fredag 24 april 2020

De höga dödstalen fortsätter!

Dagens höga siffra 131 och 64 döda i Sthlm och detta på en fredag, när eftersläpningen är som minst. Vi kan dessutom lägga till 838 fall. Det här ser inte alls bra ut. 

Vården verkar fortsätta fungera, eftersom regimen låter pensionärerna dö på äldreboenden utan provtagning. 131 nya döda och svenska journalister frågar om Zlatan och Bajen fotboll, är journalister kompletta idioter? Tittar vi på våra grannländer idag och vi notera att vi ligger ”skyhögt” över alla andra länder i vår närhet. Igår skrev Foliehatten ett inlägg: Sverige har tappat greppet om Covid-19! Fortsätter dagens siffror även i nästa vecka, har Foliehatten rätt i sitt antagande. 

Dessa pressträffar blir bara mer och mer bisarra. Först presenterar Tegnell, med ett hånfullt och överlägset flin, dagens hundratals döda och sen turas Socialstyrelsen och MSB om att berätta hur förträffligt de båda arbetar. Vad gör MSB där? Och hela spektaklet avslutas med att Sveriges mest korkade journalister får ställa frågor.

Det vi ser nu, är skörden efter Påskfirandet och resandet som nu kommer in i statistiken eller början på det. Påsk + Resa + Fint väder + Klubbar/restauranger + många tar det inte på allvar + myndigheter och regering förminskar = kaos. Att det är smittspridning från Stockholm och inte inom regionen som har stor betydelse, är rätt avgörande och Anders Tegnell tyckte att det är "spännande" att det ökade i fler regioner. Sagt det förut och säger det igen, det värsta ligger framför oss. Mer och mer eftersläpning säger Tegnell. Beror det på fler och fler dödsfall?

När
man studerar dödsfall per dag finns det inget annat land som har sådana här eftersläpningar i dödsfallsrapportering och inget annat land som mer eller mindre slutar göra det på helger. Beror det hela på inkompetens, resursbrist eller lathet?
När sedan regionerna har egna presskonferenser varje dag, rapporterar
de högre dödstal än de FHM har.  Det är uppenbart, att det inte är registreringen som är problemet, utan det verkar snarare som det är FHM som inte vill ha in aktuell data.
Att sedan
höra Tegnell småskryta om att vi är mycket bättre på dödsdata än andra länder eftersom vi använder personnummer är bara bisarrt.

Vid flera tillfällen har Folkhälsomyndigheten underskattat utvecklingen av hur många svenskar som dör i covid-19. Det visar Ekots granskning.
Vid tre olika presskonferenser tar Folkhälsomyndigheten upp stabiliseringen. Anders Tegnell, torsdagen den 16 april:
"Det börjar stabilisera sig på en lite lägre nivå än vi hade när det var som värst. Nu ligger vi på en nivå om cirka 60 avlidna per dag. Det är de senaste två tre dagarna som fylls på ordentligt. Går vi längre tillbaka är det ganska få nya fall varje dag. Så vi kan nog räkna med att de här 60 nog kommer att stämma.”
Måndagen den 20 april låter det så här.
Vi vet att eftersläpningen inte är så stor. Om vi räknar bort de tre senaste dagarna så är det där vi ligger, på cirka 60 fall per dag."
Men det visar sig vara felbedömningar. Utvecklingen ser visserligen fortfarande ut att ha stabiliserat sig. Men på en betydligt högre nivå än Folkhälsomyndigheten förutspådde, i snitt cirka 90 dödsfall per dag istället för 60 för de dagar Anders Tegnell tog upp på presskonferenserna.

Problemet är att både myndighet och regering satsat sin prestige på ”flockimmunitet”. Dom kommer inte backa oavsett hur mycket ugnarna måste gå för våra döda äldre. Det kommer gå till historien som den svenska "Förintelsen." Regimen har inte ens förmedlat om smittspridningen går för snabbt eller långsamt.

Man ger lite åthutningar, men utan en logisk linje framstår man som yra höns. Vi får gång på gång höra hur vi ligger på en platå! Vi har till och med fått höra att Stockholm börjar närma sig flockimmunitet och smittspridningen därmed saktat in - den logiska följden är väl att lätta på restriktioner? Men nej, istället gläfser man lite extra om att folk ska ta ansvar.

Idiotin är total; Allt är till synes ett spel för att försöka mitigera de politiska följdverkningarna - människoliv är ointressanta...
Du har inte sett vidden av svenskens fulla hjärntvätt ännu. Du kommer att gradvist få se hur ribban för den ”lyckade strategin” successivt justeras i takt med att dödstalen skenar. Den som tror att det finns en magisk siffra, en bortre gräns, för hur många folkhälsomyndigheten med regeringens goda minne kan ta död på innan det kommer en reaktion kommer bli gravt besviken. Dom är just nu bara glada över att inte behöva redovisa någon eftersom det maskerar vidden av hur hjärtlöst känslokalla dessa onda kretiner är.

Svensken är i akt och mening världshistoriens första och hittills enda socialistiskt programmerade folk. Den perfekta stormen av ett arbetssamt, lutherskt skolat folk varvat med åratal av mjuksocialiskt överinseende, kombinerat med den svenska exceptionalismen som yttrar sig i den kollektiva tron att vi är bäst på allt vi tar oss för har skapat ett monster. Vi glömde bara av att vara dom bästa medmänniskorna utan det förlitade vi oss på att systemet, mekanismerna, auktoriteterna, saken, skulle klara av. Men detta är något vi inte kan skattebetala oss ur och här står vi nu: obrydda, känslokalla och räknar dödsiffor och förlitar oss på att myndigheterna har rätt i allt.

Många PK-människor i Sverige tror att Sverige har ”Världens bästa sjukvård” eftersom propagandan från etablissemanget har länge låtit så. Enligt Health care index 2020:
Danmark på plats 4 (bäst i Norden)
Finland på nr 10.
Norge på plats 14.
Tyskland på plats 17.
USA på plats nr 30.
Sverige på plats nr 32.

Sjukvården var bland de bättre i världen
innan massinvandringen.
Framför allt handlar det om
besparingar, personalbrist och ekonomiska begränsningar, på senare tid även materialbrist. Höstens cirkus med upphandling av material visar den katastrofala situationen.
 
Svensk sjukvård har undvikit kollaps p.g.a gamlingarna dör på äldreboende och i hemmet. Mycket har på senare år blivit betydligt sämre i Sverige. Skola, äldrevård, sjukvård, brottslighet, segregation, arbetslöshet m.m. och detta innan Covid-19 krisen.
Det glömmer folk snabbt bort så fort de får annat att tänka på.

Otroligt att det inte ens fanns handtvål innan, på äldreboende. Men det viktigaste av allt finns fortfarande inte, nämligen munskydd. Detta har Tegnell sagt är onödigt eller farligt att använda. Antingen är han fullständigt inkompetent eller så vill han att de gamla skall dö. Detta med munskydd är en medveten lögn från Tegnell med flera eftersom man inte ”kan” säga att de fungerar.
Om FHM inte förstår varför smittan sprids på äldreboende så kan dom ju titta på ”vi möts” på SVT som sändes igår, där finns svaren.

I en artikel i GP går Katinka Svanberg, folkrättsforskare ut och hävdar: ”Sverige bryter mot mänskliga rättigheter, när de offrar de äldre.”
Katinka har kanske rätt när hon påstår: ”Svensk tillämpning av "flockimmunitet” går ut på att smittsam infektion sprids ut så att individernas immunsystem nedkämpar viruset och att en majoritet av befolkningen blir immun. Det saknas dock redovisade belägg för att flockimmunitet fungerar vid covid 19, då tester hittills inte finns som visar om varaktig immunitet uppstår.”
Som stöd för sitt påstående att Sverige bryter mot de mänskliga rättigheterna hänvisar hon till FN-konventionen om medborgerliga och politiska rättigheter från 1966, artikel 6, i FN:s allmänna förklaring om de mänskliga rättigheterna, liksom i Europakonventionen om de medborgerliga och politiska rättigheterna. Rätten till liv är en förutsättning för utövandet av andra rättigheter. Men rätten till liv är inte så mycket värd om en pandemi härjar fritt. Rätten till liv garanteras därför av andra mänskliga rättigheter som rätten till hälsa.
Europakonventionen om de mänskliga rättigheterna (EKMR) är svensk lag sedan Sveriges EU-medlemskap. I EU-Stadgan är en av en grundpelarna ” de mänskliga rättigheterna” som ingår sedan Lissabonfördraget 2009. Rätten till hälsa ska ge EU-medborgare en hög nivå på hälsovården.
I ett prejudicerande rättsfall vann en änka mot en grekisk sjukförsäkring som nekade henne ersättning för mannens livsviktiga sjukvård i Storbritannien vid ett privatsjukhus. EU-domstolen uttalade att hänsyn till patienten vägde tyngre än medlemsstaternas rätt att själva reglera sin sjukvård.

Det som händer i Sverige är ett brott mot de mänskliga rättigheterna. Det finns inga vetenskapliga bevis för att flockimmunitet fungerar, men FHM fortsätter oförtrutet att invagga oss att den finns, utan att presentera några vetenskapliga fakta som skulle styrka detta. Inte heller har de förklarat hur exakt flockimmunitet skulle kunna skydda de gamla. De har heller inte tagit åt sig studierna om de asymtomatiska , trots att både OMS och ECDC har varnat om problemet. Sverige förberedde sig för en säsongsinfluensa, inte för en pandemi, och de gamla och sjuka får betala med sina liv. Sveket mot de äldre, de som byggde detta land är det värsta, man borde skämmas.
Har vi folkrättsförrädare i Sverige?

8 kommentarer:

 1. Precis ALLT reggas ju som cv19 nu så de där siffrorna är helt ointressanta. Hittills syns inget ovanligt om man tittar på totala dödssiffror. Sen kan det ju mkt väl hända att man lyckats ta död på många gamla nu mha felbehandling via de där andningsmaskerna.. iomed att ALLA symptom tolkas som cv19 nu även om det är nåt helt annat.
  https://1.bp.blogspot.com/-wwImJjTlCWY/XpXXKwf0iLI/AAAAAAAA9LM/eHh3HixRusE5rEyeg0iJy2jNH7eXpcArQCLcBGAsYHQ/s1600/1.png

  Vet inte hur det är i Sverige men i många andra länder har man nekat vård till folk för andra sjukdomar nu eftersom alla resurser lagts på cv19 patienter trots att nästan alla de platserna är tomma fortfarande..
  Hur många har dött pga det?

  SvaraRadera
 2. Unknown. Du påstår en hel del, att siffrorna är ointressanta. Bra vore om du kan hänvisa till källor.
  Helt klart har många äldre dött. I tidigare inlägg här finns siffror från SCB om dödstalen. Brukar titta in ibland på Lars W blogg(din länk). Det finns delade meningar om hans "överlägsenhet!" Hans "fina" elbil är ett exempel!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Allt möjligt reggas som cv19. Några exempel bara:
   https://youtu.be/KAIa21OnHSg?t=331
   https://youtu.be/V0lIWZpiRU0?t=771
   https://youtu.be/M6A-fAvEEpI?t=55
   https://youtu.be/k1trzdmwR2M?t=2902

   Radera
 3. Vi har väl inte gått och blivit ohejdat MSM trogna här???
  Propagandan kring cv-19 är ju monumental.
  Hur ser överdödligheten ut???
  SCB statten beskriver ingen större sådan, mig veterligen.
  OBS! Kan ha fel, som alltid.
  Annars är scenariot etablissemangets våta dröm.... tänk att kunna tvångs internera folk i hemmen på obestämd framtid..
  Vad händer ute i landet/världen???
  Vem vet!?
  Tänk att äntligen ha patent på verkligheten via MSM(SVT).
  Vilka drakoniska lagar kan skapas för att upprätthålla läget?
  Ligger tvångsvaccinerimg i röret??
  Vad händer med högerhanden när alla. kollar in vänster dito??
  Det här är inte helt lätt att greppa,i min värld.
  Fatta grejen med SVT:s Helgstudion tex.
  Den sk klimateffekten blir??
  Ska man införa. U-lands-status ala FN:s agenda 2030??
  Att landet är luspank när den sk pandemin är över är väl ganska glasklart, i min bok iaf.

  Per

  SvaraRadera
 4. Avgörande kommer nästa vecka. Både torsdagens och fredagens siffror visar att FHM är ute och "cyklar" rejält!
  Foliehatten får massa info. En del vill vara anonyma! Den bild han får, är mycket värre än de som finns i mina inlägg. Personalen går bokstavligt på "knäna!" Foliehatten vill också ge en stor bukett rosor till alla sjukvårdspersonal som håller ut.
  I Skåne var vi så lyckligt lottade hade vi hade en Sonesson som satte en bom för alla äldreboende betydligt snabbare än i Stockholm. Stockholmarna får nu skörda för de ansvarslösa makthavarna som inte har "stake" att ta i med hårdhandskarna.
  Fick också info om att en 80+ på ett äldreboende i Skåne blev friskförklarad efter Covid-19.
  Om vi får de katastrofalt dåliga siffrorna nästa vecka, sitter nog den s.k. landsfadern väldigt löst.
  JÖKen alla satsningar tycks vara en skrivbordsprodukt, eftersom ingen har sett det komma fram!

  SvaraRadera
 5. Jag vill inte jävlas på nåt vis,... Hatten.
  Vad ska vi hoppas på???
  Ser ut som en-loose-loose-situation..
  Jo, luggade inte GP & c:o AP-fonderna på 258 000 000 000 kr på 90-talet???
  Är detta återbetalningen??
  See my point!?
  Funkar tidsmässigt iaf.
  Pamdemi=>hela världen sitter i $kiten, Kanske av samma anledning...?
  Många g:la & 0 tillgångar.
  Du ser min ide'e??
  Ha de'!

  Per

  SvaraRadera
 6. Vem/vilka sndde $tålarna??
  The usual suspect??

  Per

  SvaraRadera