onsdag 25 september 2019

Den liberala världsordningen kommer snart att övertas av asiaterna till något annat!

Expressen fick nästan "blodstörtning" när de upptäckte kinesernas stora annons i DN om Hongkong.  Peter Wolodarskis försvar i Public Service, notera gärna rundgången, denna eviga slutna krets, var övervägt, övertygande och PW lyckades, tränga undan det kommersiella intresset på tveksam demokratisk grund, för liberalismens heligaste urkund, den om fri yttranderätt.
 
DN anpassar regelbundet demokratibegreppet, värdgrunden och fri åsiktsrätt efter vad agendan, för stunden kräver. I slutet av annonsen slutar den: Den råder oordning i Hongkong nu men det klarar vi upp. "Det har vi alltid gjort."

Undrar om det är en ny migrant attack mot Sverige under uppsegling? Ska Kina kanske "straffas", genom att landets 11 miljoner turkmuslimer av liberalhumanitära skäl transporteras till Sverige? Tonen mot Kina har skruvas kontinuerligt upp och den ”dementa” liberala världsordningen, använder anklagelser om brott mot mänskliga rättigheter som ammunition. Sverige ska som vanligt vara absolut bäst i klassen och förkunnade redan i mars, att alla kinesiska muslimer har rätt till asyl. Kanske börjar det bli dags, att få svar på detta utrop? Har Sverige ingenting lärt sig, av de uigurer som redan kommit, vilket kaos de har ställt till med?

I Washington Post tillåts en kinesisk turkmuslim göra varumärkesintrång på  ”Den
särskilt skyddsvärda minoritetens allra heligaste domän” och få en stor spridning för detta, genom en av världens mäktigaste propagandadistributörer.
Den kinesiska turkmuslimen som ogenerat gör anspråk på likvärdig offerstatus, bor givetvis i Sverige
(Jämtland). I Kina betraktas dessa turkmuslimer som potentiella terrorister, i Sverige ses de som legitima klienter, till ett slags svenskt ”World Wide Welfare Office.”
 
SR skriver: ”Migrationsverket har beslutat att uigurer och andra muslimska minoriteter i Kina som söker skydd i Sverige ska betraktas som flyktingar. Det innebär att de i större utsträckning kommer att beviljas asyl. Redan i september 2018 stoppades utvisningar av uigurer och i ett nytt ställningstagande slår MV fast att det räcker med att vara uigur i sig för att det finns en risk för förföljelse och att asyl därför ska beviljas.”

Kinas styrka inte är en oherrans massa individer, utan snarare dessa individers gemensamma stolthet över sin historia och sin kultur. Kina har en mångtusenåriga historia som högkultur och den avfärdades bara för några decennier sedan som slentrianmässigt och som världens bakgård. Idag världens rikaste land.
 
Om man vill, kan man också dra en parallell med Iran som de obegåvade i vår regering sannolikt uppfattar som ännu en barbarisk, men oljeproducerande, islamsk state som man kan sälja svenska appar och genusvetenskap till. Känner de till hur stolta iranierna är över Persiens historia? Känner någon i regeringen till akameniderna? Persepolis? Zarathustra? Omar Khayyam? Utöver Ardalan Shekarabi, sannolikt ingen. Den svenska JÖKen är ett gäng hästskojare, uppklädda i oproportionerligt dyra kostymer och har alldeles för höga löner.
 
I Vita husets stab hetsas det mot Iran. Trump vill definitivt inte ha krig. Istället tänker han införa nya sanktioner mot den iranska centralbanken. Detta kommer efter en attack mot ett saudiskt raffinaderi, för någon vecka sedan. USA, EU, Saudierna och Israel skyller på Iran. Det som får Trump, att tänka till, är att Kina och Ryssland, backar upp Iran. Dessa bägge länder är redan på väg att lämna dollarn och har tillräckligt med ekonomiska resurser, för att blockera en amerikansk sanktion.
Kina sitter med drygt 85% av USA:s statsobligationer. Foliehatten har besökt Kina och rest runt i landet. Glömmer aldrig den kinesiska tolken som sa, att Kina när som helst kan försätta USA i konkurs, med att sälja alla obligationer. Tolken som studerat i Sverige ansåg, att Sveriges regering bestod av en ”bunke” idioter!

