söndag 15 september 2019

Vem styr hos Moderaterna?

Den frågan är riktigt motiverad! Christian Sonesson fortsätter sin internopposition inom M och det är uppenbart, att han har partiledarposten i sikte. Efter sprängningen i Lund skriver han på Facebook: ”Vad Moderaterna bör göra nu är att samla KD och SD till egna överläggningar. Därefter presentera ett alternativ till regeringens politik. Ett alternativ som bygger ett Sverige där staten med kraft slår ner på våldsverkare och organiserad brottslighet. Samtidigt bör oppositionspartierna, M, SD, KD, rikta misstroende mot justitieminister Morgan Johansson för hans undfallenhet inför våldet. Det bör även övervägas misstroende mot inrikesminister Mikael Damberg.”

Christian säger det som Ulf Kristersson borde ha gjort, men inte har ryggrad att säga. Den som är konspiratoriskt lagd, ser direkt att Christians angrepp på Morgan Johansson, egentligen är riktat mot Kristersson. Christian vet, att tuffe Uffe, inte vill samarbeta med SD, utan fortsätta sin strategi att försöka stjäla tillbaka SD-väljare, genom diverse meningslösa utspel och arbetsgrupper.

Foliehatten undrar vilka ”geni” som kom på detta om att Systembolaget även, skulle hålla söndagsöppet! Denna strategi har än så länge varit ett pyramidalt fiasko, men några avgångskrav har ännu inte hörts, mer än från Emilie Pilthammar i Sölvesborg som sa att hela partiledningen borde avgå och släppa fram nya krafter som inte var befläckade av Reinfeldt-eran. Christian Sonesson vill nog ändra på den saken, men det går trögt än så länge.

Det man kan fundera över är, varför Ulf Kristersson(UK) fortfarande sitter kvar som partiledare efter M:s dåliga valresultat. M är det enda partiet där någon kan göra ett katastrofval och ändå bli kvar. Vi har sett det tidigare med Carl Bildt (Bali twitter om CB är 100% sanning). Det märks tydligt att han är av samma kaliber som Reinfeldt eller kan det vara så, att UK har rätt åsikter och att han lyder? I vems ledband UK går i så fall, kan man fundera över! Globalisterna, Reinfeldtgruppen …. ? Vad tycker ni som läser detta?


UK är gift med systern till Carl Bildts brors fru. Carl själv gifte sig med Gösta Bohmans dotter, för att bli partiledare. Tjänster och gentjänster som går i arv.
Anna Kindberg Batra ”åkte” för att hon ville samarbeta med SD och Foliehatten gissar, att det var denna grupp som såg till att hon avskedades. Anns ord: ” de jag trodde vara mina vänner, var det inte!” Det säger en hel del om klimatet i partiet!
AK
B skulle ha hanterat det nuvarande läget, betydligt bättre än UK. Trots att det kom fram, att en majoritet ville samarbeta med SD, så varför "kickades" AKB egentligen?
Idag är denna majoritet ännu större som vill se ett samarbete med SD, vilket UK fullkomligen ”pissar” på och Christian vill samarbeta med SD.

UK är en katastrof för M eller rättare sagt, för dom av M:s väljare som trodde på ”Tuffe Uffe.” Vilka är då nöjda med Milhouse? Sossar och deras gemensamma chefer globalisterna förstås, dessutom passade UK på, att rensa ut ”uppkäftige” Hanif Bali.
Bali som med sina twitter fullständigt reta ”gallfeber” hos vänstern! Det var en enorm blunder hos UK och man skickade fram Billström, för att hålla i yxan!

Foliehatten vill påminna om vad Göran Persson sa om Reinfeldts politiska väg och på den vägen går fortfarande UK, fastcementerat.
Göran Persson: ”
Det vi såg under den borgerliga perioden var en totalt misslyckad migrationspolitik. ”Öppna era hjärtan”, sa Reinfeldt, utan några som helst konsekvenser i åtanke, det fick bli som det blev. Vi har fått bekymmer som vi kommer behöver slita med i ganska många år. Det kommer att kosta pengar. De hade ingen plan."
Dessa ord kan även gälla nuvarande JÖKen. De sitter också fastcementerade i samma politik, utan en enda plan, mer än att Löfvén kröker rygg för C och L, för han vill sitta kvar till varje pris!

Idag sitter M i den sitsen, att det har cirka 16-18% som kommer att rösta på dem. M befinner sig i ungefär samma sits som SD och inget inflytande. De kommer aldrig mer, få egen majoritet i någon form av Allians. På sikt blir det till att bygga ett konservativt block eller evig opposition. UK gjorde bort sig enormt under senaste valet. Dessutom deklarerade han sig som vinnare? Hur går det för "vinnaren" idag?
Det är vanligt bland vänsterväljare att man blandar ihop "hoppas" och "tror". Det finns ingenting som tyder på att SD kommer att minska. De mångkulturella problemen blir bara värre för varje dag som går vare sig man mäter ekonomi eller kriminalitet. Det finns hur mycket potential att växa som helst. Många invandrare röstar även SD.

Att UK fortfarande får sitta kvar är ingen gåta, det Stockholmsmoderaterna(SM) som styr riksmoderaterna. Så enkelt är det. UK kommer att ryka så fort SM bestämmer sig för att de tjänar mer på att göra en "Danmark", än att köra på i de gamla hjulspåren.
Eftersom
sosse/center har blivit en permanent realitet, är omsvängningen till mer resultatinriktad politik ett måste och därmed är UK sorti, bara en tidsfråga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar