fredag 8 juni 2018

Är Maria Ferm verklig?

Ibland funderar Foliehatten på, vad som krävs för att bli riksdagsman. Med tanke på vilka ledamöter vi har och vad de står för, undrar han, om inte riksdagen är en lekstuga för vuxna, med en förankring i fablernas värld.

En av dessa som har en förankring i fablernas värld är, Maria Ferm!
När man ser henne tror man att det är en
stenstaty, inte en min hon visar, men så fort hon börjar prata, inser man snabbt att hon befinner sig någon annanstans, inte i verkligheten, utan i fablernas värld! Inga fakta i världen tycks bita på henne! Är hon naiv, obildad eller helt enkelt totalt insnöad? Foliehatten tror tyvärr inget av dessa alternativ. Utan hon är som ett UFO, med total saknad av vad som händer i verkligheten. Kanske påverkad av den stimulansia, hon tidigare använde i sitt liv! Förstår inte riktigt vad agendan bakom Ferms helrubbade ideologi är. Kan det vara någon slags feministisk baktanke? Nu har männen utnyttjat kvinnor för sex i tusentals år, så nu är det banne mig, dags för mig att hjälpa 25-åriga afghangossar! Ferms verklighetsfrånvändhet ger de flesta kalla kårar.

Har Maria Ferm kanske begått sitt största misstag någonsin, när hon fick en debattartikel publicerat på Expressen? Eftersom beslutet redan är taget i riksdagen, förvånar det att hon publicerar denna artikel. Den tillför debatten absolut ingenting. Alla fakta finns redan på bordet!
Hela artikel är så full felaktigheter eller om man hellre vill kalla det för lögner som lätt kan genomskådas med fakta och källkritik.
Alla som läser denna artikel inser att det måste vara något fel med Ferm och innehållet spär bara på det förakt folk känner, för detta beslut.
Maria Ferm refererar till en studie "Ensamkommande barns och ungas väg in i det svenska samhället", Rapport och Policy utgiven av Delegationen för Migrationsstudier. Studien är på samma nivå som Sandvikenstudien, där Sandviken skulle tjäna 500 miljoner på invandringen.
Hon skriver: ”Resultatet visar att just ensamkommande killar från Afghanistan är den grupp det går allra bäst för när det gäller etablering på den svenska arbetsmarknaden.”

Vi talar alltså om handikapp-OS. Afghanerna är "duktiga" jämfört med andra, ännu sämre grupper, men det omintetgör inte det faktum (vilket studien visar), att de har lägre utbildningsgrad och lägre sysselsättningsgrad än svenskar. O
m de arbetar så har de lägre inkomster än svenskar.
Om det är den grupp som klarar sej allra bäst, är det mycket mycket illa. I regeringens egen ISO om nyanlända och skolresultat, visar just gruppen ensamkommande som en grupp som har mycket dåliga skolresultat.
”Resultaten visar också att elever som är födda i Afrika samt ensamkommande flyktingbarn har låga studieresultat. I dessa grupper är den genomsnittliga åldern vid invandringen betydligt högre än för andra grupper av utrikes födda elever.”
Det konstaterar regeringens egen utredning om saken. Dom har usla skolresultat.
Riksdagens utredningstjänst
konstaterar:
Några månader efter instegsjobb är bara 5% sysselsatta. 3700 av de ensamkommande som påbörjade svenskt gymnasium med språkintroduktion, klarade endast 0,4% examen inom 4 år.
Sug på siffran - 0,4%! Skulle inte alls bli förvånad om kraven också har sänkts! Hur kan Ferm med sällskap av övriga i MP, S, V och C tro, att afghanerna som knappt kan läsa och skriva svenska , ska klara av den svenska gymnasieskolan?
En fjärdedel av kvinnorna, en fjärdedel varken studerar eller arbetar! Och med tiden... "Att ha varit folkbokförd länge i Sverige ökar sannolikheten att varken arbeta eller studera. "

Dessa människor utgör en belastning för det svenska samhället. De bär inte sina egna kostnader och det är
skam att Maria Ferm, framför direkt felaktiga fakta, så förbehållslöst i sin artikel.

Ferm: ”I praktiken är det få personer som kunnat avvisas till Afghanistan med tvång de senaste åren. Att tro att vi de kommande åren skulle kunna massavvisa tusentals människor till Afghanistan är inte realistiskt. De borgerliga partier som röstat emot förslaget säger nej till att i stället låta dessa ungdomar få chansen att studera och få ett jobb och därmed kunna stanna i Sverige och bidra.”
Detta är den mest absurda passagen. Hon menar alltså att eftersom de ändå inte återvänder, trots att de fått avslag, så är det bättre att låta dem stanna, för de gör inget iallafall. Det är helt otroligt att dessa uttalande får göras. Så om man inte ska särskilja grupper, så kan alltså vem som helst som kommit in i landet, bara vägra att lämna det, de måste ges uppehållstillstånd, eftersom det annars växer fram skuggsamhällen.
Det är bra att hon deklarerar att familjeåterförening står högt upp på önskelistan. Så alla kvarvarande sossar vet vad som väntar vid en eventuell valvinst.

Om alla 9000 "ensamkommande" ansöker via gymnasiestudier, när 3 år passerat och 89000 "ensamkommande" inte klarar av studierna och har kostat massa miljarder.
Vad ska
de partier som röstat fram detta, skylla på då?
Man kan också tolka innebörden av Maria Ferms ord på följande sätt:
"Miljöpartiet kommer arbeta hårt för att familjer ska få komma hit utan att krav på att den som vill ha hit sin familj ska kunna försörja denna, bostäder till dessa ofta stora familjer ska kommunerna trolla fram genom att låta dessa familjer hamna före alla andra i kön. Miljöpartiet kommer också att uppmuntra migranter att transportera hit svårt sjuka och handikappade anhöriga då dessa kan fungera som ett argument för att få stanna och dessutom så kan de anhöriga "jobba" som personliga assistenter och kanske importera flera anhöriga under paraplyet "arbetskraftsinvandring" så att personen får alla de personliga assistenter som behövs (dessa kan sedan söka PUT som arbetskraftsinvandrare). Miljöpartiet är vidare fast beslutna att arbeta för att vuxna män utan skydd
sskäl ska få stanna för att miljöpartiet anser dem som "ömmande fall" i gott sällskap med Centerpartiet.”

Det är bra om Ferm fortsätter att producera sådant här nonsens. Det kommer inte precis stärka MP i opinionen. Endast en mycket liten andel MP-fanatiker kan vara så fruktansvärt korkade/blinda, att de på fullare allvar köper denna rappakalja.
Miljöpartiet är en skam för Sverige. Maria Ferm är en skam för både Sverige och kvinnor. Vilken vidrig människa.

1 kommentar:

 1. Maria Ferm är nog en rätt typisk representant för mp-mupparna och därför säkert inte ensam om sina åsikter inom partiet.
  "Verkligheten" ingår inte i deras synfält
  Vi får hoppas att de får evakuera riksdagshuset för gott om några månader.
  Finns ju även andra fånar. FI blev ju förra året tillfrågade om sin budget
  Svaret: Vi har ingen budget, vi frågar departementen vad de behöver sen får de det. "Fi goes full mp"?
  Det krävs en tillnyktring både hos mp, i Riksdagen och även bland folket. Hur såna här muppar ens kan få röster av vuxna människor är underligt.
  Är det de 200 åren av fred som spökar?
  Troligen..

  SvaraRadera