Det ser ut som USA,
EU, Israel, UK och kungahuset Saud har fått en rejäl örfil från Kina och Ryssland. USA vågar inte starta ett krig mot Iran. Ett krig med Iran skulle kosta tiotusentals amerikanska liv och alla iranska "sleeper cells" i USA skulle kunna utföra blodiga terrordåd. Iranier som USA har släppt in i ”globaliseringens” namn de senaste femtio åren. Notera också att Saudiarabien inte är med i NATO. Det är inte heller en officiell allierad till USA. Saudiarabien är en diktatur som styrs av kungafamiljen Saud, vars makt hålls upp av primärt USA.
Det saudiska kungahusets makt vilar dels på, att de låter imamerna bestämma över sedligheten i landet, men också på att de är uppbackade av amerikanerna. I detta skedde ägnar sig också Saudiarabien åt ett mindre folkmord i Yemen uppbackat av USA och EU och som Iran motsätter sig. Det finns få amerikaner som vill dö för saudiska familjens räkning och frågan är hur många saudier vill dö för det saudiska kungahuset. Det politiska stödet i USA och EU för en militär intervention är mycket lågt, eftersom ett krig med Iran för saudierna är politiskt omöjligt. Få amerikanerna vill nog slåss för en brutal islamistisk-monarkisk diktatur, mot en persisk teokratisk semi-demokrati.

Ekonomiska sanktioner kommer inte få Iran att vika isig. I alla fall inte så länge Ryssland och Kina hjälper dem. Iran (notera att
Foliehatten inte stödjer mullorna överhuvudtaget) har varit ett av de sista länderna som motarbetat den liberala världsordningen. Vidare är de av olika anledningar fientliga till de sunnitiska Gulf-staterna och Israel. Både Israel och Saudierna har krävt krig med Iran i decennier. Flera länder hetsar, för att få igång ett krig med Iran. USA och västvärlden är försvagat av den liberalism som de vill sprida till resten av världen. De icke-liberala länderna däremot är inte försvagade på samma sätt och kan därför blockera en supermakt som USA.
 
Den västerländska liberalismen är tack och lov på väg att spela ut sin roll. Dess enda vapen även sett på ännu litet längre sikt, är mjukvaran, men när kineser, indier och japaner hinner ikapp inom kort, på egen forskning och inte genom plagiat som hittills, är även den strängen som globalt kontrollorgan brusten för USA och dess utvalda. Den liberala världsordningens pågående död är fascinerande att beskåda.
 
När förstörelseinstrument i den oss påtvingade liberala verktygslådan som individen före nationen och genusköret samt livmoderns herravälde över framloben i feminismens Sverige och andra liknande provkartor rostar sönder, när verktygen inte längre efterfrågas i den nya världen och tiden, är loppet kört för västs egendomliga utveckling sedan 1960-talet. Man har dessutom påskyndat väst undergång med en ohämmad invandring.

När finanseliten i NY, London, Paris ser sina tillgångar tappa i värde på börse
n och de sista försäkringarna i fastighetsegendomar rasar i priser när Asien ostoppbart tar över mer och mer av världsmarknaden, återstå den stora frågan: Armageddon eller inte?
På något sätt skall de nog kunna gå att hitta ett motiv för de utvalda, en sådan utan makt, anseende och pengar är fullkomligt meningslös, att övertala en torped i Vita Huset att trycka av.

För att återknyta till kärnmeningen i den kinesiska annonsen i DN om att resa sig: "Det har vi alltid gjort!"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar