tisdag 26 juni 2018

Stor majoritet av svenska folket anser att de rödgröna inte arbetar för folket!

Hela 70% av svenska folket anser inte "att regeringen arbetar för folkets bästa!” The Democracy Perception Index (DPI) är en internationell mätning där svenska folket totalsågar regeringen Löfven vid fotknölarna.

Då skall vi också betänka, att bara ca 75% av landets befolkning, faktiskt är av svenskt ursprung. Siffrorna är inget annat än en katastrof för de rödgröna och det är dessutom otroligt uppseendeväckande och skrämmande, att det svenska folket, så till den grad misstror regeringen! Det man kan fundera över är, om MSM och SVT kommer att uppmärksamma detta viktiga faktum inför valet? Så klart inte. MSM, SVT och diverse politiker har fullt upp med att förklara för svenska folket, att det är SD och ryska trollfabriker som är det stora hotet mot svensk demokrati.

I vardagen märker de svenska skattebetalarna av regeringens negativa politik, överallt i princip höjda skatter och avgifter, på det mesta, plus riksbankens ständiga åtgärder för att sänka kronans värde.
"Välfärden ska räddas!" Under vilken välfärd som de rödgröna menar? Är det asylindustrin som ska räddas, samt mer resurser till
migranterna(Baylan presenteras just nu ännu mer satsningar). Nu märks den förda politiken direkt i plånboken på Svenssons, den här regeringen vill oss inte väl, dess agenda är hos globalisterna i EU och FN, siffran borde vara högre av missnöjda medborgare. Vi har en regering som vill oss illa, det är resultat av deras förda politik.
En central fråga är vad som är "folket" i sammanhanget. En gång i tiden företrädde kanske socialisten arbetarnas intressen, men det är dessvärre länge sedan.
Socialisten har gått från "lika lön för lika arbete", via "lika lön för olika arbete", till "lika lön oavsett arbete". Socialisten kan inte tillskapa någonting överhuvudtaget, utan förmår endast lägga beslag på, och förskingra, vad andra tillskapar.

Det är väldigt anmärkningsvärt och det är inte speciellt konstigt att en stor majoritet av svenskarna misstror politikerna. Migrationen innebär en enorm belastning och den är av enorma proportioner. Man bara ger bort pengar till 100 000 nya personer varje år. Det är klart att det drabbar svenskarna väldigt negativt och då bedriver man inte en politik som ser till sina väljare i första hand, utan till andra länders medborgare.

Det värsta är att det kan fortgå, trots att ingen vill det, utom politiker och media. Men det är därför SD växt orimligt snabbt och sossarna håller på att rasa ihop. Det skulle inte förvåna
oss det minsta, om vi kommer att få andra helt nya partier också vid sidan av SD som väljarna har mer förtroende för och som svenska folket känner, går deras ärenden. Det sker redan i kommunerna, där det aldrig varit så många nya partier som idag. Se på Göteborg som exempel, där sossarna går mot ett praktfiasko och ett helt nytt parti verkar bli, det största.

Det här är ju för övrigt en trend som är genomgående i hela Europa. Folk börjar fatta att deras politiker inte företräder dem, utan har en massa andra intressen och
de styrs av lobbyister i Bryssel. Märkliga lagar och påbud från Bryssel, gör att reaktionen inte låter vänta på sig. I många val i Europa har de gamla partierna som lierat sig med Bryssel rasar ihop och det har kommit nya partier som inte upplevs som korrumperade. Migrationen har verkligen satt frågan på sin spets, där det blivit så tydligt att makten och folkets åsikter är helt olika.

Vi har de senaste 12 åren har haft regeringar med statsministrar som Reinfeldt och Löfven som motiverade sitt agerande med vad som är skadligt för svenska folket och att det är rasistiskt att sätta svenska folket först.
När var det för övrigt du hörde något positivt om svenskar, från en riksdagsman? Varje gång
har vi hört en politiker hålla tal, har det endast handlat om hur tacksamma de är över, att alla migranter har berikat just Sverige, med deras närvaro och att mångfald är fantastiskt. Aldrig någonsin har vi hört minsta uppskattning riktad mot dig som svensk.

Svensken lever i en värld som de där, alla skatter går upp, bensinen blir bara dyrare, vägarna har mer potthål än asfalt, tågen funkar aldrig och fabriker har stängt och flyttat till Kina eller till något annat lågprisland.
Tittar vi lite närmare på Sverige ser vi att svenskarna är världens högst skuldsatta folk och väldigt få äger sin bostad.
Vi har även världens högsta skattetryck på drygt 65% + flera punktskatter och biltullar.
13 våldtäkter läggs ner varje dag p.g.a. resursbrist.
Vi har över 250 000 fattigpensionärer.
Svenska kvinnor får gå kurser i, hur man föder barn i bilen.

Vi har en enorm bostadsbrist med köer på mellan 6-20 år. Mer sprängningar än i
Afghanistan och Europas högsta mordfrekvens.
Vi har feminister som mörkar och tar våldtäktsmännens parti när denne visar sig vara ifrån
MENA. 30-åriga afghaner går i samma klass som 15-åriga ungdomar.
Vi har fått maro
ckanska gäng som driver omkring i storstäderna om nätterna, poliser som vägrar åka in i vissa områden och politiker som klär sig i burka på offentliga tillställningar.
Ja, Sverige är fantastiskt.
 
Är det invandringsfrågan som spökar borde det skvallra om ännu fler röster på SD i valet och att flera partier inte klarar 4% spärren. För inte är väl folket nöjda med Annie Lööf och Kristersson?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar