tisdag 10 september 2019

När skall sossarna erkänna, att det är klimatbluff som demokraterna i USA har erkänt?

  Demokraterna i USA har erkänt att deras hängivenhet till den globala uppvärmningsbluffen faktiskt handlar om politik och inte om klimat. Men det ger dem ändå, en ursäkt att förbjuda allt.

Bara för några timmar sedan fick fick höra Stefan Löfvén säga i sin regeringsförklaring att: ”Juli månad i år var den varmaste som uppmätts. Greta Thunberg har blivit en generations röst när hon kräver att vi lyssnar på forskningen och vidtar åtgärder.”
Till skillnad från demokraterna ”kör” Löfvén med klimatbluffen. Han är dessutom dåligt påläst eller snarare, så ljuger han som vanligt. Juli var inte den varmaste månaden enligt uppmäta data. Det är patetiskt att en statsminister tar upp vad en omogen flicka säger. Sossarna har ett intresse att få bort fokus på de stora problemen i Sverige. Klimatet
är ett bra alibi som distraherar folket.

I USA fortsätter demokraterna att sålla ut kandidater. De 10 presidentkandidaternas som är kvar, har i ett budskap meddelat, att de kommer att börja med att förbjuda rött kött, plastsugrör,  offshore-borrning, glödlampor, förbränningsmotorn, mänsklig fortplantning, naturgas, kol, olja, den lukrativa exporten av fossila bränslen, fracking, "kol" (dvs. CO2, som växtlivet kräver för att producera det syre som djurlivet behöver), kärnkraft, kolkraftverk som tillhandahåller en stor del av USA:s elektricitet (såväl som miljoner jobb, direkt och indirekt), och modernt jordbruk.
Listan är nog inte klar ännu!

"Det kommer att göra ont,” medger socialistdiktatorn Bernie Sanders.

Om demokraterna mot förmodan skulle vinna i presidentvalet och om den demokratiske president försöker genomföra den vansinniga Green New Deal-agenda som demokraterna går till på med, så skulle leda till total ekonomisk kollaps, följt av massvält och våld. Med lite tur skulle USA kunna ockuperas och administreras av kommunistiska kineser som åtminstone, kan hålla lamporna tända och kanske ge amerikanerna, lite att äta.
Det finns ingen chans i världen att något av de förbud som
demokraterna föreslår skulle ha en märkbar effekt på den globala temperaturen.

Det Foliehatten kan konstatera är att den svenska regeringen med stödpartier, inte är lika galna, men det är inte långt ifrån!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar