onsdag 20 juni 2018

Regimmedia SVT har satt igång propagandamegafonen inför valet!

Igår hade SVT:s morgonstudio granskat Twitter och förfasat sig över att man inte tar upp de rätta frågorna. Samma inslag sändes även i Rapport.
Morgonstudion anser att flera av de viktigaste frågorna lyser med sin frånvaro på Twitter som vård, omsorg och skola. Som av en händelse som skulle kunna vara en tanke, så går man ut med, att det diskuteras för lite vård, skola och omsorg, när precis S gått ut och sagt att det är detta man ska diskutera inför valet.
Hela inslaget är ett raljerande över vanliga människors förmåga, till den grad, att det nästan blir obehagligt. Man anstränger sig inte ens en gång, att vara objektiv.
Varje tänkande människa med sunt förnuft, ser att kostnaden för migrationen och att många invandrare med stora vårdbehov faktiskt har en så stor påverkan på offentlig ekonomi och därmed hur allt försämras. Lägg därtill det absurda i
gårdagens gäng skjutningar i Malmö som gör att polisen behöver bevaka och spärra av akutmottagningen.

SVT har verkligen inte förstått att vanliga människor inte håller med om deras agenda och istället för att acceptera detta faktum, fortsätter de med samma agenda att förtala motståndare, vilket enbart gör, att deras största motståndare SD, växer så det knakar.

Man tror inte man hör rätt eller är det här på skoj? Ska Public Service ha synpunkter på vilka frågor som ska diskutera? Vad är det för hemskt att diskutera det som engagerar människor? Klart att SVT inte vill att flyktingfrågan skall komma upp på tapeten.
Tänk tillbaka till hösten 2015 och den masspsykos som SVT skapade, för att svenskarna skall ta emot så många flyktingar som möjligt. Diskussionen kan ju komma in på ett sidospår, om hur lyckat det är, med ett
av folket bekostnad verksamhet som i praktiken har, mer eller mindre ensamrätt till masspsykos skapande.
Har inte Public Service med all sin personal koll på vilka frågor som engagerar väljarna. När väljarna får ange vilka politiska frågor de tycker är viktigast, är det i stort sett samma frågor som återkommer i flera mätningar under våren 2018. Invandring och integration samt lag och ordning är frågor som rankas högt av väljarna och som också väcker mycket engagemang på Twitter. Efter dödsskotten i Malmö är lag och ordning, ännu mer aktuell. Dessa frågor borde också stå högst på agendan, när den sista partiledardebatten skall genomföras.
Det är som Alice Teodorescu, GP skriver, migration och lag och ordning är de mest aktuella och de som polariserar mest, klart folk diskuterar dessa mest.
Vård, skola och omsorg är icke-frågor. Det behöver inte bli en diskussion, för alla inser, att skall vi få en fungerande skola, vård och omsorg behöver lönerna höjas rejält och att man ger de resurser som krävs. Sverige har på 12 år blivit 1,2 miljoner fler. Politikerna har totalt struntat i att bygga ut infrastrukturen och det är därför vi har problem. Om vi hade haft debattledare som varit normala i partiledardebatterna, hade de frågat partiledarna, om varför dessa områdena är så eftersatta. Hela skulden kan läggas på både Alliansregeringen och de rödgröna, för det kaos vi har.
Det behöver inte diskuteras. Att höra dessa partiledare som ställt till detta kaos, är inget annat än en skandal. De inser inte att det är de som orsakat problemen. Vad är det man skall diskutera egentligen? 10 000 fler sjuksköterskor och högre löner?
Självklart för alla!
När man ser och hör på SVT, hur de försöker påverka och nu har man tagit upp Twitter som en #åsiksfabrik. De hade bett FOI att kontrollera 100 000 Twitter inlägg och de flesta retwittrade var Aftonbladet och Svenska Dagbladet och ledarskribenter. Man skulle kunna tro att MSM, AF och SvD använder sig av ”Trollfabriker” för att sprida sitt budskap, där twitter i detta fallet är ett av verktygen.

Den ledarskribent som är allra mest aktiv som har gjort flest inlägg på Twitter under perioden för SVT:s kartläggning, är socialdemokraten och skämtet Anders Lindberg på Aftonbladet. Trots att han har mindre än hälften så många följare som Ivar Apri, knappt 33 000, så hamnar han på tredje plats över de ledarskribenter som retweetats flest gånger. Anders L retwittras flest av "trolltwitter," som sprider hans åsikter automatiskt.
Det säger det mesta om SVT när man låter en sådan person som Anders Lindberg vara med och uttala sig. SVT är ingen annat än ett stort skämt och propagandamegafon för vänstern och MP.
Hade sossarnas handgångna personer på regimens Public Service fått välja så skulle vi enbart prata om kattungar och blandsaft. Vi skulle även enats om, att bådadera blir sötare om sossarna får ännu en mandatperiod vid makten.

Det är därför vi måste sluta tala om "
Public Service" och istället konsekvent benämna SVT och SR som regimmedia, för det stämmer på varje punkt. Regimen har fuskat till sig makten och man behåller den genom monopol och korruption. Därefter beslagtar man medborgarnas pengar och spenderar dem på att fylla regimtrogen propagandamedia med lojala vänsterextremister vars enda syfte är, att till varje pris vinkla verkligheten så att ”partiet” ser bra ut.

Återstår att se om tyrannerna finner sig i ett oönskat valresultat eller om man går full-on Saddam Hussein i
september efter valet?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar