måndag 18 juni 2018

Bustedfuckboys!

Vad är nu detta, undrar säkert många! Det är en grupp på Facebook som har över 21 000 tjejer och kvinnor som medlemmar. 
Gruppens syfte är att avslöja så kallade fuckboys och den är hemlig, inga män får vara med och män hängs ut anonymt!
Inte sällan börjar inläggen med: ””Jag vill varna alla för denna individ”, ”akta er för den här snubben” och ”någon som vet något om denna kille?”

Var det inte så här Facebook blev populärt i begynnelsen ? Tjejer på ett amerikanskt collage satte betyg på och rankade killar på samma collage enbart på, hur bra dom var i sängen.

I inläggen flödar gemenskapen och varningarna för vilka farliga, äckliga eller sliskiga män, man ska akta sig för. Dessutom lägger de ut bilder på killar som ofta pryds av en närbild på en man, tillsammans med varningar, påståenden eller frågor. Det kan handla om allt från att anklaga personen i fråga, för att ha begått mord eller våldtäkter till att fråga om ens ragg chattar med andra tjejer i smyg.
Varför tillåter FB detta? Varför anmäler ingen denna grupp? Förhoppningsvis är denna FB-grupp redan avstängd om inte, uppmanar Foliehatten alla att anmäla den, så mycket ni bara kan. Enligt uppgift är inte gruppen borttagen i skrivande stund. Det är en hemlig grupp = ej sökbar. Man måste bli inbjuden till den!
Detta måste vara 100 gånger värre, än när en pensionär skriver något om en invandrare som kan innebära en fällande dom, för hets mot folkgrupp!
Frågan är varför har inte denna grupp uppmärksammats tidigare? Hur många sekunder skulle en grupp där bara män var tillåtna som rankade sina senaste ligg eller varnade om dåliga kärringar generellt vara tillåten?

Facebook
kan riskera böter med upp till 4% av årsomsättningen eller som högst €20 000 000. FB skulle givetvis tämligen fort ta bort gruppen om någon anmälde den. Annars kan vem som helst som blir uthängd, kräva rejäla skadestånd från FB. En solklar och direkt farlig överträdelse för Facebook.

Verkligheten är en nog skrämmande och underhållande fiktion. Det här ett hemskt fenomen som blossat upp senaste åren och det gäller väl egentligen både killar och tjejer. Många beter sig som svin, båda könen inkluderade, på dejtingsidor, de ligger och vissa blir kära, vissa blir sårade. Tjejer hängs ut som slampor, killar som fuckboys. Totalt vidrigt är det här.
Intressant är, hur mjukt Aftonbladet beskriver gruppen, ingen attack mot de kvinnor som hänger ut män, men om män hade gjort detta istället – oj, oj, vilka rubriker det hade blivit! Samtidigt får vi tacka AB, för att de uppmärksammat folk om denna grupp!

Foliehatten förstår inte, att inte fler reagerar på fenomenet med folkdomstolar utanför rättsstatens insyn. Med alla folkdomstolsgrupper som bildats, är det en farlig väg att gå. De uthängningar som gjorts i parti och min ut, har resulterat i samhällets dom. Något som aldrig kan tas tillbaka, även om man är oskyldig. Många gånger är det händelser som har skett för kanske 10 år sedan och vem minns exakt vad som hände! Med alla uthängningar finns det många offer. Många har hängts ut i alla tidningar i hela landet. Flera har dessutom visat sig vara var helt oskyldiga. Inga ursäkter och inga stora rubriker om oskulden.
En av de som hängts är Lasse Kronér. En tjej ljög och "folkdomstolen" dömde honom direkt. Nu kan han inte få något jobb och han blev av med sitt dåvarande jobb.

Sverige
och myndigheterna har skapat sig ett problem. Det har gått så långt att regeringen ekonomiskt understödjer ”suspekta” grupper! Kvinnor och invandrare kan bete sig hur som helst, utan att det får konsekvenser. Gör du som man samma sak, blir du uthängd, utskrattad, får böter eller fängelsestraff.

Frågan är om det var så klokt, att ge kvinnor så stort inflytande i det svenska samhället. Resultatet skrämmer, med alla dessa grupper som hänger ut oskyldiga män, utan konsekvenser! Det var troligtvis det största misstag som Sverige har gjort – någonsin!
Facebook loggar namn, IP, kommentarer. Även om du tar bort det finns datan kvar. Polisen har en speciellt grupp som har direktkontakt med Facebook, en grupp som lätt kan få ut den här informationen. Det är inte så svårt som sagt. Namn, Facebook-profil - IP och ISP - koppla det till grovt förtal - avslutat.

Foliehatten tror inte riktigt folk förstår, hur stor en grupp på 20.000 människor är i Sverige, det är stort, vilket gör brotten grova.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar