torsdag 16 april 2020

Media har politiserat Corona!

Är det någon mer än Foliehatten som är helt förundrad över, hur politiserat Corona har blivit i Sverige? Donald Trump drog in med omedelbar verkan stödet till FN:s WHO och detta har inte fallit i god jord hos SVT och MSM. 

Skit det samma om Trumps kritik av WHO är saklig, där WHO mer eller mindre godtog allt vad Kina sa. Skulden för detta får nog läggas på den kommunistiske ordföranden från Etiopien.
Trump hävdar att hade WHO agerat kraftigt från början, hade kanske inte Covid-19 fått den spridning som vi ser idag.
För en gångs skull håller faktiskt Foliehatten med Wolodarski som är kritisk över Sveriges hantering. Flera forskare och läkare som är starkt kritiska mot FHM, får nu utstå kritik från journalister och tyckare som är helt otrolig. Vilken kunskap har dessa journalister och tyckare? Absolut inga – utan det är stöd för den linje regeringen har tagit.

Det skulle inte alls förvåna, om dessa redan har bestämt sig, att kritik mot FHM, är detsamma som att vara en ''högerpopulist'', kritik mot FHM kan leda till minskat stöd för regeringen och ökat stöd för SD.
När personer som Wolodarski och högt uppsatta läkare och forskare med stora kunskaper är kritiska mot FHM, upplever dessa journalister och tyckare det som ett förräderi mot värdegrunden, de reagerar likadant på kritik mot FHM som de tidigare reagerat på kritik mot invandring och mångkultur, vilket är bevis nog på politiseringen av frågan.

Istället för att besvara argumenten försöker de istället karaktärsmörda kritikerna, där de utmålar de forskare och läkare som är kritiska som ''galna'', ''rabiata'', ''konspiratoriska'' osv., de försöker få till ett klimat där det är omöjligt att vara kritisk mot FHM och Tegnell utan att förlora social status eller till och med sitt arbete. Målet är att få kritikerna tystade och även skrämma andra forskare, att vara tysta med sina åsikter.
 
Det visar också hur besatta
de är av SD, all kritik som på något sätt kan kopplas till vad SD står för blir i deras ögon direkt illegitim och något de måste kämpa mot enormt.
Det märkliga har nu inträffat, är att vad Ulf Kristersson säger får stort utrymme i all media, för sossarna har sagt att M har sunda åsikter. Samtidigt ser nu media en chans att försöka splittra högern och få över M till JÖKen!
Både Ebba och Jimmie har nästan inte fått något utrymme överhuvudtaget. Ebba fick kritik för sitt uttalande om norra Stockholm som inte passade vänsterns agenda.

För
media är det bara Anders Tegnell och Agnes Wold som är legitima, eftersom de beskriver en verklighet som gynnar FHM och därför även indirekt regeringen.
Vår s.k. landsfader gick för några dagar sedan ut och avfärdade den kritik mot regeringen och FHM, att det var för tidigt att dra några slutsatser av den linje regeringen och FHM hade valt. Detta skulle utvärderas efter krisen.

Foliehatten skickar tillbaka ”pucken” till Löfven och säger: titta hur det ser ut i våra nordiska länder och jämför dödstalen per 1 miljon innevånare. Där är skillnaden enorm. Inte heller har våra nordiska grannar fått den massdöd som vi har på våra äldreboenden. Det är inget annat än en skandal.
Hur var det Magdalena Andersson sa: ”Att det är köttberget som är problemet och inte våra invandrare!” Tänk att en person kan ha så fel. Många i köttberget och invandrare har dött!


Det media nu är rädda för, är att bilden av regeringens agerande som är felaktig, sprids hos befolkningen och de vet att det skulle leda till att sossarna skulle mista sitt nuvarande ökade stöd. Sossarna skulle tappa stort och istället skulle detta gynna SD.
Det spelar ingen som helst roll om kritikerna mot FHM är rätt eller fel. Det viktiga är att den svenska befolkningen får en bild, att FHM och regeringen har haft helt rätt i alla sina åtgärder och i högre utsträckning börjat stöda regeringen.
Den som vill fördjupa sig i dårens Anders Tegnells alla citat med start den 16:e januari, kan titta här. Foliehatten påstår att hade Sverige infört samma restriktioner som övriga EU gjort, hade vi inte haft så många som dött i Covid-19!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar