tisdag 10 september 2019

Regeringen stör pengar över invandrare som om det vore ”Monopolpengar!”

Denna gång satsar regeringen 225 miljoner på föräldralediga invandrarkvinnor(3 år), för att de ska lära sig svenska språket. 37 miljarder kan det ge skattkassan på sikt enligt regeringens beräkningar.

Magdalena Andersson i SVT Morgonstudion: "I en satsning för att få utrikesfödda kvinnor som är föräldralediga att lära sig svenska satsar regeringen 65 miljoner kronor i språkinsatser nästa år. Under de två därpå följande åren ökar stödet till 80 miljoner per år."

Det har tagit många år innan ”polletten” trillade hos sossarna, att invandrarkvinnorna är den absolut lägst sysselsatta gruppen vi har, bara 45%. Är det någon som tror att den satsningen skall ge tillbaka 37 miljarder enligt regeringens beräkningar.
Idiotin fortsätter, när skall sossarna inse, att dessa människor inte vill leva som oss.  Regeringen är som en korkad curlingförälder som inte fattar, att man inte kan belöna dåligt beteende.
Ställ krav, att man ska ha lärt sig svenska innan man får ta del av alla bidrag som från början var avsedda för enbart svenskar. Vill regeringen vara ännu tuffare, kan de strypa barnbidraget och ställa försörjningskrav, det är det enda sättet att få denna grupp i sysselsättning. Inte ens då, lär vi se en sysselsättning i den grad som resten av befolkningens kvinnor har. Anledningen är kulturellt rotad, där kvinnans roll är att ta hand om barnen och hushållet. Oavsett kultur så är den grupp vi talar om, definitivt förpassad till hemmet. Tror en omvänd situation i denna demografiska grupp dvs kvinnan jobbar och mannen hemma, är en på miljonen. Problematiskt ur en feministisk synvinkel.
 
En svenska mamma skriver om den här boken: "Rädda Rut"

... en lättläst gratisbok har delats ut till samtliga förskoleklasselever på min dotters skola, jag fick den tilldelat mig på ett föräldramöte förra veckan. Förskoleklass är sedan några år obligatorisk för alla sexåringar. ... läs satsningen riktar sig till sammanlagt ca 11.000 elever. Vad kommunen genom denna del av satsningen vill tala om för mitt barn:
- alla som inte öppnar sitt hjärta för EU-migranter är elaka
- i Sverige bor barn ibland i husvagn i skogen
- migranterna är offer för omständigheter [som] Sverige på något sätt dels är delaktiga i samt bär ett ansvar att åtgärda.
Intressant att se vilket bokförlag som gett ut denna bok/häfte. Det räcker tydligen inte med DN, utan nu skall också barnen hjärntvättas! 

Om svenska s.k. journalister var journalister, så skulle de intressera sig för hos vilka företag och enskilda som satsningen på 225 miljoner fram till nästa val, i vems fickor dessa pengar, kommer att hamna.

1 kommentar:

  1. Som Nordkorea eller någon annan diktatur. Var inte Löven i Nordkorea en gång? Han fick då med sig ideér hem uppenbarligen.

    SvaraRadera