lördag 22 maj 2021

Media den osynliga regeringsmedlemen!

Dagens Sverige och det kommunistiska Sovjet är likheterna väldigt stora och är fler och långt större än skillnaderna. Bägge hade ett samhällsklimat och struktur utan någon påvisbar reell oppositionell representation de kan knappast längre kallas demokratiskt.

Det finns också likheter mellan Sovjet och de politiska/mediesystem som utvecklas idag i det s.k. demokratiska Europa och i USA.
Den viktigaste frågan idag är om och hur länge dårskapen i USA kan fortsätta utan att kollapsa och direkt beroende av detta även vasallstaten Sveriges framtid.

Efter revolutionen i Ryssland 1917 så stod det klart att en etnisk minoritet av endast några få procent hade tagit makten och motsvarande har nu inträffat även i USA denna gång med oöverträffat antal i administrationen med samma minoritet. Att tala om en etnisk diktatur är därför helt riktigt om man skalar av ytan av "diverse background" och ser till det verkliga ursprunget hos den övervägande majoriteten av administrationen och beslutsfattare på avgörande poster i samhället.

Strypgreppet som media har i USA/EU och Sverige lär skärpas kraftigt och allt som kan misstänkas angripa eller visa på en sanning annan än den som regimerna producerar i USA/EU och Sverige kommer att raderas på samma sätt som Orwell beskrev i 1984.


Den sparkade/avgick själv DNs Amina Manzoor avslöjade vad som verkligen händer i de stora media- och nyhetsredaktionerna. Peter Wolodarski beter sig som en nordkoreansk diktator. Tystnadskultur. Mer agenda än journalistik. Frågan är hur länge Wolodarski får sitta kvar. Få personer har varit så skadliga för svensk media och journalistik som PW. På god andraplats så kommer fd DN medarbetaren Viggo Cavling. Båda lyftes fram i tron att de visste svaret på hur den nya journalistiken skulle se ut. Agendasättande clickbaits och stora bildbylines. Där reportern är huvudperson och känslorna är fakta. En gång i tiden var DN en välrenommerad morgontidning.

Någonstans på vägen försvann den sista lilla resten av "fri oberoende media". En media- och nyhetsproduktion som idag har ett högre syfte och enda existensberättigande är att tjäna samma maktstrukturer och regim man en gång från början sade sig vilja granska. Media och ägarstrukturerna har idag inte bara bäddat ned sig i samma säng som maktapparaten, man har blivit en fullt ut integrerad del av sosseregimen.

Att inte fler tycks se den tilltagande ofrihet, förtryck och repression är samtidigt en intäkt på hur fruktansvärd effektiv medias likriktande verkningsgrad verkligen är. Addera sedan med Big Techs algoritmstyrning, shadowbanning, deplattforming och uteblivet press- och mediestöd tillsammans med övriga risker som att förlora jobb och arbete
och att banken närsomhelst kan välja skjuta ned ditt konto så att hyran, elen och mat inte kan betalas...  Idag är vi där.
V
arningsorden har varit många och endast fåtal har haft insikt om och förstått vidden av problemen med att media är en del av sosseregimen.

Hela tiden har målen funnits där mycket länge, medlen har anpassats efter tidsandan och utvecklingen. Medias roll som maktfaktor och styrande kontrollorgan förstod man redan mycket tidigt vikten av. Hess och Hertzl betydelse är i sammanhanget här några av centralfigurerna. Det är heller ingen slump, teknikutvecklingen har syftat till övervakning, kontroll och styrning. Historiskt har tidningssfären nog aldrig haft något annat huvudsyfte än just som opinionsbildande politisk maktfaktor, oavsett ägare eller tidsepok.

Vänstern försöker värja sig mot de insinuanta narrativen och analyserna om att dagspressens på något vis nu skulle ha vänt/ändrat någon riktning. Det har de inte. Det är precis samma press och maktstrukturer som gått all in för att irreversibelt, en gång för alla, radera ut den svenska etnicitetens kulturella unikt homogena hegemoni med ett demografiskt folkutbytesprogram och kulturmarxism. Allt detta människofientliga hat och förakt har man med alla tillbuds stående medel framgångsrikt sålt in till befolkningen, under falska förespeglingar för att vara något annat. Denna press och media med ägare kommer inte ändra sig. De vill inte den svenska kvarvarande folkspillran väl, inte någonstans.

Många gånger är det inte särskilt intressant vad som står i tidningen - utan istället vad som
inte står. Svensk välvilja med svenska intressen i en svensk kontext borde väl inte i ett sunt klimat vara något så in i helvetes svårt klämma ur sig? Bara en sådan sak om klimatet. Idag hittar du överhuvudtaget inga artiklar som är kritiska till alla domedagsförutsägelser!

I Sverige användes "alla människors lika värde" på ett djupt felaktigt sätt. Det är politikerna och mediernas fel som började använda det som ett verktyg att få folk som hade en annan uppfattning om invandringspolitik tystade.

All human beings are born free and equal in dignity and rights. They are endowed with reason and conscience and should act towards one another in a spirit of brotherhood. ”

Notera "dignity and rights". Uppenbarligen pratar ingen om att kvinnor har mer rättigheter än män och att nationella minoriteter har särrättigheter. Politiseringen i Sverige av "mänskliga rättigheter" är faktiskt bortom all kontroll. I Sverige står "värdighet" väldigt lågt ner. Vi bor verkligen inte i ett samhälle som omfamnar värdighet. Foliehatten antar att "värde" ansågs vara en bättre översättning. När det kommer till "sociala konstruktioner" så finns det mycket som är just sådana, men Sverige ha tagit det här till det extrema. Moderaterna ville ha ett tredje kön och att det biologiska könet skall avskaffas, utan att fatta att det är livsfarligt för den enskilde

1 kommentar:

  1. En träffande beskrivning av rådande vansinne.
    ”De vill inte den svenska kvarvarande folkspillran väl, inte någonstans.”
    Det kanske är det som smärtar mest av allt. Detta avskyvärda förräderi mot sitt eget folk.
    Hur är man skapt när man inte värnar sina egna?

    SvaraRadera