söndag 26 april 2020

Dagens Covid-19!

Nyheteridag gör en helt fantastisk dagbok över hur våra myndigheter/regering har hanterat Covid-19. Efter det att Foliehatten har läst igenom artikeln, framstår det med all tydlighet, att vi har en regering och myndigheter som är fullständiga katastrofer och hur taffligt de har hanterat det hela. Att dessutom svenska folket har belönat dem, är inget annat ett klart underbetyg av folks IQ!
Löfven är mycket mån om sina opinionssiffror. Att gå ut och skuldbelägga svenska folket kan göra en del sura. Ännu så länge så står Löfven fast vid, att Sverige har gjort rätt. Men blir det uppenbart att det inte är så. Vi har tt klagomål från WHO och Löfven har satt sig på den säkra sidan, om det skulle gå åt helvete, så kommer han lägga ansvaret på FHM eller vissa personer där. Tegnell är väl den som ligger närmast till, att få sluta/sparken och Gieseckes konsultuppdrag borde upphöra omgående.


I FHM regelbok för influensapandemi från 2015;
"Den mest studerade icke-medicinska åtgärden är att stänga skolor eller förskolor. Där har det också påvisats positiva effekter, både från erfarenheter i tidigare pandemier och från teoretiska modeller. ”
Influensa är raka motsatsen till covid-19 på två sätt. Dels blir barn sällan sjuka av covid-19, till skillnad från influensa, dels är covid-19 mer smittsamt.
Begriper ingen att barnen drar hem lite Covid-19 som asymptomatisk från skolan som sedan förs vidare av föräldrarna!

Det är regeringen och inte FHM som bestämmer. Löfven och Hallengren är beslutsfattarna. Fråga dem varför de ignorerar rådet att stänga skolor.
Sossarna spelar ett mycket högt spel. De är i regeringsställning och ytterst ansvariga för Sveriges hantering. De har alltid gynnat majoriteten oavsett pris och kostnad för minoriteten. Det är så de har ”köpt” sina röster historiskt. De offrar nu kallsinnigt och medvetet de gamla, för att få gillande från den yngre massan som slipper låsas in. Det har hittills fungerar strålande, från att vara på fallrepet, har man gått upp strax över 30% i OU.

Läser man alla Tegnells verklighetsfrånvända citat från januari och framåt, inser man han talar för regeringen. När de yttrades förstod varenda svagbegåvad svensk, att det var fel. Tegnell ljög medvetet och har hela tiden känt till, att deras/regeringens strategi skulle smitta ner hela svenska folket och detta är på order av sossarna. Kallsinnigt har Löfvens hjärntrust kommit fram till att flockimmunitet gynnar dem mest. Om den inte uppstår, sitter de riktigt fast, djupt i skiten. WHO har senast igår gått och sagt att den fungerar inte. Foliehatten tror att Löfven & Co sitter och kall svetsas riktigt rejält.
 
I USA har man noterat att unga som haft en lindrig covid-19 infektion tycks drabbas av Stroke och eller hjärtinfarkter på grund av att blodet koagulerar lättare. Läkarna larmar också om att blodförtunnande preparat inte tycks hjälpa speciellt bra på dessa patienter.
 
Istället för att ta itu med hårdhandskarna lägger regeringen ansvaret på krögaren och gästerna att hålla avstånd. Taktiken är att lita på folket istället för förbud. De har även uppmanat att vi medborgare ska anmäla restauranger/barer som har mycket trängsel. Blir inte bättre av att det är studentfirande nu så många unga kommer ge sig ut och supa. Vi får se nu efter helgen om någon restaurang/bar får stänga eller om det rullar på som vanligt.
Foliehatten blir mer och mer övertygad att Löfven inte vågar utmana stockholmskvinnorna som ska göra karriär och dricka vin med väninnorna. Man har heller inte muskler att tvinga förorten att stamma hemma i trean i Tensta.

Sverige försöker en slags grupptryck och skam-taktik, vilket funkar på de allra flesta som har lite konsekvenstänk och empati i kroppen. Rapporter om att en hel del unga friska och symptom fria från US
har fått stroke av Covid-19, kan kanske blir en väckarklocka! För att två sina händer och lägga över ansvaret, är det kommunerna som får stå för kontrollen, att se till att rekommendationerna efterföljs. Igår delades det ut varningar till var tredje krog i Stockholm som undersöktes.


Kristina Holmberg, chef för Sigtuna kommuns äldreförvaltning intervjuades på Svt Nyheter och svarade som en idiot på frågan angående den stora allmänna oron för att så många inom äldreomsorgen dör av Covid19.
”Det är frivilligt att bo på äldreboende, man kan alltid ta hem sina gamla”.
Och SVT ställer ingen motfråga!  Vad har vi kommunchefer till, om de tror att de gamla har lämnat sina kära hem för att få hjälp, för att de ska ha lite semester eller nåt, tror de det? Nej, de är där för att de, enligt extremt hård prövning av biståndshandläggare, blivit beviljade den rätt de har att få vård och omsorg på ett boende. Stått i månader i kö. Det är inget jävla hotell man bara kan checka ut ur bara om servicen inte var tipptopp. Man blir ju så förbannad, så respektlöst svarat av kommunchefen, och korkad journalist som missar att bemöta sådana uttalanden. Bli bättre!!!


Denna gång tappade Foliehatten hakan totalt, när såg vad Feminas artikel: ”Är det bara jag eller blir Anders Tegnell lite snyggare för varje dag? Han var ju inte så snygg i början men nu, han har nåt.
Jag har blivit hopplöst förälskad.”

Vad skall man säga om den Covid-19 sjuke turken som blev hämnad av Turkiet i Skåne?

4 kommentarer:

 1. Att man inte har muskler att sätta folk i husarrest ska vi vara jäkligt glada över.. Freedom of assembly o freedom of movement är grundläggande mänskliga rättigheter. En av få ggr jag med glädje skulle se ett upplopp ta form i förorten.. De skull ha mitt fulla stöd direkt. För första gången.
  Bra artikel på ZH igen: https://www.zerohedge.com/markets/after-decades-brainwashing-msm-governments-are-losing-control-people

  SvaraRadera
 2. Den covid-19 sjuke turken kan inte sakna betydelse för Erdogan. Är han, hemlige chefen för brödraskapet, som lever på bidrag i Sverige för att ha koll på de turkar som flytt från Erdogans muslimska diktaturstat.

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/kJVWr9/fick-inte-vard-i-sverige--flogs-med-ambulansplan-till-turkiet

  SvaraRadera
  Svar
  1. Messkalle! Du har nog rätt! Blev själv förvånad över detta och undrade lite precis som du, att det måste finnas något annat! En riktig "tia!"

   Radera
 3. Jättebra dagbok,hoppas dom fortsätter till "The bitter end".Som jag ser det har det gjorts flera felbedömningar och felbeslut baserat på rena gissningar.Beredskapen förbättrades inte efter varken SARS eller efter stora skogsbranden i västmanland.Om sverige ska få en fungerande krisberedskap måste mycket odugligt folk bytas ut.

  2

  SvaraRadera