söndag 16 maj 2021

Svensk politik 2021: En bisarr tävling i vem som mest effektivt kan göra livet svårare för Svensson!

Den senaste veckan har vi sett flera långa hyllningsartiklar i Bonniermedia.  Media försöker på alla sätt lyfta fram stolpskottet Märta Stenevi. Att media inte tar upp hennes enorma fadäs i partiledardebatten, när Märta fick frågan om vindkraften klarade av leverera den el som behövdes, svarade hon givetvis ett rungande ”JA!”De som har minsta lilla hum vad det handlar om, inser snabbt att Märta Stenevi är den bästa valarbetaren för det nya högerblocket. Att media skulle ställa frågan till Stenevi – vad som händer när det är vindstilla och varifrån elen skulle komma

MP och Märta Stenevi ser mäns våld mot kvinnor som det stora problemet just nu. Barnen är också utsatta i och med att de tvingas bevittna våld i hemmet säger Märta Stenevi i en videosnutt i Expressen. Barn och kvinnor i fokus således medan den större bilden av det ökande våldet allmänt som en följd av mångkultur och invandring ignoreras. Det dödliga våldet mellan män - två skjutningar nu i Stockholmsområdet på två dar - ske det inte problematiseras? Nej tydligen inte. Det ska alltid handla om över- och underordning, det så kallade intersektionella perspektivet. Det är sjukt. För att vi fått ett sjukt samhälle som är ideologiskt förblindat. Batiktanterna bestämmer den offentliga diskursen i landet. Måtte syndafloden komma.
Vad det handlar om är MSM och de korkade Jöken partierna vill ha lagstiftning som i princip gör kvinnor till självskrivna offer och att de skall kunna kasta anklagelser omkring sig. Straffen ska vara hårda. Svenska män kommer såklart spela med och många kommer sedan inse att det sista året på äktenskapet eller åren efter äktenskapet är över kan bli livsfarliga. Svenska män kommer bli än mer rädda för kvinnor - vilket delvis är syftet med MSM-kampanjerna. Invandrarpopulationen kommer såklart inte bry sig mindre. Sedan fylls fängelserna med ännu mer invandrare som inte kan förstå varför ett familjebråk hemma i lägenheten leder till att de får ett år på kåken.

Lite fakta om Märta Stenevi:
Arbetade i 10 år som marknadschef på Bokus.
Sjöng i kören Lunda Röster.
Hade barn i skola i Limhamn-Bunkeflo.
Ledamot i Folktandvårdens styrelse.
Regionråd i Skåne
Kommunalråd i Malmö.

Feminist
Antirasist
HBTQ
Stor-Köpenhamn
Mångfald
Klimatfanatiker

Var involverad i regionens eget Saudiavtal som fick enorm kritik.
Implementerade ett pilotprojekt för nyanlända syrier med vårdutbildning.
Implementerade snabbutbildning för sjukvårdspersonal från Syrien.
Tecknade avtal med Eon för fossilfritt bränsle.
Kritiserade ID-kontroller på Öresundsbron.
Skulle sänka antalet inhyrda läkare varpå kostnaderna skenade.
Beslutade att Skåne skulle vara rökfritt 2025.
Erbjöd betald specialistutbildning till sjuksköterskor.
En klimatstolle av rang så det får vi applådera.

Uppdaterade skane.se med fokus på jämställdhet och mångfald.
Tog in en konsult som konstaterade att de hade för många vita kvinnor.
Finansierade ett kunskapscenter för livsmedel för inledningsvis 40 miljoner.
EU-avslog deras ansökan och placerade sitt huvudkontor i en helt annan region.

När Märta Stenevi valdes som MPs nya språkrör blev hon intervjuad i Ekot. I intervjun sa hon att regeringen kommer att lägga fram ett förslag om nya möjligheter för asylsökande att få stanna av humanitära skäl, utan att förhandla med samarbetspartiet liberalerna först.
Stenevi: ”Nya möjligheter för asylsökande att få stanna i Sverige av det som kallas humanitära skäl. Vi lägger fram det här förslaget. Vi kommer förtydliga vad det innebär och sedan får Liberalerna ta ställning till det.”

Hon säger ”vi makten” går fram med förslagen. Det sagt från ett part med ca 4% i stöd
och de räddas av rösterna från Stockholms innerstad! De har sedan Reinfeldt närmast ensamma fått sätta agendan i invandrarfrågor och enbart för att S är så maktkåta och inte vill ha ett extraval. Det är otroligt vilka åsikter hon har och lyssnar man på intervjun inser man snabbt vilken osympatisk människa hon är, med sin överlägsna attityd.

en direkt fråga av Sarinen om en del av dessa afghanska män från Iran som fått avslag på sin asylansökan och har ett utvisningsbeslut så tycker Stenevi att dessa skall få stanna och få livstidsförsörjning av oss och på sikt även de anhöriga.
"Det handlar om människor" säger Märta Stenevi i intervjun som kommentar till den migrationspolitiska överenskommelsen. Hon var extremt otydlig. När Monica Saarinen säger "jag förstår inte!" När en miljöpartist intervjuas så har vi att göra med en människa som vill säga en sak, men söker att eliminera konsekvenserna av det hon säger.

MP:s agenda är att försöka få folk att förväxla invandrare med flyktingar. Den största gruppen som de propagerar för, är personer som reser hit utan några som helst skäl att få stanna. Att MP konstant låtsas att det är flyktingar de vurmar för så låter sig många luras av. Det är därför MP tillsammans med C uppfunnit gymnasielagen som är den i särklass kvalitetsmässigt sämsta lagen i Europa på ett decennium.

Det är socialdemokraternas maktbegär som ger MP inflytande som de utnyttjar till 110%. Foliehatten håller socialdemokraterna ansvariga för de nationella nödlägen som uppstår på område efter område oavsett vad svenska folket tycker i opinionsundersökningar(stor majoritet) om betydligt mindre invandring kommer MP, S, C och V alltid att verka för en generös flyktingpolitik.
Att det sedan är dyrt, drar ner resultaten i skolan, frestar kommunernas resurser och håller Arbetsförmedlingen sysselsatt är inget dessa partier bry sig om.

Svensk historias största stolpskott som statsminister Stefan Löfven säger efter valet av Märta Stenevi, att hans regering har ”gjort Sverige till ett bättre land!” Årets största ”skämt!” 

1 kommentar:

  1. Kan inte annat än att hålla med dig! Helt jävla livsfarligt med Bl.a MP!!!

    SvaraRadera