måndag 18 juni 2018

Migranternas mottagna som hjältar i Spanien!

Nu har det firats och hurrats, så det stått härliga till i Valencia. Äntligen har de hett efterlängtade migranterna anlänt. I stort sett två rödakorsaktivister per migrant mötte upp och nästan alla kunde få en egen tolk. Idel glädje och endräkt. Till och med banderoller med texten ”Välkommen hem”, på en mängd olika språk hade förfärdigats, denna underbara dag till ära. Kanske gjordes även handhjärtan.

Härligt! Äntligen får spanjorerna uppleva det godhets rus
och eufori som så många svenskar fick uppleva sommaren och hösten 2015 i Malmö. We are the world-feeling, äntligen får man ge de stackars afrikanerna lite civiliserad omsorg. Världens blickar riktade nu mot spanjorernas godhet. Svårslaget! Spaniens formidabla godhetsgest förändrar världen till ett bättre ställe. Tror de!
Frankrikes Golden boy Macron vandrar hand i hand, mot en bättre morgondag med spanjorerna med axlarna, skuldra vid skuldra och att de skall dela ansvaret för de utsatta
afrikanerna, tror socialistspanjoren Sanches.

Italiens nye inrikesminister Matteo Salvini, partiledare för främlingsfientliga Lega, gläds sedan räddningsbåten Aquarius, fått lägga till i Spanien, efter att Italien vägrat ta emot den.
”För första gången har en båt som lämnat Libyen med sikte på Italien lagt till i ett annat land, ett tecken på att någonting förändras, att vi inte är Europas dörrmatta längre”, skriver han på Twitter.

Två nederländska båtar, Life Line och Seefuchts, är nu på väg till Libyen, för att plocka upp illegala och skicka dem till Italien. Italien säger dock fortfarande nej. Mission Life Line, en av organisationerna, kallar Italien för fascister. Italien har hört av sig till Nederländerna och kräver att de skall ta ansvar för sina medborgare. Den italienska regeringen är också glasklar med, att de här skeppen inte kommer att få frihamn i Italien.

Det ser ut som Matteo Salvini och Italien tänker stå upp mot EU, UNCHR och flertalet icke statliga organisationer. Det ser ut som om landet går samma väg som Ungern. Det innebär att delar av den illegala flyktingsmugglingen, kommer att förflyttas från östra till västra Medelhavet. Det blir Portugal, Spanien och Frankrike som kommer, att bli de nya transitländerna framöver.

När väl beslut om att inte acceptera ”undocumented” migrants tagits, kommer strömmen av lycksökare att avstanna. Alla dessa människor som inte vill göra sin identitet sannolik, vet naturligtvis mycket väl, att de saknar asylskäl. Nu släpps de in ändå och väl inne klamrar de sig fast. Det är hela planen och därför kan tyska Seehofers föreslagna policy, att avvisa alla som inte vill visa några papper mycket väl visa sig fungera som en "masterplan", för att stoppa inflödet av folk som inte kommer bidra med annat, än olika former av kriminalitet.
Självklart kommer ett EU-beslut om att inte släppa in främlingar som inte vill uppge sin riktiga identitet. Säger EU nej, är det slutet för EU!
Lösningen är inget annat än att förändra asylrätten, till vad den ursprungligen var ämnad för, nämligen ett tillfälligt skydd i närområdet, med mål om ett återvändande, när den akuta krisen är över. För Sveriges del innebär det, att vi accepterar flyktingar från våra grannländer längs Östersjöns kust, men inte från något annat ställe.

SD:s linje (minu
s kvotflyktingeländet) skulle lösa alla problem med flyktingar. Sedan återstår problemet med återvandring, men om vi överför hela budgeten för utlandsbiståndet till återvandringsverket så har vi kommit en bit på vägen.
Visst blir det bättre framöver då vi kan sortera ut asylfuskare som Ardalan Shekarabi och alla som kört samma kriminella lögner, för att erhålla medborgarskap. Alla kurder, syrianer, iranier som har ljugit sig in i Sverige och dessutom som krydda på repatrierings moset, sysslat med kriminalitet. Inte att förglömma svarta människor som lurat sig hit.
Repatrieringsmannens snabba tillkomst bör vara en agenda sättande åtgärd för Wolodarski, att använda DN till! Har vi tur, så får vi ett helt nytt statligt verk. Repatrieringsverket. Vi byter helt sonika namn på Migrationsverket. Och sätter Gustav Kasselstrand som generaldirektör. Så kan Rosanna Dinamarca stå och skrika i en t-shirt i riksdagen att "Kasselstrand är inte min repatrieringsman."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar