fredag 29 juni 2018

Diktatorn Stefan Löfvén!

Löfvén är mycket missnöjd med EU:s beslut tidigt fredag morgon. Hur insnöad får man bli, att han tror, att man tvinga Polen, Ungern, Tjeckien och Slovakien att öppna sina gränser för invandring av muslimer, dessutom har Danmark och Österrike anslutit sig till den linjen. Löfvén kommer aldrig få någon gemensam EU politik för migrationen. Löfven har inte hjärna nog att förstå, att inget annat land vill sjunka till samma låga nivå som Sverige. Vi är sämst i klassen, på att hantera migrationsinvasionen. Löfvèns prat om "att alla måste ta sitt ansvar" kommer inte att hålla längre. Om en journalist frågar om Sverige frivilligt vill bygga dessa center, så kan Löfvén säga nej, de andra tar inte sitt ansvar. Samtidigt som Sverige tar "ansvar", så kan han skylla på Polen, Ungern och Österrike.
Frivillighet är bra. Det innebär tydligt, att de länder som röstar för fortsatt invandring, kommer att förvandlas till afrikanska/MENA stater fulla med afrikaner och muslimer.

Hoppas det före valet kommer illustrativa dokumentärer som visar skillnaden mellan exempelvis Ungern, Schweiz och Rinkeby och de svenska "särskilt utsatta områdena!"

Under många år har vi fått höra hur enormt lönsam invandringen varit, över en natt
blev det slagsmål om att slippa den! Undrens tid är inte förbi!

Mannen som såg till att EU tog detta steg, var Italiens Giuseppe Conte. Han hade satt ner foten och vägrade att godkänna några andra lösningar, innan EU hade fattat en beslut om asylläger i Nordafrika, där riktiga flyktingar skiljs från lycksökare och sociala turister.

SVT Nyheter skriver: "En av slutsatserna i nattens dokument är att EU i samverkan med Libyen stoppa den människosmuggling som i dag sker via landet. Man betonar vikten av att slå sönder smugglarnas affärsmodeller. En markering görs också mot de hjälporganisationer som med egna båtar räddar migranter."
Förlorarna är Macron, Merkel och Löfven. Löfven är dubbel förlorare. Först ville han tvinga andra länderna emot och nu får han förklara sig för V, MP och en falang inom S som vill fortsätta ta emot lika många ekonomiska migranter, i gott sällskap med Centern!

Merkel blir intressant att följa och hur inrikesmin
istern Seehofer kommer se på detta. Operation rädda Merkel lyckades. Det cirkulerar bilder på Merkel där hon ser ut som det var nära ögat. Merkels tyska kollegor har nu gett henne en klapp på axeln istället för spark i baken, tyskarna håller mutter Merkel i "kjolen!"

Enligt SR: "Men enligt den senaste opinionsundersökningen har kollisionskursen mot Angela Merkel varit en felkalkyl. Stödet för CSU har minskat till följd av bråket och sedan igår märks ett lugnare tonläge."

Det här mötet kom fram till i princip "ingenting". Inget är löst mer än att man nu slutar hota Italien och Visegradländerna, om de inte tar emot migranter.
Var detta sista spiken i kistan för EU, eller kommer globalisterna fortsätta sitt korståg, nu ännu mer frenetiskt? Det bästa med beslutet är att det är en signal till EU att de inte ska blanda sig i medlemsländernas migrationspolitik. 10 länder inom EU sa sig vara intresserade av att inrätta asylcenter bl.a. Tyskland och Frankrike, SVT sa inget om Sverige.
Att dom ens kallar detta en överenskommelse när det bygger på frivillighet och luddighet är inget annat än ett skämt och stort misslyckande för EU, allt för att rädda globalisternas ansikte. Vad har man egentligen kommit överens om? Verkar som att man bara skjuter på besluten och behåller status quo? Ingen kommer frivilligt att sätta upp sådana här center söder om Medelhavet och därmed är beslutet helt meningslöst. 

EU måste, för att överleva,
inte lägga sig i medlemsländernas migrationspolitik, men skydda EU:s yttre gränser. Ett EU som tillåter en fri, ovillkorlig migration kommer att falla sönder av trycket från brandslangen med afrikaner. Under de kommande 40 åren beräknar FN att Afrika kommer att öka med 1,2 miljarder människor och flera hundra miljoner av dessa kommer att vilja ta båten till ett bidragsfinansierat liv i EU.
EU och de europeiska folken kommer inte att överleva om gränserna förblir öppna. Det kan dröja 1 år, 5 år eller 10 år innan muren runt
fästningen Europa är byggd och vallgraven färdig och den kommer att byggas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar