mindre flum i deras pedagogik, dels beror det på mindre invandring.
Pisa-diskussionen gick inget vidare för regeringen. Svårt att vända den skandalen till något positivt

Foliehatten respekterar olika åsikter och resonemang. Men MPs utspel gör mig spyfärdig. Vem är det som sitter i grupper på McDonalds i Borlänge och trakasserar tjejerna när dom kommer in? Anders,Peter och Johan  får fan skärpa sig..
Förskolan har absolut inget att göra med mäns våld mot kvinnor, absurt att debatten handlar om det.
Stenevi
säger att vi har ett av världens strängaste straff för sex förbrytare. Regeringen ville inte erkänna att det nya extremvåldet mot kvinnor är importerat.

Våra 350.000 fattigpensionärer blev inte ett öre rikare efter denna debatt. Så länge S, MP och C styr kommer dom att förbli bland dom fattigaste pensionärer i Europa.

Klockrent av Ebba. Det är männen som kommer hit som lyxflyktingar medans barn och kvinnor lämnas kvar, Det absolut klokaste som nämnts i kvällens debatt.
Nooshi ser folk som skickas till döden från svenska arbetsplatser, döttrar som våldtas, Stefan: "det är det som är proble... eh utmaningen". Vilka jävla idioter.

En intressant sak som Lööf sade var att hon betonade att C inte tagit ställning till om de kommer att stödja S/Mp:s migrationsförslag.
C har ju tidigare sagt nej till att lätta regelverket ytterligare för de afghanska männen inom gymnasielagen och det förslag som M/KD/SD nu lagt fram stämmer ju i stor överens med vad kommittén kom fram till.

Rödskrikan Annie hade svårt att positionera sig i debatten. Börjar bli ganska ensam på "vänsterkanten" som vill ha marknadsekonomi. C måste nu betraktas som "sänke" av Sveriges småföretagare och eventuella bönder. Bra att ett konservativt förslag till regeringsbildning nu finns på bordet före valet 2022. Tror att tillräckligt många svenskar nu ledsnat på rikets förfall och är beredda att ge dem en chans. Sedan blir det ett gigantiskt jobb att få "Moder Svea" av grundet.

 

2 kommentarer:

 1. Bra krönika.
  MP har en formidabel förmåga att skaka fram tunnelseende individer helt okänsliga för verkligheten.
  Det sista valet måste väl klassas in med diagnosen hysterika.
  Maken till högtalare har väl aldrig skådats i en partiledardebatt.
  Trevligt att se en samlad opposition.

  SvaraRadera
 2. Tack för att du tittade i mitt ställe!
  Dels har vi ej TV
  Dels orkar jag ej, vis av tidigare års ( redan då!) försök att orka taga del
  Och, inte minst, det fullkomligt overkliga att inte folk fattar sveriges situation !
  Synnerligen bedrövligt att damen Ebba ej kan hantera sitt eget liv...
  Hon hade behövts med partiet med i riksdagen efter valet 2022.
  Om det nu får hållas.

  SvaraRadera