söndag 24 juni 2018

Ödesdag för EU om ett migrant stopp!

På DN fruktar man, att dagens förhandlingar kring hanteringen av välfärdsmigrationen till EU inte ska utmynna i för DN:s ledarredaktion önskvärd riktning. Den fria rörligheten är hotad och utan fri rörlighet inget EU-projekt och utan EU-projekt ingen plattform för europeiska globalismliberaler, att delta i den cyniska huggsexan om världens människor och tillgångar.
DN skriver: ”Det är helt avgörande att EU kan enas om ett gemensamt arrangemang för var de som beviljats asyl ska få börja ett nytt liv, för annars kan Dublinförordningen och Schengenavtalet falla ihop fullständigt. Denna utveckling har redan påbörjats. Inre gränskontroller finns för närvarande i Frankrike, Österrike, Tyskland, Danmark och Sverige. På Hyllie station i Malmö står numera permanenta hulligförsedda galler längs perrongen. Detta försvårar integrationen i Öresundsregionen, och för asylsökande att nå svensk mark. Det är inte en önskvärd ordning. EU behöver fokusera på att gränsen runtom unionen hålls intakt och att samtidigt klara av att välkomna människor till hela Europa. Att några länder vägrar att ta emot migranter är varken försvarbart eller hållbart. Mister Europa den fria rörligheten kommer även mycket annat att gå förlorat. Kulturutbyte, ekonomisk tillväxt, framtidsdrömmar. Ytterst står hela Europasamarbetet på spel .”

Arrogansen är Macrons signum och italienarna har nu fått mer än övernog, både av migranter och det arroganta gläfsande från den storhycklande lille fransosen Macron. Varken Italien eller Malta har minsta lust att ta emot andra länders asylaktivistiska organisationers smuggellast av välfärds migranter. Den lille hycklande fransosen anser sig både veta att Italien minsann inte alls har någon migrant kris och anser sig ha rätten att tycka, över italienarnas egen uppfattning om saken. Det ser ut att vara stor risk, för den lille gapige fransosen, att i slutändan få öppna egna hamnar, för det uppfiskade befolkningstillskottet.

Italienska kustbevakningen har varnat de utländska asylaktivisterna för att försöka ta sig till Italien med sin last,
uppfiskat utanför Libyens kust. Italienarna anser numera, att det är en affär mellan de utländska NGO:ernas asylaktivister och libyska kustbevakningen. De uppfiskade återförs lämpligen till Libyen. Asylaktivister och den hetsige fransosen Macron protesterar förstås och hävdar att Italien bryter mot internationell lag, något som förnekas av Italiens försvarsminister Elisabetta Trenta.
Den globalism gläfsande fransosen är upprörd över att vissa ledare sätter egna nationalistiska intressen före upprätthållandet av massinvandringen till europeiska länder som inte är franska. Macron tycker invandringsovilliga europeiska länder som inte är franska ska straffas med sanktioner.

Femstjärnerörelsens Di Maio verkar inte låta sig bekomma av det franska fradgesprutandet, utan konstaterar bara att den lille fransosen verkar sakna all form av verklighetsförankring. Salvini för sin del kopplar migrant smugglandet till maffian.
De flesta har mycket svårt tro att Macronen är idealist, han är politiker, han tror säkert att det fortfarande är opportunt att vara ”flykting” vänlig.
Snacket om att länder som vill bestämma över sin egen befolkningssammansättning ska straffas med sanktioner är det samma som början till slutet för EU.

Frau Merkel för sin del verkar helt uppgiven inför det till synes EU-gemensamt olösliga migrationsproblemet, nu när motståndet växer och den lille knähunden Macron skaffat sig en ny best buddy, i den spanske socialisten.
Ja spänningen börjar nästan bli olidlig. Om Frau Merkel får vika sig för Herr Seehofer har väl den arrogante fransosen inte annat att välja mellan än att dela smuggelgodset broderligt med den spanske marxisten eller att arrangera svansen mellan de kostymklädda benen på minst skrattretande vis, inför sin reträtt in i den barmhärtiga glömskan.

De har grovt överskattat europeiska nationers behov av EU till vilket pris som helst. Frau Merkel kommer att få en framträdande plats i historieböckerna, kanske rent av samma dignitet som Churchill och Hitler. Hon kommer att bli den som personifierar EU:s kollaps.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar