lördag 2 juni 2018

Löfvén förtroende är redan kört!

Stefan Löfvéns och socialdemokraterna har totalt tappat sitt förtroende hos svenska folket och har man väl tappat det en gång, så kvittar det vad man gör! Det svenska folket är så trötta över situationen i Sverige och de vill nu ha, en radikal förändring. Löfvén har haft över 3 år på sig att ta itu med problemen och göra förändringar. Inget har hänt, mer än att svenska folket drabbats av den ena skattechocken efter den andra. Först 5-6 månader innan valet, när opinionen visar att S rasar i förtroende, kommer de med förslag om stopp för invandringen. Hur skall då Löfvén förklara, att hittills i år har över 52.000 PUT beviljats, fortsätter samma trend året ut, hamnar vi på en bra bit över 100.000 som beviljas PUT. Under 1990-2010-tal gick det (i viss mån) att sopa sanningen under mattan. 2018 är inte precis 2003.

Stefan Löfven tror sig nu, ha hittat en lösning på S kris:
Sluta prata om invandring, eftersom den frågan gynnar SD.
Nu vill han prata om välfärd!
Löfvén: ”Vi har redan hanterat migrationsfrågan och vi har presenterat vilken migrationspolitik vi vill ha långsiktigt. Nu gäller det att få debatten att handla om något annat än migration.”

Man kan undra om Löfvén inser problemställning med att skifta från migration till välfärd? Inser inte karln den starka kopplingen mellan frågorna?

Hur korkade kan S bli? Att vända bort den frågan som svenska folket tycker är är allra viktigast, enligt Demoskop i maj!

Fantastiskt att Löfvén tror, att han skall slippa tala om invandring. Det som nu närmast väntar, är beslutet om att ge 9000 afghanska män, vars identitet är oklar, uppehållstillstånd genom en gymnasieamnesti. Förutsättningen är att Centern säger ja! Lagen ska klubbas nästa vecka. Därefter ska den lagen börja gälla den 1 juli och efter det ska männen ha tre månader på sig att ansöka om uppehållstillstånd, enligt denna nya lag. Gymnasieutbildningarna börjar i slutet av augusti.

Det är som upplagt för nyhet efter nyhet och svekdebatt i det ämnet. Om Löfvén tror att det kommer att gå omärkt förbi och han enbart ska få tala om vinstbegränsningar i välfärden, är han ute och reser rejält!

Inser inte Löfvén att, vad som skall debatteras bestämmer inte han. Om han försöker undvika att svara på frågor om invandring i en debatt och prata om annat, kommer han att framstå som en idiot!
S kan bara förlora på denna taktik.
Det är helt uppenbart att Sverige, har fått enorma problem av den nästan obegränsade invandringen och dessa problem måste lösas på något sätt. Att vägra prata om dem, och deras orsak, lär inte väljarna uppskatta.
Med mindre än att det inträffar ett under under valet, så kommer nästa statsminister inte att heta Löfv
én.
Det är en svanesång vi bevittnar/åhör, för S i allmänhet och Löfvén i synnerhet. S är nu körda totalt, dels så har dom svikit sina pensionärer som inte har råd att leva längre och tvingas betala lika mycket i skatt som en arbetare. S kommer dö ut med 30 och 40-talisterna. Det kommer bara att finnas en spillra kvar av partiet om 10-15 år. De har klarat sig igenom politiken genom dubbla budskap i 20 år nu och så fort de fick makten, så fortsatte de med samma politik.
Löfven kommer bli känd som statsministern som körde ner
S i botten. Håkan Juholt framstår som rena esset i jämförelse. Finansminister Andersson som lika gärna kunde vara enäggstvilling med Carl Serung, har kört Sverige totalt i sank. Nu är det verkligen tomt i ladorna och det kommer visa sig när vi står inför vår värsta finansiella kris någonsin. Byggandet har tagit tvärstopp p.g.a. dumma regler om amortering, bilmarknaden är sönderskjuten av Miljöpartiet som inte ens når upp till 4 %. Svenska folket är beroende av sina bilar eftersom kollektivtrafiken inte är utbyggd överallt.
Det har skapats massa fake jobb som slår tillbaka nu mot en ökning av arbetslösheten och vi har den värsta utmaningen i historien, med all invandring som generat den värsta nivån av kriminalitet. Kvinnor våldtas och förnedras av invandrare.
Finansiellt sett, vet ingen, vad det kommer att kosta oss i slutändan. med invandringen. Sossarna har budgeterat 50 miljarder i kommande budget. Pengar som skall tas någonstans ifrån och rimligtvis blir det återigen pensionärer, samt vård och omsorg som kommer bli drabbade av den kostnaden.
Återigen kan vi se dubbla budskap från sossarna.

Vi står inför ett Sverige som skall lämnas över till våra barn, men det kommer inte vara kvar någonting, av det som Sverige varit. Det är över och
Foliehatten vill påstå å det bestämdaste, att detta har skett med politikernas dumhet och baktanke, om att totalt förstöra vårt vackra land i norr.
Sällan eller aldrig har väl eliten och folket gått i sådan otakt. Ytterst är det nog S som får betala priset, för att man varit så realpolitiskt tondöv. Man har ju nästan med förakt sågat sin egen väljarbas.
Kritikerna har varit många till den förda politiken, det de har hävdat, har visat sig vara mer eller mindre korrekt och det som etablissemanget hävdat, har varit fel, på punkt efter punkt. Det måste tära på trovärdigheten. Det som ännu inte inträffat är lågkonjunkturen, det kommer bli kalas, att gå in i den med en 75 000kr/år ryggsäck. Den humanitära stormaktens egna Vasalopp.

Kommande val blir det viktigaste som varit på evigheter, det kommer vara det valet som står vid ett vägskäl inför Sveriges framtid. Blomstrande Sverige eller ruinernas Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar