måndag 3 maj 2021

En stort pedofilnätverk har avslöjats - är det centerpartister med?

 Polisen har sprängt en pedofilring med 400 000 medlemmar. Sex länder har deltagit i insatsen – däribland Sverige.
Aftonbladet: ”Insatsen mot plattformen har letts av Tyskland med deltagande från polisen i Nederländerna, Sverige, Australien, USA och Kanada."

Kriminalkommissarie Jan Olsson: ”Hur många människor det handlar om i Sverige vet vi inte än.”

Hur tänker man när man går ut med att gripanden i Sverige är att vänta? Polisen
s ansvarige säger att det inte startats några förundersökningar ännu i Sverige, men det förväntas göra det eftersom man sett att det funnits svenskar med. Man namnger vad gruppen heter. Det ger pedofiler i Sverige som varit med tid att radera sina datorer på bevis.

Ska bli intressant att ta del av vilka de svenska monstren är. En del har skämtat om centerpartiet.
Foliehatten tror inte på rök utan eld. Nu får vi snart veta och det kan bli mycket jobbigt för centerpartiet om det avslöjas att flera centerpartister finns bland de utpekade. Hela C verkar vara en peddo-klubb som är på väg att avslöjas, med tanke på deras allt mer desperata godhetssignalering. Annie, tänk på baaaarnen nu.

Om det avslöjats att flera ledande centerpartiser varit med, k
an det vara slutet för Centerpartiet. Rödskrikan har inte tagit avstånd från Federley, snarare försvarat honom.

Materialet kommer ta ett tag för svenska polisen och domstolarna att bearbeta. Antagligen blir det svenska domar i lagom tid till valet. Vi behöver hålla koll på rättsväsendet så inga politiker får sina rättegångar uppskjutna till efter valet.

Man halkar inte in på
Darknet utav en slump. Även om man har ett smalt intresse som sällsynta fåglar, så hamnar man inte på ett forum för barnk….. av misstag. Kapten klänning är urtypen för godhetssignalerande svin.

Det stora antalet
polisen anger är häpnadsväckande, men antagligen inte i närheten av sanningen. Foliehatten är otroligt skeptiskt till att det skulle röra sig om några 400k personer. Siffrorna låter som de räknat antal besökare på en webbsajt. När folk använder TOR och liknande är det nog inte så lätt att hålla isär allt. Om polisen kan sätta dit 400 000 personer är det förstås goda nyheter.

Antalet bevisar att Säpo verkligen behöver kämpa med nätbrott.  Aftonbladet skrev att de inte publicerar namn och bild på pedofiler i jämförelse med nazister för att pedofiler inte är ett hot mot demokratin. Pedofiler är hot mot barn. Foliehatten har inte sett att den lilla klick nazister angriper makten. Pedofiler däremot är betydligt farligare efersom de kan förstöra barn liv för all framtid,

Nu blir det svettiga dagar för de svenska pedofiler som varit med i Darknet. Grovt barnpornografibrott ger minst 1,5 år bakom galler med fängelsekamrater som kommer att vara ute efter dom. Det blir fängelsetid i isolering, dessutom sparken från jobbet och eventuellt äktenskap som kraschar.l

Foliehatten fick lite info för ett tag sedan om sedan om dessa pedofiler. Många skulle bli förvånad över hur många PK-ister som är pedofiler. Det verkligen kryllar av dem i pedo-kretsar. Det ger RFSU-vibbar.

Foliehatten är rätt nyfiken på exakt hur "pedofilringen sprängdes." Så vitt han förstår det så handlar det om ett onion-forum. Du måst ha Tor för att komma åt det. Tor är ganska säkert. De som registrerar sig gör det utan att ange någon form av personlig info. Det krävs ingen mailadress för att registrera sig. De kör utan javascript påslaget, de ändrar aldrig storlek på Tor-browsern och skulle de göra det, så har de letterboxing påslaget ändå. Att polisen hackade EncroChat är en sak, men Tor lär de inte ha hackat. Det polisen i så fall kommer över, är en lista på användarnamn och lösenord och det leder nog inte till så värst mycket.

Det var äldre män i EU-parlamentet som det hintades om i Federley-affären. De åker väl fast nu och får lämna sina poster får vi hoppas. NSA vet nog, de brukar köra med trojaner och avlyssna EU-parlamentarikerna mejl och mobiler.
Det skulle inte förvåna Foliehatten ett dugg, om Federley är registrerad på Darknet. Hans intima umgänge med pedofiler är lite för mycket, för att bara vara en slump. Foliehatten säger inte att det är så, men innerst inne har han extremt svårt att tro, att FF inte porrsurfat pedofili då och då "av nyfikenhet."

En sak är i alla fall säker! Det kommer att ta tid att utreda denna härva och Foliehatten kommer med ett inlägg om detta så fort det avslöjats något nytt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar