lördag 25 april 2020

Sverigebilden hamnar rejält på sniskan av SRs beskrivning av en uppfostringsresa till Irak!

Ibland studsar man till, när man läser om en verklighet som inte alls stämmer överens med vänsterns ”lyckorike” Sverige!
SR skriver i en artikel: ”Siffror från Utrikesdepartementet visar att 45 barn skickats på uppfostringsresa de senaste två åren. Många föräldrar ser det som en utväg för att få bort barnen från kriminalitet, droger och dåligt sällskap. Hussein från Hammarkullen skickades till Irak för att komma bort från området och det dåliga sällskapet han hade hamnat i.”

Enligt intervjun är Irak sista utvägen, eftersom Irak är säkrare för invandrarna. I Sverige är det för mycket kriminalitet och droger. Direkt när Hussein kom tillbaka till Hammarkullen drogs han in i gängen igen.

Foliehatten är rätt förvånad över det man beskriver i artikeln, att det är så pass enkelt, att dras in i gängkulturen. Det vore väldigt intressant, att få reda på orsaken. Är det grupptrycket från andra invandrarkillar som är orsaken? Foliehatten har tittat på Netflix och serier som handlar om Palestina(Fauda-riktigt bra) och konflikten med Israel. Där framkommer det tydligt, att grupptrycket är enormt stort mot dem som inte deltar i kampen mot de otrogna. Vad vi ser beskrivas i artikeln, är ännu en konsekvens av massinvandringen som vänstern bara blundar för. Segregation och misslyckas assimilering= gäng och kriminalitet.

Detta är ett återkommande tema. Folk som flyr med "skyddsbehov", för att sedan semestra, skicka sina barn dit eller bo där, under vissa perioder. Vid minsta lilla misstanke att sådant sker bör det väl undersökas och lösas? Det är trots allt fråga om bedrägeri.

Det var ganska avslöjande, när Covid-19 härjade i Iran att ganska många svenk/iranier var strandsatta och ville ”hem!” När de får PUT/medborgarskap har de inga som helst problem med, att åka på semester/stanna längre perioder till hemlandet. Leva på svenska bidrag/pension i hemland Det stora och enda anledningen till att de befinner sig i Sverige är våran välfärd som de vill ta del av och inget annat.

Avslöjandet i artikeln visar bara på hur sinnessjukt Sverige har blivit, när föräldrarna skickar ”ungdomar” för att uppfostras i hemlandet för att i Sverige inte klarar av det. Hur kan Irak var tryggare än Sverige? Är Sverige är inte säkert för personer på flykt längre? Varför kom han tillbaka till Sverige om Irak är så mycket bättre? Hur lång var uppfostringsresan? Hade de barnbidrag samtidigt?

Det avslöjar också vänsterns noll konsekvenser av att vara kriminell. I sina hemländer vågar dessa ungdomar helt enkelt inte vara kriminella, eftersom det inte daltas med dem som i Sverige. De får ingen saft och bullar, utan rejält med stryk. Våld är den enda kommunikation som de förstår, annars blir allt bara kaos.

Foliehatten uppfattar inte det som att de räddas genom att skickas hemlandet. För honom är det föräldrar som vill att deras barn ska bli något och eftersom ”aga” är förbjudet i Sverige, så skickas de till hemlandet för "stark uppfostran." Invandrarföräldarna ser att samhället inte gör något och polisen frisläpper direkt utan straff. Vad ska man göra som invandrarförälder, om allt är emot dig, om du vill att ditt barn skall en utbildning och inte klarar av att ens gå ut grundskolan? Det enda som återstår är: Bli kriminell eller skickas hem till hemlandet för uppfostran!

Foliehatten är helt övertygad om, att vi kommer att få se mer och mer av detta framöver. Det är ett stort underbetyg av invandrarföräldrarna som endast kan uppfostra sin barn med våld för att hindra dom, att bli kriminella. När samhället inte bryr sig, är enda möjligheten, att skickas hem. För att våga sig på en alternativ uppfostringsmetod finns inte för en muslim. En västerländsk uppfostran ingår inte i deras beteendemönster. Foliehatten tycker väldigt synd om invandrartjejer. De blir utsatta för hedersvåld av de manliga i familjen och tvångsgiftes bort i sina hemländer, inte sällan med en kusin.

En muslimkille får i princip ingen som helst vägledning hemifrån rörande moral och etik innan ca 12 års ålder. Uppfostran består sedan av medelst hugg, slag och bannor, vilket hjälper till att skapa aggressivitet vid sidan av religionen.

Intressant är att föräldrarna anser, att de inte duger till att uppfostra sina barn.  Det vore intressant att få kännedom om föräldrarna har ett arbete. Med tanke på rapporten ”Sverige integrerar”, har de troligen inget arbete, för då hade dom kanske försökt flyttat ifrån problemområdet Hammarkullen, för att slippa kriminaliteten som sonen var indragen i eller kanske hjälpt sonen, att få in en fot på arbetsmarknaden eller annan skola eller utbildningen. Uppfostringsresa, vem betalade den ?

Foliehatten skulle inte alls vara överraskad om, att dessa irakier förmodligen inte har några ambitioner att integreras och bli självförsörjande. Idag är Irak nästan helt konflikt fritt och för dem, är det inga som helst problem, att åka hem istället för att leva på bidrag i Sverige kontinuerligt, om de nu anser att Sverige inte kan uppfostra deras son.

1 kommentar:

  1. Vilka vill inte ha unga arga män i vapenför ålder, in på knuten??

    Per

    SvaraRadera