torsdag 23 april 2020

Sverige har tappat greppet om Covid-19!

Över 2000 döda! Det kommer belönas rikligt bland folket med nya rekordsiffror för Löfven och allt högre stöd för FHM! Vi gör detta riktigt bra eller rättare sagt!
Idag kan vi se, att det går käpprätt åt helvete för Sverige. Att äldreboendena fått in smittan i stor skala är det största misstaget. Att inte vidta kraftfulla åtgärder avseende social distansering, på ett tidigt stadium var det andra huvudsakliga misstaget.

Storbritannien: Över en tredjedel av 80+ som får Covid-19 överlever. Källa: ICNARC. I Sverige: I princip inga över 80+ får vård efter nya riktlinjerna. Det är en anledning till att 80% överlever IVA vården i Sverige, eftersom prioriteten80+, är lika med 0. Makten har misslyckats, men vågar inte gå ut med det. Sverige är ett sjukt land. Mycket sjukt land.
Per capita ligger Sverige topp 6-8 i
världen över flest antal döda!
FHM iförrgår: "Vi ser en nedgång"
FHM idag: "Det är absolut inte så, att vi ser en nedgång."Första presskonferensen som FHM inte överlägset har sagt att det ser bra ut, tvärtom så verkar man nu svälja mycket och har svårt att förklara hur Stockholm nu återigen verkar vara utom kontroll. "Det har ju dragit iväg i Stockholm." Inte direkt förvånad när man ser stockholmarnas beteendet, fulla uteserveringar och stora folksamlingar! Hur ska de skaka av sig detta. 58 dödsfall idag och ett okänt dödstal - eftersläpningar. Otur att Tegnell valt att inte närvara just idag, utan någon som är mer öppen. Samtidigt som "R-talet" i Oslo nu är 0,88, smittspridningen avtar. Då är Oslo ändå den mest covid-smittade staden i Norge.

FHMs gissningar är helt åt helvete fel. De har ägnat sig åt rena önsketänkandet. Denna sjukdom leker man inte med. Man måste inse att detta är ett krig och fienden måste besegras till varje pris. Många länder har visat att det går. Att låta fienden härja fritt är vansinne. Det måste utkrävas ansvar av dessa idioter.
Finland döda: 172
Norge döda: 189
Sverige döda: 2028
Över 2000 döda. April 13 var det 953 döda och idag April 23 alltså 10 dagar senare är det hela 2028 döda (+213%). Det är 1075 nya döda på endast 10 dagar! För övrigt +718 nya smittade idag vilket är rekord.

Tacka vår skickliga regering för det och vår IQ befriade befolkning!Anders Wallensten, biträdande statsepidemiolog på Folkhälsomyndigheten, inleder: ”Antal nya fall i Sverige är ett ganska högt värde, som vi får titta närmare på. Det är absolut inte så att vi ser någon nedgång. Stockholm står för en stor andel av de nya fallen. Det har dragit iväg i Stockholm just, den här gången, men det är en enskild dag, vi ska inte dra för stora växlar. Det är absolut ingen nedgång, tvärtom ligger det fortsatt högt.”

Siffrorna för Stockholm i dag, är ett nytt rekord av smittade och de var nog lite jobbigt för Wallensten, eftersom Tegnell sagt, att kurvan planat ut.
Tycker annars att Wallensten är väldigt mycket bättre än Tegnell, men man märker tydligt, att
han blir obekväm som om han står och vet, att det kommer följdfrågor på det han helst inte vill berätta. Tegnell hade bara vaggat med sin kaffe i handen och mumlat något om att det beror på eftersläpningar.
Wallensten sa istället direkt att han inte tror att de beror på eftersläpningar eller att man börjat testa fler men att dom måste titta närmare på de hela innan dom vet mer.Hur fan kommer de fram till ”flockimmunitet i Stockholm i Maj” om det har tagit över två månader för 26% i Stockholm att bli smittade?
Det krävs 60-70% för flockimmunitet, ytterligare 34-44%. Vi har dessutom redan peakat men de räknar alltså med att fler ska smittas på en månad än vad vi har lyckats med på två? De vet inte vad de snackar om.
 

Det är inte så länge sedan som Anders Tegnell sa:
"smittan kommer inte hit"
"vi kommer inte få någon inre smitta i Sverige"
"åk till Alperna, smittan finns bara i låglandet"
"det är sex miljoner smittade i Stockholm",
" ingen fara med 38 000 på Friends Arena"
FHM räknade med 700 döda enligt artikel i DN om FHMs prognos.
Alla med sunt förnuft inser att det går inte att lita på Tegnell och hans prognoser. Han har haft så många fel, alldeles för många gånger.Vilken skillnad på journalister och journalister! Svenska journalister är hjärndöda, det dör 100 om dagen och gamlingar nekas IVA-vård. En fråga idag: ”kan vi planera fest till midsommar.” Frågor från BBC och polackerna var hårda och tuffa. Förmodligen hann inte den svenska regimen dela ut informationsblad till BBC och polackerna, att här i Sverige granskar och uppfostrar journalisterna folket, inte makten. Precis som den tyske journalisten som ställde så pass "tuffa" frågor, att svensk media började skriva om honom.


Munskydd är en ytterst bidragande faktor till att Österrike, Sydkorea och snart Tyskland får ner antalet smittade rejält. Det finns redan statistik och resultat av detta. Varför vägrar man ta in detta!?

Svar på presskonferensen: "Det finns andra risker med munskydd om man inte hanterar dom rätt”
Herregud tror dom alla svenskar är utvecklingsstörda? Vilken normalbegåvad person som helst kan väl för fan hantera ett munskydd utan att kontaminera.
Vilka är riskerna?


Detta är det är helt otroligt. Det är uppenbart att FHM riktlinjer och uppmaningar inte har och inte kommer att vara tillräckliga. Vi har det mest slappa förhållningssättet i världen till denna epidemi och ändå beter sig journalister som att befolkningen är satt i något slags undantagstillstånd. FHM har totalt misslyckats med att förmedla hur pass segdragen denna strategi kommer att vara. Hårdare restriktioner ligger betydligt närmare till hands, än att lätta på något och så kommer det att vara en lång tid framöver.

De styrande har misslyckats kapitalt!

3 kommentarer:

 1. Finns inget som tyder på några högre dödstal än tidigare totalt sett. Bara en rebranding av andra dödsorsaker med andra ord. Sen kan man nog räkna med ett stort antal felbehandlingar som leder till dödsfall också iomed att ALLT reggas som cv19 nu helt oavsett vad det egentligen är.
  James Corbett går igenom hur de här fejksiffrorna uppstår här: https://youtu.be/k1trzdmwR2M?t=2902

  SvaraRadera
 2. Vi kan se om en vecka - vem som får rätt!

  SvaraRadera
 3. Marcus, du gjorde en bra statestikövning tidigare...
  Jag är övertygad om din förmåga...
  En sk överdödlighet på 114 pers 200301-0402 och en standardavikelse på närmare 600 sen 2015,dina siffor.....
  Jag kan ha fel.
  Men, beskriver det en sk pandemi???
  OBS!Frågetecken.

  SvaraRadera