söndag 15 september 2019

Mångkultur kriminalitet fast förankrat i Lund

Lund har i år verkligen "kommit ifatt" övriga Sverige, när det gäller bilbränder, personrån och för någon dag sedan, även en sprängning med personskada.
För en vecka sedan uppmanade en afrikansk rapartist från Lund, att skjuta vita människor. Förundersökningsledaren tyckte detta var konstnärlig frihet. När en svensk konstnär i sina tavlor framställde invandrare löjligt, var det inte konstnärlig frihet, utan ”Hets mot folkgrupp” och konstnären fick fängelse.
Vad är det vänster brukar skandera ”alla
människor lika värde”, det man kan fundera över, om detta inte ”haltar” rejält, när man tittar på dessa två incidenter.

När man ser på det lokalpolitiska styret, så kan man tycka att dom får skylla sig själv. Men sanningen är att vänsterlutningen i Lund till stor del beror på den reform som gjorde att studenterna fick rösträtt i den kommun dom studerar i, istället för sin egentliga hemkommun. Med tanke på alla utbytesstudenter som finns i staden behövs nog en rejäl satsning på "Sverigebilden" framöver. Bombdåd på öppen gata var det nog inte många som förväntade sig när de sökte sig till Lund. Det finns många kinesiska studenter i Lund. De är väldigt rädda för våldsamheter utomlands och lär rapportera hem om alla ”våldshandlingar” som sker i Lund. Oavsett vilket, så är det väl bara bra, att även Lund får smaka på lite mångkultur.

Mångkulturen har skapat oro och skakat om studentstaden Lund: ”Våldet har kommit även till oss.” Polisen misstänker att sprängattentatet var riktat mot en livsmedelsbutik. Butiksägaren efter dådet: ”Jag har inga fiender!” Är det någon ”blåögd” som tror på denna förklaring? Utan att närmare gå in på det, så genomför man inte en sprängning utanför en butik, utan anledning!
Tyvärr var en ung kvinna på fel plats och tid, när hon cyklade förbi precis när sprängningen skedde och hon skadades i ansiktet.
Helena Heyman, 75, Lund. ”Min första tanke är att nu har våldet och kriminaliteten kommit även till oss. ”
Foliehatten undrar varför folket fortfarande sover, har de inte har läst om alla bilbränder och personrån i Lund?
Det är mycket förvånande att det fortfarande finns människor som inte ser att mångkulturen nu finns i hela Sverige. Vi har fortfarande politiker i JÖKen(S, MP, V, C och L) som tror, att det går att ta in ytterligare mängder av migranter från Afrika och Mellanöstern, utan att det får några konsekvenser för samhället i stort, är verkligen efterblivna. I stort sett alla kommuner ropar i ”falsett” vi har inga pengar och vi har stora underskott. Det visar också att folk ”skiter i”, om delar av Sverige faller sönder i kaos och konflikt, så länge de själva kan sitta i sina överbelånade lägenheter och moralisera över "rasister" som inte vill ha mer invandring till Sverige. När de själva drabbas av den politik de själva företräder, är det inte lika roligt längre.

Foliehatten tycker det är ganska tydligt att media inte riktigt vet hur invandrarvåldet ska förmedlas till läsarna. Alla med IQ över 80 inser orsakerna bakom utvecklingen, men det skulle vara ganska problematiskt att skuldbelägga den politik man själv har varit med att driva igenom.
Foliehatten tror faktiskt att "konsensus", som tidigare präglat den svenska samhällsdebatten, inte kommer kunna återupprättas när det kommer till invandringen och dess konsekvenser.
Expressens ledarsida har en ståndpunkt som står på en helt annan planhalva än DN och det verkar inte som om de kommer mötas halvvägs. Det märkliga har inträffat, att Bonnier tillhandahåller något för varje smakriktning. Tidigare tyckte alla journalister och skribenter samma sak i invandringsfrågan, den tiden är nu garanterat förbi. Tyvärr verkar ingen våga vara proaktiv istället för att bara reagera med "bestörtning" så fort något hemskt händer. Ivar Arpi kanske sände ut en testballong; han fick lite arga mothugg men drevet uteblev. Vi får hoppas utvecklingen går snabbt framåt i återvandringsfrågan. Det är det enda som kan rädda Sverige!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar