tisdag 19 juni 2018

Oh glory days är över för Stefan Löfvén – nu är debatt om kretsloppsmigration som gäller!

Nu har MSM, SVT och svenska politiker en ny verklighet att anpassa sig till. Kretsloppsmigration! Frågan är om de upptäckt, att de står relativt ensamma med sina extrema uppfattningar i invandringsfrågan. Nu har en del politiker börjat vakna och ändrat uppfattning och upptäckt, att det finns mycket folkligt stöd att hämta i en restriktiv invandringspolitik.

Det "Nya Miljonprogrammet" och kretsloppsmigrationen har kommit upp på dagordningen för Sverige AB genom en artikel i Expressen av Susanna Birgersson. Visserligen som en fråga om hur debatten ska föras, men ändå. Den bistra sanningen är att återvandring, är direkt avgörande för Sveriges framtid. Vi ser också ljusglimtar från andra platser runt om i Europa.

En allvarlig splittring skakar förbundsregeringen i Tyskland. Inrikesminister Horst Seehofer har startat en öppen strid om invandringen med Angela Merkel och bildat en allians med invandringskritiska kollegor från Italien och Österrike.
Merkel har nu fram till 1 juli på sig, att lösa invandringen på EU-nivå. Det är en sämre deal än att få två veckor på sig, att fixa 10 miljoner som man påstås ha snott från nån colombiansk knarkkung. .
I den bästa av alla världar så spricker den tyska regeringen den 1 juli och Merkel tvingas bort som förbundskansler och partiledare, samtidigt som nyval utlyses och det kommer det få konsekvenser direkt för Sverige.
Det näst bästa är det som troligen kommer att hända, nämligen att Merkel kapitulerar inför Seehofer och inför direktavvisningar vid gränsen. Den flathet som Sverige visat upp,  med nästintill inga avvisningar, trots löften av Ygeman, kommer i så fall, att sättas på sin spets! Samtidigt i Italien så startar arbetet med att kartlägga alla illegala romer, med syfte att repatriera dessa. Vad kommer Sverige att göra, med de romer som finns här?

Oavsett vilket, så innebär det den definitiva vändpunkten i kriget mot Europas befolkning som EU fört. Efter 1 juli 2018, så är det
befolkningen som vinner varje slag och globalisterna och EU som är på reträtt.

Det är Sverige och Tyskland som varit
enormt extrema, med att ta emot migranter. Försvinner Merkel kan inte Löfvén gömma sig bakom "EU ska hjälpa till" längre, vilket han gjort alldeles för länge och det har också väljarna upptäckt!
Oh glory days är nu över för Löfvén och det gäller för honom att fatta vad som är på gång, annars kommer valet att bli en enorm katastrof för S. Det rör på sig fort nu! Om Merkel kraschar 1 juli så kommer inte Löfvén ännu en gång att stå på Medborgarplatsen och skrika om att "Mitt Europa bygger inga murar." Inte ett enda fackeltåg heller, mot rasism och ingen TV4-gala mot fascism.
Nu får Löfvén istället ställa sig på Medborgarplatsen och skrika ”jag har varit för naiv” och mitt Europa bygger nu murar!

"Det räcker nu, vi vill inte mer.” Italiens Salvini använder dessa ord. Vi får nu se hur långt detta enkla konstaterandet bär. Enligt Salvini ska Italien inte längre vara EU:s dörrmatta. Österrikes Kurz använder det - islamister ska inte finnas i Österrike och illegal invandring accepteras inte. Bayerns Seehofer använder det - varför ska folk som inte vill låta sig identifieras eller redan sökt asyl i annat EU-land släppas in i Tyskland. Trump använder det - USA ska inte bli ett flyktingläger. Polen, Ungern och Tjeckien har överhuvudtaget inte tillåtit asylmassinvandring.
Nästa rimliga fråga borde bli! Varför måste vi överhuvudtaget släppa in och ta hand om folk som inte har skyddsskäl, vilket är i stort alla som migrerar till Europa eller USA. Vad har mexikaner för asylskäl? Marockaner? Senegaleser? Sudaneser? Etiopier? Eritreaner? Albaner? Kurder? Iranier? Afghaner? Pakistanier? Gambier? Turkar?
Relativ fattigdom, visst, men det är inte asylskäl.
Hårda och diktatoriska regimer, är heller inte asylgrundande.

USA har tagit det radikala steget att häkta illegala vuxna migranter och ta deras eventuella barn i förvar. FN och andra globalister skriker i högan sky över den inhumana hanteringen. Ingen ifrågasätter det inhumana beteendet dessa föräldrar uppvisar, genom att utsätta sina barn för känd fara och risk. Vad tvingar mexikanska föräldrar att utsätta sina barn för detta? Vad tvingar nigerianer, syrier, afghaner eller irakier att sätta sina barn i rangliga båtar på
Medelhavet? Svaret är inget, de drivs av drömmen om en genväg till ett bättre liv.
Är det USA:s ansvar att upprätta en genväg till ett bättre liv för mexikanerna bara för att mexikanerna drömmer om det?
Är det EU:s ansvar att att upprätta en genväg till ett bättre liv för folk från Afrika eller Asien? På vilken grund i så fall?

För närvarande anser i alla fall inte Washington, att de ansvarar för mexikaners eller andra hispanics lycka och välgång. En stor del av Europa anser inte heller att Europa ansvarar för att infria asiaters och afrikaners drömmar, om en mer komfortabel tillvaro. Trump viker inte ner sig för globalist fördömandena som haglar. Inget hindrar de illegala migranterna
en samvaro med sina barn, de ska bara inte göra det illegalt i USA.

Det fina i ”kråksängen” just nu, är att allt som krävs är en liten perspektivförskjutning. Tänk om Alice i GP sitter och slipar på sin mest liberala och migrationsbejakande text någonsin:
"Vad Sverige behöver nu är inte mindre migration - utan mer. Vad vi behöver är inte mer trångbröstad nationell chauvinism - utan mindre. Inte mindre internationellt fokus och tro på mänsklig utveckling oberoende av på vilken sida av den svenska gränsen människan befinner sig. Utan mer tillförsikt, större vyer och öppnare sinnen. Vi behöver verklig liberalism och sann marknadsekonomi, där resurser maximeras globalt och den osynliga handen äntligen befrias från sina fängsel. Vi behöver inte stoppa migrationen - utan fullfölja den till ett kretslopp som sluts."
Det skulle kunna fungera. Foliehatten fick nästan en tår i ögat!

SD vill göra om Migrationsverket till ett "Återvandringsverk", samtidigt som muslimer vill ha böneutrop i hela Sverige. Bieler var veckans huvudgäst i Expressens politikmagasin "Bara Politik".
Paula Bieler : ”Utanförskap handlar inte om trösklar till arbetsmarknaden. Många som lever här vill inte göra det, utan längtar till sina hemländer. Både för deras och för vårt samhälles skull, måste vi erbjuda reella möjligheter för personer att återvända."
Migrationsministern som
med Centerns stöd gav vuxna flyktingbarn amnesti hävdar att: "SD:s förslag är oseriösa."


Har SD en realistisk syn på verkligheten som helt saknas i övriga partier? Det verkar som om övriga partier är helt inställda på att ruinera och rasera Sverige för alltid. De har inte en majoritet av svenska folket bakom sej, med den förda politiken. Deras argumentet att Sverige kräver en massinvandring av formatet tsunami (1,2 miljoner på tolv år) för att klara välfärden och överleva i framtiden, har visat sig vara helt absurd och totalt felaktig. Inte ens, när det gäller landets överlevnad står på spel som nation, för kommande generationer, stannar man till och tänker, utan man kör på i gammal stil! Det verkar finns en obegränsad hög av pengar, att satsa på migranter. SvD: "Vården av papperslösa har ökat kraftigt."

Vänsterpartiet säger sig stå för en reglerad invandring. Samtidigt lämnar de inga som helst tvivel rörande vad de vill göra åt de som bryter mot regelverken och befinner sig i Sverige fast de inte får, nämligen ingenting.
MSM börjar nu så smått att vakna till och inser att något måste göras, åt den ohållbara situationen i Sverige.
I förgår hade Expressens ledarsida en artikel där de kräver, precis som SD, bättre möjligheter för en omfattande återvandringspolitik. SD:s politik är såklart mer långtgående, medan Expressen vill underlätta för personer som frivilligt vill åka hem att få större stöd till detta.

Man kan undra varför inte S tittar vad som pågår i Danmark. Danska socialdemokraterna lanserar en plan på att repatriera gamla "gästarbetare." Hade svenska S följt danska S, hade valet blivit en stor framgångssaga för S!
Nu får Stefan Löfvén istället stå och skrika på
Medborgarplatsen: ”jag har varit för naiv” och mitt Europa bygger nu murar!

1 kommentar:

  1. Du är bäst hatten ,,,
    Men när det gäller sd så litar jag inte på dom ,, dom har visat att man går globalisternas väg ,,, o det är handling som räknas , inte löften ,,, afs sätter fingret på problemet med dessa korrumperade politiker ,,, åkesson ingår med all säkerhet i den skaran ,, annars hade man inte släppt in nato i vårt land eller kickat ann hagvall ,,, det är fakta ,,, sen att man hetsar mot ryssland gör inte saken bättre ,, då ser man att sd går globalisternas väg ,,,, jag är så besviken på detta parti som jag själv varit medlem i ,,,, det tråkiga är att sd väljarna inte är tillräckligt pålästa åkesson förråder sverige o väljarna ,,,, han lurar folket o dej med hatten ,
    Det sistnämnda är jag förvånad över , du gerju det sunda förnuftet ett ansikte hatten , men när det gäller sd är du helt förd bakom ljuset sorgligt nog

    SvaraRadera