tisdag 24 september 2019

Utan konkurrens är Isabella Lövin en av världens största hycklare!

Mellan den 21-25 september deltar Isabella Lövin i FN:s klimattoppmöte Climate Summit och FN:s generalförsamling i New York.

Frågan man ställer sig, varför Lövin tog flyget till New York? Kan det vara så, att hon tycker, att just hennes jobb, är lite viktigare än alla andras? Hon är en miljöpartist, miljöpartister är mästare på att hyckla. En äkta miljöpartist hade inte bara insett det ohållbara i själva bränsleförbrukningen för flygresan, utan även vilken enorm miljöförstöring som skett för att bygga planet. Det enda hållbara hade varit om hon simmade över till USA och egentligen borde hon hållit andan på vägen, för att inte släppa ut för mycket koldioxid. Får hoppas hon försöker detta på hemresan iallafall.

Lövin är precis som alla andra politiker endast intresserade av att leva lyxliv. Hon åker dessutom med största sannolikhet business clas
s igen, med ursäkten att "hon sitter på känslig information som inte får läcka ut om hon jobbar på flyget."

Foliehatten ser, att våran älskade Isabella nu i New York strör ännu mer, av våra pengar till den gröna fonden, tänk vilken god människa våran Isabella är, så generös och godhjärtad. 8 miljarder under 4 år och som vanligt är Sverige bäst i klassen. Det har bl.a. gått till ett hotellbygge i Asien.
Peter Eriksson; "
Det är en av de viktigaste aktörerna för att få en omställning i de fattigaste länderna, en energiomställning och anpassning till nya situationer med förändrat klimat." 
Att Isabella delar ut ännu mer skattemedel till den globala klimatfonden, är en skandal. Tillsammans med ännu högre miljöskatter kommer det leda till ett antal ”tipping points” i svensk ekonomi,
nu när konjunkturen försämras. Det kommer mer ”utdelningar”, då hon också meddelade att den svenska modellen lanseras globalt. Vi hade för guds skull en elproduktion med 50% vattenkraft och lika mycket kärnkraft innan galenskapen startade.
Stefan Lövén, när ska du inse att vi inte har råd med den damen? Ska du vänta tills SD blir större än S? Det kan gå fortare än du anar.
Finns det överhuvudtaget någon vettig människa som tror på MP?

Hela tiden kör Lövin med sina alarm om jordens undergång, under tiden blir vanliga svenskar fattigare med högre drivmedelsskatter, fordonsskatter, osv. Vad Lövin gör och inte gör, har ingen märkbar betydelse, för de globala miljöproblemen. Hennes och MP:s totala fokus på Co2 missar ändå, de enorma miljöproblem som befolkningsexplosionen är, framför allt i Afrika. Vi är snart 8 miljarder människor på planeten och Afrika kommer att öka på detta i rask takt. För att lyfta flera miljarder människor ur fattigdom, behövs en global tillväxt. De behöver elektricitet, bostäder, rent vatten, utbildning och mediciner. Är det någon vettig människa som röstar på dessa flummiga politiker i detta skitparti?

Regeringens klimatpolitik handlar uteslutande om M
P:s egna intressen. Svenska folket har för tusan, inte bett om att få bli världens första fossilfria land. Det är "fan" otroligt, att dom finns i Sveriges riksdag. Det är ännu mer otroligt, att Löfvén ser till, att de fått den stora makt de har!
Lövins totala okunnighet är skrämmande. Vad kan man förvänta sig av en f.d. journalist som arbetat på Vecko-Revyn, vad kan gå fel? Lövin nämner som den klimathotstroende hon är, USA och Brasilien som de stora problemen, när det år väldigt enkelt, går att se att det är Kina och Indien som är de länder som kraftigt ökar sina utsläpp. Kina håller på att bygga 30-40 nya flygplatser och startar ett kolkraftverk i veckan. I Sverige dras en ny startbana på Arlanda i långbänk, precis som utbyggnaden av raffinaderiet i Lysekil. Kina och Indien har fått frikort av IPCC och USA har inte skrivit på. Vi talar om 65-70% av världens utsläpp. Foliehatten anser att mötet i New York, är ett enda cocktailparty där deltagarna inte är vetenskapsmän, utan politiker utan kunskap om vad det handlar om. Konstigt att folk inte reagerar på, att det tydligen enligt Lövin inte är koldioxiden som är problemet, utan det är tron.
 
Foliehatten inser vad regeringens politik innebär. De bort värnskatten och har infört stora skattebidrag(60.000) för inköp av en ny elbil. Östermalm får nog också laddstolpar först i satsningarna. Dessa rena elbilar kommer nog försvinna ganska fort.
Tesla, Fiat, Ford och Mitsubishi har tagit bort garanti
batterikapaciteten på sina elbilar.
  Snabbladdar man hela tiden, så förbrukas livslängd batteriet mycket fortare, kanske vad Tesla med flera biltillverkare har erfarit och nu har man tagit bort garantin.
Ni som har mobiler inser ganska snabbt problemet. Det finns ett flertal studier som visar att batterikapaciteten bara efter 4-5 år går med 50-60% och ännu snabbare i kallt klimat. Andrahandsvärdet efter 4-5 år torde vara ganska lågt på en elbil och anledningen är jättekostnaden för batteripacketet. 
 
Greta Thunberg höll igår sitt tal i FN. How dare you"! "Allt ni kan tala om är pengar och sagor om ekonomisk tillväxt - ni har stulit min barndom!" Obehagligt tal. Hon är aggressiv och hämndlysten. Det håller inte. Gråtfest med Greta. Du milde ett sånt spektakel. Om någon undrar över vad masspsykos är är det bara att titta på detta tal. Greta refererar hela tiden till ”forskningen", utan att hänvisa till en enda studie.
Man ser tydligt, att hon inte mår bra, ändå håller etablissemanget tyst om detta. Dålig teater pch Greta är nog tillsagd, att göra så . Det Foliehatten inte gillar, är att hon dessutom, drar upp rena osanningar. I klagomålet pekas fem av världens ledande ekonomiska stormakter ut som direkt ansvariga till klimatkrisen genom att man ”förnekar klimatvetenskap”. Länderna som pekas ut är Frankrike, Tyskland, Brasilien, Argentina och Turkiet. Tyskland har saboterat sin ekonomi totalt p.g.a. koldioxidhysterin och Sverige är på väg , att göra likadant.
Det skall bli intressant att höra, om man svarar och i sådan fall vad man svarar! "Det var något barn som har klagat!"
Tror folk fortfarande att en tjej med ett visst lättare handikapp kan skriva och utföra detta själv spontant, då är världen fullständigt galen! Hon har i alla fall rätt om en sak: "I should be back in school, on the other side of the ocean."
Det verkar som om att det kan bli en Oscarsnominering också, förutom ett Nobelpris. Det var ett strålande gråttal skrivet av makthungriga och ”pengakåta” globalister.

Ett tal framfört av ett särskolebarn. Var är de sociala myndigheterna, då de behövs?
Hur många är det som har insett, att Greta går ut i strid, emot vår moderna civilisation, vår demokrati och den fria vetenskapen. Hon är dessutom utsedd av högre makter och uppbackad av västvärldens MSM. Men det är väl lidelse/eländes profitörer bakom henne. Big shots = big money.
Att sedan hennes mamma drog på henne en AFA t-shirt vid fotografering, säger väl också något, liksom att det var knäpptyst i MSM och SVT, över denna fadäs!
Foliehatten inväntar med spänning, fler uttalanden och utdelningar från statsfinanserna, från en av världens största hycklerska Isabella Lövin!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar