tisdag 21 april 2020

Annika Strandhäll är sossarna nya Mona Sahlin!

Annika Strandhäll får nytt uppdrag som talesperson i jämställdhetsfrågor.I rollen ska hon bland annat påverka vilka åtgärder som prioriteras under den pågående pandemin.

Strandhäll: ”Kvinnor står i förgrunden för insatserna i vården, men det är också kvinnor som drabbas av den arbetslöshet som nu följer.”
Foliehatten undrar vilka kvinnor det är  som särskilt drabbas i den kommande arbetslösheten? Om inte Foliehatten har fel, så ser han att de flesta kvinnor arbetar i vård, skola och äldrevård. Arbetslösheten kommer i första hand drabba män.

Vänsterns rådande tumregeln är att kvinnor alltid och utan undantag drabbas värst oavsett omständigheter, statistik eller fakta. Annika Strandhäll känns som klippt och skuren för att leverera, det vänstern vill ha. Sossarna belönar inkompetens genom att endast flytta runt positionerna. En sosse får aldrig sparken på riktigt. Se på Mona Sahlin! Måste kännas tryggt för ”Landsfadern” att det finns kompetenta ex-minstrar att tillgå. Vad blir nästa utnämning, Mona Sahlin till ny finansminister?

På sin FB-sida skriver Strandhäll: "Jag kommer göra mitt yttersta själv och tillsammans med partikamrater och s-kvinnor för att fortsätta ha och vidareutveckla den bästa politiken för ett jämställt Sverige och för kvinnors och flickors rättigheter här hemma och i vår omvärld."
Enligt Strandhäll sker över hela världen "just nu en backlash för jämställdheten."
"Ivern att bekämpa 'den farliga genusideologin' har lett till en ohelig allians mellan starkt religiösa aktörer av olika bekännelser, nationalister och allmänt konservativa. Vi ser en allt starkare motvilja mot jämställdhet och HBTQ-rättigheter i både Europa men också såklart i länder utanför."
Statsrådspension får man bara i 12 månader och den slutar i augusti för AS. Rörelsen brukar ta hand om de egna, så det är väl bara i sin ordning. Får vi anta, att hon tillträder 1 september?

Det räcker alltså inte med fullständigt överflödiga jämställdhetsmyndigheten som har 60 anställda och en ledningsgrupp bestående av bara kvinnor! Läs om cirkusen på denna myndighet här!
Fullständigt sanslöst att man nu kastar in twitterkatastrofen Strandhäll, att göra ett helt meningslöst arbete som Jämställdhetsmyndigheten galant skulle klarat att själv misslyckas med. Sossarnas och deras stödpartier leker med våra pengar.
Frågan är vem som är omdömeslös? Strandhäll som accepterar alla uppdrag eller Löfven som erbjuder henne alla uppdragen.
Annika Strandhäll är en ”puppet” med stort P, en ögontjänare och medlöpare utan några större akademiska eller övriga kvalifikationer och kommer precis som den andra socialdemokratiska blondinen(f.d. ministern Anna Johansson) från Bergsjön i Göteborg! Genuina Puppet-politiker har dock blivit enklare att se igenom, då de ofta avslöjar sina tillkortakommanden när de sitter och hamrar på datorn under fritiden på sociala medier.
Strandhäll är en
SSU- och fackprodukt och som socialdemokratisk kvinna dessutom garanterat inkvoterad. Strandhälls uttalanden om, att amerikanska män inte borde ha rösträtt, visar att Strandhäll är helt omdömeslös. Var det inte också Strandhäll som samlade de flesta av inkvoterade klimakteriekossor i den inkompetenta feministjuntan på "tjejafton" och publicerade foto på twitter med texten "smartaste tjejgänget!"

Annika Strandhäll är i sanning en ren Sahlinkopia. Omdömeslös, snar till lögner och grandios självbild. Sådana människor har för vana att ställa till det. För sig själv och andra. Hon är ett sänke för sossarna och SDs bästa valarbetare. Desto längre hon sitter på en position av rang, desto bättre för de politiska mpotståndarna. Hon gör ständig bort sig, precis som Sahlin.

Annika Strandhälls twittrande skulle platsa fint i Svenska Mad! För åtta månader sedan var statsråd. Var hon regeringens mest inkompetenta och hjärndöda statsråd? Och då var konkurrensen mördande. Strandhäll beter sig som en 11-årig liten flicka. Pinsamt är ordet!
Citat:
Annika Strandhäll
Without you
Citat:
Annika Strandhäll
Så bra ikväll
Citat:
Annika Strandhäll
Avicii
Citat:
Annika Strandhäll
‏Martin Stenmarck...starkt. Klass.🌹#Melfest
11:30 AM - 16 Feb 2019


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar