söndag 1 september 2019

För din egen skull Stefan Löfvén, på ren skär svenska ”håll käften”, du är mer än pinsam!

Stefan Löfvén medverkade i TV4 Nyhetsmorgon och där säger han: ”Den som går och klipper sig för hundra kronor och undrar hur det kan vara så billigt. De ska veta att då är det svart. Vi måste ha en nationell samling för detta. Vi alla medborgare. Alla svarta affärer som görs i Sverige bidrar, de organiserade gängen får sina intäkter på den vägen. Så vi måste alla tänka till.”
 
Löfvén är statsminister och detta uttalande är inte värdigt en statsminister. Att han ens vågar yttra sig på det här sättet. Löfvéns intetsägande dravel, är en indikator på att väljarkåren är idioter, lite ”hat”, så är plötsligt alla dumheter glömda.

Först tar han skattebetalarnas pengar och slänger dem på icke europeisk invandring, när landet sedan förvärras på grund av detta skyller han problemet på samma skattebetalare. Det är väl enklast så, eller hur? Annat vågar denna fega person inte säga. Löfven vill inte ta ansvar för samhällsutvecklingen som hans politik ger, utan han skyller på andra, utan att komma med konkreta lösningar! Vilken ledare.

Foliehatten tror aldrig han har hört Löfvén svara en journalist, på frågan: Är det inte rimligt att vi stoppar asylinvandringen, för att strypa nyrekryteringen till gängkriminella miljöer? Löfven kan inte ens rakryggad säga sanningen, när han får frågan, om han har någon skuld i detta, utan ”flosklar” bort frågan.

I en intervju med SVT, kallar Löfvén de senaste skjutningarna i Sveriges, för det stora samhällsproblem och att alla, har ett ansvar att stoppa brottsligheten.
Löfvén: ”Den som tänker partyknarka i kväll, den ska veta att den är med och finansierar gängen.”
Otur för Löfvén, är att partyknarkande också verkar finnas på alla nivåer inom hans eget parti. En socialdemokratisk kommunpolitiker togs under midsommarnatten med kokain på en större camping på Västkusten. Kokainet hittades gömt i en snusdosa då han omhändertogs för fylleri. Det var midsommar och blev lite för mycket, säger politikern.
 
På mindre än 10 dagar, har Löven, gjort två uttalanden som kännetecknar en pajas. Nu kallar han det ”helt förskräckligt” och att ”alla måste ta sitt ansvar” och det har fortfarande inte gått upp honom, vilka de verkliga orsakerna är. Han hävdar tjurigt likt ”den åsna han är”, att de dödliga skjutningarna inte har ökat. Lika tjurigt pekar han på partyknarkandet och att ”alla” måste ta sitt ansvar.

”Pojkarna” måste gå i skolan och inte hänga på gator och torg. Det påminner om talesättet att leda en häst till vatten och sedan tvinga den att dricka. Så kommer också "rapandet" om höjda straff och mer resurser till polisen. Han duckar också naturligtvis på frågan, om det beror på misslyckad integrationspolitik. Den här korkskallen är bortom all räddning och många undrar om han, helt har tappat fattningen.

När ska alla vänsterindoktrinerade zombies vakna och inse, att vi är utsatta för en störtflod av våld, skjutningar, mord, våldtäkter och terrorism, på grund av den huvudlösa massinvandringspolitiken. Naturligtvis är inte alla invandrare, muslimer, araber eller afrikaner våldsamma kriminella, de flesta vill nog precis som vi, helst leva lugna liv med sina familjer. Men det är ren dumhet att blunda för, att massinvandringen av människor från länder som kännetecknas av våld, misogyni, vidskepelse och klanmentalitet, inte leder till att våldet och splittringen ökar i vårt samhälle.
Det samhälle vi och våra förfäder byggt upp, med strävsamt arbete under generation efter generation och som blivit allt fredligare och mer civiliserat håller på att gå under i våld, medan vänstereliten spenderar våra pengar och fördömer oss som ser sanningen.
Hur kan majoriteten sova vidare? Hur kan så många vara så blinda för det som sker runtomkring dem? Sveriges befolkning, ja hela Västeuropas, håller på att bytas ut och de verkar inte ens märka det! Och snart är det vi som är i minoritet.

Löfvens utspel är klassretorik, att det skjuts med illegala vapen dagligen, beror inte alls på öppna gränser, där man kan föra illegala vapen rakt in i landet. Det är Danderydbornas fel. Regeringens lösning är att stärka vapenlagarna, man försvårar för sportskytten och jägaren, medans dessa vapenlagar är helt tandlösa mot illegala vapen som strömmar in i landet. Det är Danderydbornas fel. Löfvén kan inte säga när någon sköts till döds, med ett registrerat jaktgevär eller sportskytte pistol, det är Danderydbornas fel.
Två tredjedelar av alla skjutningar och terrorbrott, utförs av kriminella utan pass, utan moral, utan kapital och med ett våldskapital, svensken ej skådat sen Karl XII:s tid, det är Danderydsbornas fel. Det finns en sak som faktiskt är de partyknarkande Danderydbornas fel och det är nuvarande regeringen. Det är inte lätt att vara outbildad statsminister som knappast vet var nazisterna tittade, när de skrev Nürnberglagarna.

Löfven har tappat stora delar av arbetarklassen. Nu vill han skapa en låtsasfiende i svenska folket. För att få mandat till finansiering av utjämningssystemet, så att de rika kommunerna nu ska bekosta fattiga kommuner ytterligare. Orsaken till de fattiga kommunernas problem är, att sossarna tvingade dem, att ta emot stora skaror invandrare. Så problemet har sossarna själva konstruerat tillsammans med Annie och resten av mindre begåvade politiker. Att skjuta sig själv i foten är väldigt dumt. Att rika skulle knarka mer än fattiga är så korkat, att man tror att sossarna själva går på något skit.

Roten till Sveriges problem, är slapphet och naivitet. Makten har via sin politik, tillfört det svenska samhälle över en miljon invandrare och som konsekvens, har makten för länge sedan tappat greppet om situationen. Det svenska folket får nu uppleva, ett oöverträffat förfall, med västvärldens snabbaste våldsspiral. Hela tiden fylls skaran på, av likgiltiga rekryter, av våra politiker med i princip fri invandring, helt utan möjligheter till integration.

Knarkas gör det i alla samhällen och så har alltid varit. Det gränslösa våldet i Sverige är däremot unikt. Det handlar inte om partyknarkande svenskar, utan om en helt totalt och vansinnig invandringspolitik.
Stefan Löfvén löser inga problem i Sverige. Han är bara intresserad av att behålla sin egen makt. Om han måste köpa makten till priset av att förvärra de problem vi har i Sverige, gör han det.
Dags att avgå Stefan Löfvén, du har inte en majoritet av svenska folket bakom dig!

4 kommentarer:

 1. Han har väl bara en tredjedel av väljarna bakom sig, ihop med sina allierade vänstervridna gröningar. Alla som levt ett antal år längre än adolescensen, vet att en "gröning" är en upphostad seg slempartikel, som man lämpligen spottar ut i rännstenen.

  SvaraRadera
 2. Bra uppgörelse med det partiet, den regeringen och den partiledare som inte har stort mycket större mandat än SD men ändå gapar, och skriker om hat och främlingsfientligheter mot ett parti som är nära nog lika stort som dom själva.

  SvaraRadera
 3. några andra exempel på helvetesledare som vart faderslösa tidigt är som följer;

  ADOLF HITLER, LENIN, NAPOLEON, DJINGS KHAN, ALEISTER CROWLEY, Friedrich Nietzsche, SAMT IVAR DEN FÖRSKRÄCKLIGE!

  SvaraRadera