fredag 20 september 2019

Kafka kan slänga sig i väggen - SÄPO ger IS-terrorist sjukvård och skickade tillbaka honom till Syrien!

Sverige har via skattemedel möjliggjort för Khaled Shahadeh, går även under namnet "Khaled Sigsauer", han hade tidigare ett twitterkonto under detta namn. Denna terrorist fick fortsätta sina illdåd i IS-tjänst och kunde återvända till den islamska staten, efter det att svensk sjukvård hjälpt honom, att bli i stridbart skick igen.
Khaled Shahadeh: ”När jag anlände till Sverige väntade Säpo på mig på flygplatsen. De började omedelbart ställa frågor om varför jag återvände och vad jag skulle göra i Sverige. De var tydliga från början och sa att jag inte gjort något som strider mot lagen. De sa att det inte fanns någon lag som sa att jag inte fick ansluta mig till al-Dawla eller göra jihad .”
De var lite oroliga över varför jag återvände till Sverige, berättar Shahadeh som även uppger att S
ÄPO skjutsade honom från flygplatsen. Foliehatten undrar om SÄPO, numera kan betraktas som någon slags IS-eskort service, är Säpo IS-terroristernas personliga chaufförer, så att de snabbt och enkelt kan plåstras om och återhämta sig för att kunna fortsätta med sin jihad? Skulle inte alls förvånas om det är på order från Löfvén. Frågan som återstår är, när blir Sverige ett kalifat? Med tanke på att ISIS-terrorister behandlas som kungligheter under ett statsbesök.
Khaled Shahadeh: "Jag ska inte ljuga för dig. Fortfarande vill vi ha ett kalifat. Vi vill ha en Islamisk stat. Nu tror jag inte att just denna stat är den riktiga Islamiska staten.”
2014: Hemkommen till Sverige igen genomgick Khaled Shahadeh flera operationer för att läka sina svåra krigsskador. Sedan återvände han ner.
2019: Nu vill han få Sveriges hjälp att komma hem igen – även om han fortfarande drömmer om ett islamistiskt kalifat.
Det är första gången en ”svensk” IS-terorist träder fram och erkänner vad han gjort. Att ställa Khaled Shahadeh inför rätta går inte, då Sverige saknar lagar för det! Hur vi kan göra det är obegripligt, men vi gör det. Därför försöker SÄPO punktmarkera jihadister istället. Det blir som en parodi, att de inte får gripa dem. Det är inte SÄPO:s fel utan riksdagens fel. Tacka Morgan Johansson för det! De flesta har tappat hoppet om verklighetsfrånvända svenska politiker. Att det ska vara så förbaskat svårt, att stifta lagar på några dagar, istället måste allt utredas, gå på remiss och vidare dras på långbänken. Ibland undrar man hur Sverige ens kan existera som land. med de politiker vi har.
I ett normalt land hade detta agerande kanske lett till krigsratt for SÄPO:s chef Klas Friberg. Tyvärr finns inget ämbetsmannaansvar i Sverige så inget kommer att hända, när även SÄPO hjälper islamisterna, är det riktigt riktigt kört. Är någon förvånad?
Nej, inte det minsta.
Däremot borde SD eller M gå ut och ta avstånd från SÄPO chefen. Det vore i alla fall en symbolhandling.


SÄPO lyder direkt under Stefan Löfven numera. Att personligen ta över styret av Säpo var det första Löfvén gjorde, när han tillträdde som Sveriges statsminister och som första och enda land erkänna Palestina.
Internationell tribunal blir det inte heller, iaf inte i närtid!
Så gissningsvis är det hjälp "hem" och ett lugnt och behagligt liv, försörjd livet ut, på svenska skattebetalares bekostnad!
 
Foliehatten blir rejält äcklad av att se hur Expressen agerar, när de får ta del av en svensktalande IS-terrorist som blir intervjuad i det kurdisk kontrollerade fängelset i Syrien. Expressen omvandlar det till en sedvanligt snyftartikel.
När terroristen berättar om de värsta vidrigheterna och det kurdiska teamet inte ställer några följdfrågor bröstar Expressen upp sig och bedyrar.
Hade Expressen gjort intervjuerna på plats hade följdfrågor ställts om.
Terroristens egen roll vid övergreppen, vad han själv gjorde i samband med till exempel massakern han bevittnade och det egna ansvaret som varandes en del av rörelsen som begick övergreppen. Men de frågorna ställs inte i inspelningarna.
Följdfrågor för att bena ut sanningen är Expressens paradgren!

Khaled Shahadeh: ”Högg tills fångens huvud lossat! Hela folket och inte bara min familj vill jag be om förlåtelse. Om Sverige vill hjälpa oss, låt dem hjälpa oss. Vi är tacksamma om Sverige hjälper oss ut härifrån.

När skrev Expressen en sådan lång artikel om alla brottsoffer, där politiker får stå till svars med lämpliga följdfrågor?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar