torsdag 28 juni 2018

Annie Lööf populär hos Bonniers!

Bonniers har genom Sydsvenskan startat upp inför valet, en formidabel kampanj för Annie Lööf. Hon haussas upp och kan nå 30% i höst, skanderar Sydsvenskan.

Detta fake news - ingenstans i artikeln kan rubriken underbyggas annat än med partisk förhoppning, skall ses som Bonniers strategi inför valet. Stödja, uppmuntra, applådera småpartierna kring S och M, när nu dessa anses förlorade i kampanjen att förminska SD.
Sydsvenskan gör detta med alla medel, utan att skämmas. Inte mycket till sakliga och kontrollerade bevis.
SVT nästan lierade med Bonniers, vill inte vara sämre, utan i nästan samma skeende, hyllades L och V som de två partier med bästa miljöpolitik. Partiledarna fick stå och ”kroma”sig, men även skryta, utan kritiska motfrågor av reportern. Var finns saklighet och objektivitet och neutralitet?

Det här kan vi vänta oss de kommande 2,5 månaderna, fram till valet. Bonniers satsar nu stort på Annie Lööf och kommer köra att extra mycket med, glädjekalkyler och frånvaro av professionell journalistik, medan SVT och SR får ta hand om L och V. Av någon obegriplig anledningen finner Bonnies hos Annie Lööf, den största potensen att flytta fokus från SD.
Annie Lööf egna parti har använt uttrycket folkstams svenskar i sitt partiprogram, så hon borde veta att man bli inte bara svensk genom att få ett medborgarskap. Det bara läsa punkt 6 ifrån bondeförbundet partiprogram:
"IV. Som en nationell uppgift framstår den svenska folkstammens bevarande mot inblandning av mindervärdiga utländska raselement samt motverkandet av invandring till Sverige av icke önskvärda främlingar. Folkmaterialets bevarande och stärkande är en livsfråga för vår nationella utveckling."
Efter Durmazgate var populisten Annie Lööf snabb att peka ut ”Sverigevänner.” Hon tar varje chans, att piska upp ett hat emot Sverigevänner, för att vinna politiska poäng, väldig osmakligt. Hur kan hon kalla det för vårt Sverige?
När det dessutom nu har visat sig att hela Durmazgate var en feak operation gjorda av "botar" står nu Lööf med rumpan bar!

Hon har förrått Sverige genom att låta 9000 vuxna män få stanna, spelar tydligen ingen roll för Bonniers, eftersom de tycker lika!
Inte märkligt att Sydsvenskan haussar upp henne rejält, med de ståndpunkter hon har! Det räcker att läsa tidningen några dagar, så förstår man sammanhanget!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar