tisdag 5 juni 2018

Rysslands hotar svenska valet!

Stefan Löfvén med kaxig röst: ”det råder en gemensam hållning" i Sveriges riksdag, om att "Ryssland är det största hotet!" När USA och Frankrike blev påverkade,”får vi utgå från att vi inte är fredade!" Med andra ord menar Löfvén, att det kommer ske ryska försök, att påverka av valet.

Ture Nerman sa en gång: ”det råder den fullständiga enigheten bara på dårhuset och kyrkogården!”

Innan Löfvén uttalar sig, borde han först städa upp i sin egen regering. Snacka om att kasta sten, när man själv sitter i ett glashus!
Den ”alerte och kloke” Gustav Fridolin åkte till Ungern under slutfasen av deras valrörelse, för att påverka deras val.

För att inte tala om den intelligenta och smarta Margot Wahlström! När irländarna skulle rösta igenom det viktiga Lissabonfördraget, uppges det att Margot Wallström var på väg att betala en PR-firma miljoner för att sälja "Europa" till irländarna. "Att använda skattemedel till valpropaganda är olagligt.
Dublin-politikern Patricia McKenna: ”Räkna med Wahlström kommer, att få stå till svars i domstolen!"

Sverige är lika intressant som en mans navelsträng. Kina, Ryssland, Indien, Polen, Ungern och USA sluter egna avtal och talar över huvudet på hela Västeuropa. Ett Västeuropa på total dekis med en mångkultur fascism som ingen orkar med att ens se eller höra på längre. Att då en "främmande makt" skulle lägga sig i det svenska valet strax söder om polcirkeln, är en helt befängd tanke förutom hos Södermalmseliten och deras storhetsvansinne. Den enda maktfaktor som bryr sig om steuropa idag, är George Soros. Sverige är redan hans lydigaste nation. Han behöver inte investera en enda dollar här. Förra året delade sossarna ut 135.000 uppehållstillstånd, vilket är en ökning med 32% sedan Reinfeldt.

I Sverige är det SVT, MSM och DN som går i spetsen och de kommer, att försöka dölja den kraschande ekonomin och välfärdsstaten Sverige, genom att säga att Putin för viktigare frågor från agendan. Det hoppas Löfvén också på!

Om vi börjar med fakta så är det i högsta grad omstritt, om Ryssland verkligen har försökt att blanda sig i valen i USA och Frankrike, på ett otillbörligt sätt
Det mesta av det som sagts i USA i den vägen tycks vara hjärnspöken,
förmedlade i SVT av Carina Bergfeldt. Hennes reportage är som ett utbrott, av den specifika amerikanska ryss paniken som då och då slår till. Frågan är varför vi ska lida, för att rysshatare som senatorn John McCain, alltid är beredd att skjuta först och fråga sedan? Hans uppfattning om världen är, att det är en ödeskamp mot det "ryska hotet"

I de flesta länder har man övervunnit den amerikanska smittan. Enligt data från Pew Researchs internationella opinionsmätning ser de flesta, inte Ryssland som det största hotet mot sina länder. I 22 länder uttryckte människorna förtroende för att Putin: "gör mest rätt saker när det gäller internationella relationer." I 13 stater anses istället Trump, ta de rätta stegen.
 
Genom att Stefan Löfven håller fast vid politiken att utmåla Ryssland som ett hot, därtill det största, placerar han Sverige i kategorin extremt antiryska frontstater som idag bara omfattar Baltikum och Polen, där det idag sker en omprövning.

I det franska valet har franska myndigheter själva dementerat att det ska ha skett någon rysk inblandning, så varför talar Löfven om detta?
I det tyska valet konstaterade Bundesnachrichtensdienst, till medias stora besvikelse, att det inte skett någon rysk inblandning.

Om Löfvén hade bemödat sig att titta i historiska fakta hade han fått en chock. Hans älskade USA har varit ansvariga för inblandning i val i 81 försök (70 procent av det totala antalet). Åtta gånger i Italien, fem i Japan och flera i Chile och Nicaragua, förstärkta av paramilitära åtgärder från CIA.

Desinformationen och den anti-ryska propagandan kommer att växa till orkanstyrka. Alla som på något sätt pläderar för fred och avspänning eller värnar om den svenska suveräniteten, kommer att angripas och smutskastas. Egentligen inget nytt, men styrkan på propagandastormen kommer att öka ytterligare.
Dagens Eko hade senast i förrgår ett långt propagandainslag, med en figur från The Atlantic Council som hetsande mot Ryssland.

Politiska frågor som kommer att lyftas fram: att Sverige måste gå med i NATO. "För vår egen skull".
Det är ett sätt att distrahera oss väljare och få oss att inte se elefanten i rummet, de maktmetoder som används för att driva igenom närmandet till NATO, förhindra ett demokratiskt inflytande och täppa till truten på varje politiker som vågar knysta om den krigsaktivistiska kursen.2 kommentarer:

 1. Ännu ett inlägg med sunt förnuft ,,, o skrivet så folk förstår

  Du är bäst hatten

  SvaraRadera
 2. cit:...-"Förra året delade sossarna ut 135.000 uppehållstillstånd, vilket är en ökning med 32% sedan Reinfeldt."
  Så vitt känt är så är det vare sig enskilda politiska partier eller regeringen som delar ut uppehållstillstånd. Det är en Myndighet ... nämligen Migrationsverket.
  Samt då för klarhets skull att av dessa 135.000 uppehållstillstånd så gällde cirka en fjärdedel, närmare bestämt 36.500 asyl- och flykting-status.
  Det vill säga att 100.000 uppehållstillstånd gällde normal reglerad invandring. ... För övrigt en fullt nödvändig sådan invandring.

  SvaraRadera