måndag 2 september 2019

Sandlåde- och mobbarpartiet soicaldemkraternas värdegrund är Muslimska brödraskapet!

I Agenda annonserade Mikael Damberg som ett svar på Ulf Kristerssons inbjudan om samarbete mot våldsutvecklingen i Sverige, att han nästa vecka kommer kalla gruppledarna till möte. Det här hoppas han kan leda till överenskommelser som ska motverka våldet. Alla partier kommer att kallas, alla utom SD. De delar inte socialdemokraternas "värdegrund" och har en "för grund analys." Damberg har helt rätt.

SD sponsrar inte terrororganisationer
SD går inte runt och sjunger antisemitiska ramsor om att krossa Israel
SD samarbetar inte med de extrema Muslimska brödraskapet
SD samtalar inte med diktaturer som Iran som hänger homosexuella
…….
som sossarna gör.
 
De sju partierna skall diskutera förslag som SD ensamt velat genomföra sedan 2010. Varje år har sjuklövern röstat emot alla förslag som nämnts, vilket skämt.
Men det "värdegrunds" tramset tar färre o
ch färre personer detta på allvar och de flesta med någon form av hjärnfunktion, inser vilket hyckleri det är. Ett möte där alla kan bli överens om, att de varit naiva och ingen kunde ana hur det kunde gå så här.

Sossarna är kvar i sandlådan. Inget har förändrats. Svensk politik är på en sådan låg nivå så man häpnar. SD är bland de största partierna i landet. I den senaste mätningen, största parti. Ett av sossarnas honnörsord är "Demokrati!"Vad menar dom..??

Klart man inte tar med SD, det är bara Åkesson som vågar kalla sakerna för vad de är.
Att förneka kopplingen mellan invandring och kriminalitet är ett dödfött uppdrag. Förutom SD driver M den linjen öppet numera, och KD kommer sannolikt att haka på det tåget. En del journalister gör också den iakttagelsen. Team PK kommer få det svårt framöver. Ingenting talar för att regeringen kommer få läget under kontroll och den fortsatta massinvandringen kommer förvärra läget ännu mer. Kombinera detta med den totalt dysfunktionella svenska polisen och vi har en perfekt storm på ingående. De andra är så upptagna, med att vara politiskt korrekta! Värdegrundspartierna kan gott sitta och gaffla med varandra. Inget kommer hända, förutom att SD fortsätter sin resa uppåt. Sakta men säkert. Man vågar väl inte ta ett möte med de som har haft rätt från börjar. Man vill väl inte känna hur dum i huvudet, man har varit i alla år. Frågan är om de ö.h.t kan nå den självinsikten? Sossarna och övriga stödpartierna, borde ha skämts ögonen ur sig för flera år sedan.

Damberg är i sanning en nyttig idiot åt SD. Det han och sosseriet uppnår med att utestänga SD, är att folk förstår att det är SD som är det enda alternativet till alla de övrigas lallande. Man slutar aldrig att förvånas över, hur kontraproduktiv deras utestängning av SD är. Hade det inte varit för att landet körs i botten, medan sosseriet och övriga tramspellar har lekstuga, så hade hela situationen varit komisk.
 
Man behöver absolut inte sympatisera med SD, men häpnar ändå över detta. Att stänga ute en 17%-parti för en annan värdegrund och för grund analys, är dumt. Visst har han rätt i att SD har en annan värdegrund än vad S har och vad Foliehatten också har och att det är en grund analys, att skylla allt på invandringen. Menar Damberg, att han har samma värdegrund som M? Som V? Och att dessa partier alltid har en djup analys.

Det är en politik i sjuklöversekten som vilar på en värdegrund som har skapat, det här monstret i landet. Att man kommer att vända utvecklingen är helt ologiskt och saknar all trovärdighet.
Det vore klädsamt/
nödvändigt när riksdagen öppnar snart, om JÖKregeringen kunde ställa sig upp och erkänna sina misslyckanden, avsäga sig all makt, eftersom de inte klarar av att regera och ta hand om Sverige. Be svenska folket om ursäkt och avgå!
 
Det går inte att komma ifrån att sossarna har lyckats med en sak. Det är att indoktrinera majoriteten, om att det farligaste som finns i Sverige är SD. Ett barnbarn kom hem från tredje klass och sa att fröken sagt att alla partier var bra, utom SD för de tyckte inte om alla människor. Ett annat i sexan sa, att farfar, du är väl inte SD, för då vill jag inte prata med dig. Det är katastrof att sossarna får hålla på och dessutom ha både myndigheter och media med sig.

DN informerar att Stefan Löfven har högst förtroende, man undrar hur utvärderingen gick till, om resultatet mer visar på brister och otydlighet i frågorna. Det viktigaste frågan som sällan finns med i formuläret eller rapporteringen är "varför"
Varför har Stefan Löfven högst förtroende, Är det för att nivån på dom andra är så lågt, eller för att man fortfarande är nöjd med att ha fått behålla bilen, huset eller bidragen.
Alla vet att statsministern är vansinnigt okvalificerad, att styra ett land. Utan att ha mätt den intellektuella förmågan hos våra statsministrar, så är Foliehattens gissning, att Stefan är den mest lågbegåvade statsminister Sverige har haft. Han har aldrig vunnit en debatt och han kan aldrig svara på en endaste fråga. Han ställer inte upp på debatter med oppositionen och han tar inte spontana frågor från kritiska journalister. Han har varken koll eller förmåga att se hur landet påverkas av sossarnas beslut. Han är helt enkelt för obegåvad för att förstå att det är viktigt att även inkludera SDs väljare. På frågan, vilken myndighet, service anser du har förbättrats/försämrats, eller lämnats vid för våg i Sverige under Stefans regering blir man kanske mer tveksam till förtroendet för Stefan.

Regeringen kritiserades för att de tog emot Irans utrikesminister. Men vår utrikesminister Margot Wallström slår tillbaka och säger:
"Vad ska vi ha utrikespolitik och diplomati till om vi inte tar emot ledare och faktiskt talar med dem."
Tänk om vår inrikesminister Mikael Damberg hade kunnat agera vuxet och sagt: "Vad ska vi ha inrikespolitik och demokrati till om vi inte tar emot alla partiledare och faktiskt talar med dem.

Det är smått häpnadsväckande att sossarna är så otroligt korkade, att de inte förstod vad en inbjudan till samtliga partier utom SD skulle leda till. Ett barn hade kunnat räkna ut, att diskussionen skulle komma att handla om SD, SD och åter SD och dels att de borgerliga partierna och främst M skulle tvingas ta ställning för SD och att även de borde få delta. Nu hör vi att Kristersson t.o.m. öppnar för samtal med Åkesson. Sossarna har alltså gett Kristersson den ursäkt att han behövde. KD, C och L vill också att SD bjuds in.
Lena Melin på AB undrar om sossarna tappat förståndet! Foliehatten undrar varför sossarna agerar på det här sättet. M tog chansen och öppnade dörren till SD. L och C är inte dumma och byte fot, när M byte fot. MP tittade ned i marken och sade ingenting. V stödjer sossarna. Det verkar som om alla partier i det här landet verkar fatta, att saker och ting kommer braka åt helvete de kommande åren. Vid valet 2022 har vi antagligen en finanskris och då är pengarna slut. Partierna S, V, L, C och Mp kommer hållas ansvariga. Foliehatten gissar, att L, C och MP fattar detta. Varken S eller V fattar dock. Foliehatten vet inte riktigt vad det är, men något är riktigt felsnurrat hos sossarna. Kan det vara Stefan Löfvéns ledarskap?

Bra jobbat Damberg och sossarna! Herregud alltså. Och dessa efterblivna idioter styr Sverige.

2 kommentarer:

 1. Visst har Du i huvudsak rätt.
  Men, vilka är det som har valt dem?
  -----
  Så sätter jag streck innan det allvarliga.
  Reinfeldt hade rätt med sentensen om "det sovande folket". Inte förrän man blir personligen drabbad kommer insikten om vad som pågår.
  I övrigt så överlåter man allt styrande till clownerna man valt, bara jag får se Idol och Mello i lugn och ro..
  Har försökt kommunicera "pension" med yngre personer... "nä sånt har jag inte tid att tänka på, dessutom behöver jag mina pengar NU!".
  Vad som kommer först ett muslimskt Machtubernahme eller pangisarna revolution får vi väl se.
  Men jag ser ser i framtiden en besviken generation som försent begrep
  vad som hänt..
  - Det finns de som ser till att det händer.
  - Det finns de som ser att det händer
  - Det finns de som undrar - vad hände?
  Vem är du?

  SvaraRadera
 2. De hoppas kanske på arv! Många har föräldrar som har hus, med ingen eller låg belåning.

  SvaraRadera