lördag 21 september 2019

Är den liberala världsordning på väg att åka i toaletten?

Aftonbladet och Expressen hänger ut Ebba Busch Thor, Ulf Kristersson och Nyamko Sabuni, för att de åker på en bjudresa till Tel Aviv. Om Foliehatten förstår media rätt, så är Bindefeld en av de ledande lobbyisterna i Sverige för hotell, restaurang och nöjesnäringarna i Sverige. Han är också inriktad på shoppingcentrum och livsmedelsnäringen. Det är vardagsmat att politikerna springer på gratispremiärer, men denna bjudresa, är rätt mycket över toppen. Dagens politiska situationen gör, att det inte är så konstigt, att både Expressen och Aftonbladet hugger. Det finns inget plats, för den här typen av bjudresor.

Det viktigaste i denna historia, är att media nu markerar mot politikerna, inom en rad andra områden. Det verkar som att tåget skall sänka farten. Det är också den bilden
man får, när man läser Ardalan Shekarabis plan. Tåget skall fortsätta som vanligt, men hastigheten skall sänkas. Detta är typiskt när eliter oroar sig. Så varför oroar de sig? Titta på omvärlden. Världen Idag rapporterar nu att Jair Bolsonaro, förbjuder den liberala genusideologin i brasilianska skolor.
Världen idag: ”I syfte att skydda skolbarn har jag bett utbildningsdepartementet att förbereda ett lagförslag som ska förbjuda genusideologi i grundskolan.”

Den liberala världsordningen ser ut att åka i toaletten runt om i världen och det handlar inte bara om småsaker som feminism.
MSM i Sverige är medvetna om, att den liberala världsordningen är på väg försvinna och det är det som oroar. Förmodligen har allt fler journalister, deras chefer och ägare förstått detta. Det vi bevittnar nu, är att vår liberala elit börjar positionera om sig något. Ingen tror att de tänker vända tåget, men de kommer sakta ned hastigheten, eftersom omvärlden nu förändras. En naturlig reaktion för den som är rädd. Vem visste att liberalerna skulle "go all bearish."
Vi är bara ett eller två decennier från, att den slutgiltigt avskaffas. Vi är på väg in i en multipolär värld av nationer igen. Den nation som ägnar sig åt livsstilsliberalism, massinvandring, avindustrialisering i globaliseringens och klimatets namn, blir uppäten av vargen.

I en ledare i NWT skriver Henrik L Barvå:
"Man förenas inte av vad man är för, utan vad man är emot (alltså Sverigedemokraterna). Det finns ingen gemensam strävan, inget mål, inga visioner, ingen berättelse om vad man vill göra med samhället i framtiden. Det saknas en helhet, och det är därför Jöken har hela 73 punkter där högt och lågt blandas, utan ordning eller prioriteringar, och som ibland motsäger varandra."

Frågan är om JÖKen klarar av att sitta fram till valet, när opinionssiffrorna för C och L slutar brant nedåt!

1 kommentar:


  1. Önskar jag kunde hålla med dej hatten ,,,, jag tror att detta är en taktik av globalisterna att ta över landet ,,, man kommer att erbjuda en lösning till ett nytt styre inom en framtid , med den otrygghet som råder kommer folk bara att bli räddare o räddare o då går vi med på vad som helst , även globalisterna/kommunisternas styre ,,,,, så tror jag

    SvaraRadera