fredag 6 september 2019

Mutkolven Fredrik Reinfeldt!

Expressen skriver om, att Fredrik Reinfeldt plockade ut 17 miljoner ur sitt bolag. Förra året gjorde hans företag en vinst på 8 947 000 kronor efter skatt. Hade han börsnoterat sitt företag hade det troligen värderats till långt över 100 miljoner.
Vad är det då för verksamhet som bedrivs som är så här oerhört lukrativ?

Expressen:”Bolagets verksamhet är ”författarskap, föreläsningsverksamhet samt rådgivning inom geopolitik, arbetsmarknad, globala förändringar och ledarskap.”
I klartext: ett företag vars hela affärsidé är att samla in de mutor som
Reinfeldt inte kunde få in på bankkontot när han var statsminister.

Fredrik Reinfeldt själv inser naturligtvis hur illa det här ser ut och försöker blanda bort korten.

Reinfeldt: ”Låt mig också än en gång påpeka att jag inte sedan sommaren 2015 erhåller någon form av skattefinansierad ersättning, ingen pension eller någon annan form av ersättning heller. Jag har inga offentliga uppdrag.”

Expressen är tuff i sin beskrivning och de frågar: "Ingen påstår att du har några offentliga uppdrag, men du var Sveriges statsminister under åtta år och då bestämde du dig, helt oförklarligt kan det tyckas, för att rasera det land du satts att styra och nu vet vi varför?

T
onen i Expressen-artikeln tyder på, att de båda journalisterna fattar detta lika bra som en del har förstått. Reinfeldt får nu betalt av globalisterna som tack för att Sverige genomförde, det globalisterna bad om. Sanningen kryper fram till slut!

Det är nog ingen som inte har fattat att Fredrik Reinfeldt, Anders Borg och ett par politiker till, fick väldigt fina erbjudanden av näringsliv, banker och andra lobbygrupper.
Det är uppenbart så, att Annie Lööf också kommer få utbetalat mycket pengar, när hon lämnat politiken. Lööf har med sin politik sett till, att förstöra Sverige ännu mer! Hur som helst så händer det en del på vänsterkanten. Foliehatten undrar om inte Jan Björklund får nöja sig med en ambassadörspost!

2 kommentarer:


 1. Kan du länka till intervjun som kraken Reinfeldt var med i ,, där man påstod att han raserat landet ,,,, jag hittar inte artikeln

  Det är klart att kräket är mutad ,,

  Pelle

  SvaraRadera

 2. Det intressanta är om expressen använt sej av denna fråga , det borde dom gjort men jag kan inte hitta där dom påstår att kraken raserat landet ,,,, tidningen är styrd av det onda globalisterna o dessa skulle aldrig tillåta en sån fråga

  Pelle

  SvaraRadera